Şimdi Ara

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.267
Cevap
419
Favori
496.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar bu markanın garanti ve servis durumu nasıldır? Ankara'da servis var mıdır? Ek olarak fiyat olarak yakın olan Philips modellerinden artı eksisi nedir?

• 4.7 L ile ben de araniza katildim. Ilk fark ettiğim tak çikar kismindaki, sepet hazneye yerlesirken ne kadar dikkat de etseniz bir sürtünme olmasi, iç kaplama belki soyulmaz ama dis kaplamada illa cizikler ve soyulma olacagina zamanla adim gibi eminim. Surtunen metal her sekilde asinir zamanla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, alalı 3 ay olmuş aktif olarak kullanıyorum ve bayağı memnunum. Çok farklı yemek yapmayıp genelde et-tavuk tercih etsem de tek kişi için harika bir alet.

Yalnız bir yağ spreyi ihtiyacım olduğunu fark ettim, tavsiye ettiğiniz bir ürün var mı?

• Anil.K kullanıcısına yanıt
    Nanopax'ı duydum ama henüz kullanmadım. Ben 50 lira daha ucuz diye hem de cam diye Morponi marka siyah başlıklı olandan aldım. Malesef düz çizgi şeklinde fışkırtıyor, bir işe yaramadı. Dağıtarak spreyleme yapmak için şimdi bir de Nanopax alacağım. İnşallah kafası bendekine uyar da cam hazneyi kullanırım boşa gitmemiş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thisisBS -- 12 Mart 2023; 23:50:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba dostlar, elimde Mi Airfryer var, Temmuz'da Hepsiburada'dan aldım, Hepsiburada satıcı ve garantili. Biraz ufak geliyor sanki, Cosori LE gözüme takıldı, bu kadar düşük Watt ile 230 dereceye çıkıyor olması da güzel avantaj gibi. Sizce elimdekini satıp buna geçmeli miyim? Bariz bir avantajı olur mu? Xiaomi'nin avantajı olan 40 dereceyi sadece 2 defa buz çözme için kullandım. Evet işe yarıyor ama çok sık kullanılan bir şey de değil...

• Amazon.com.tr Cosori 5,5L ürünleri geri çağırıyor.
    COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uwais -- 14 Mart 2023; 19:56:7 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uwais kullanıcısına yanıt

Bu mesajın aslı var mı? Bana böyle bir mail gelmedi. Feyk bir mesaj gibi geliyor bana, Cosori markasının her modelini yazmışlar listeye..

• doganreis kullanıcısına yanıt
    Arayıp sormanız iyi olur

• doganreis kullanıcısına yanıt

Bizzat müşteri hizmetleri ile görüştüm, Kanada ve Amerika satılan modeller geri toplanıyormuş. Türkiye'de satılan veya Almanya üzerinden alınan modellerde herhangi bir soruna rastlanmadığını söyledi.

Bendeki Model: CP158-AF ( Temmuz 2022'de satın almıştım)

Ekleme: https://www.cpsc.gov/Recalls/2023/Two-Million-COSORI-Air-Fryers-Recalled-by-Atekcity-Due-to-Fire-and-Burn-Hazards

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HERKESE BENDEN CAY -- 14 Mart 2023; 20:20:39 >
  • HERKESE BENDEN CAY kullanıcısına yanıt

verdiğin linkteki kod benim evdekine tutuyor peki ne olacak şimdi. siz ne yaptınız amazon ile görüştünüzmü bu linkteki kod ile alakalı

• hanedantr kullanıcısına yanıt

Benim kullandığım model ile de tutuyor ancak amazon ısrarla Türkiye ve Avrupa birliğinde satılan ürünlerde herhangi bir sorun olmadığını söylüyor. Benimde anlamadığım Amerika, Kanada vs satılan yerlerde de üretilen ürünler ile bize satılan ürünler ÇİN üretimi, nasıl ayırt ettiler bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HERKESE BENDEN CAY -- 14 Mart 2023; 21:0:1 >
  • HERKESE BENDEN CAY kullanıcısına yanıt

Ülkelerdeki elektrik voltajı farkından kaynaklı olabileceğini düşünüyorum ama emin değilim tabi ki.

Daha önce Cosori müşteri hizmetleri ürünümle ilgili sıkıntı yaşadığım süreçte ben telafi için ABD’de satılan ürünü alabileceğimi dile getirdiğimde o ürünün Türkiye’de kullanılmaması gerektiğini bana söylemişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delpo41 -- 14 Mart 2023; 21:14:53 >
  • Benimde bu kodlar içerisinde açılmamış kutu olarak durmakta. COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • birisi telegram'da bunu atmış ortaya. ciddi midir, kaynak nedir diye bakmadan, herkes doğru kabul edip, telaşa düşmüş. bir sakin olup, aslını astarını öğrensek ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=oNqiM1_ctkM&feature=youtu.be

Bu videoda yanan cihazlara ait görüntüler var. 2021 Aralık’ta 1700 liraya almıştım, para iadesi yapılsa ne işime yarayacak bilmiyorum.

• Bu yangın çıkarma olayı ile ilgili müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim aldığım cevap.

Merhabalar,

Bu konuda çok fazla geri bildirim almaktayız.

Durumu sizlere özetlemek isterim.

Ne yapmanızı anlatmadan önce, biz de bu modellerden birini kullanmaktayız.

(https://cosori.com/cosori-product-recall) web sitesinde,

Türkiye ile ilgili bir çağrı görmediğimizi söylemek isterim.

Geri çağırma sadece ABD - KANADA - MEKSİKA ülkelerindeki müşteriler için geçerlidir.

Oradaki üretim tarihi aralığındaki ürünlerde sorun olmaktadır.

Web sitede yayınlanan modellere bakabilirsiniz.

Müşterimizin sağlığı bizler için falasıyla önemlidir.

İçiniz rahat olsun aynı ürünü bende kullanmaktayım.

• öncelikle abd meksika bölgesi 120v elektrik kullanır yani dönüşüm devreleri farklı Voltaj düştükçe watt için akım artar akım artarsa risk artar. Yani Şöyleki 220V 2200w cihaz 10amp ile çalışır ama siz bunu 120V düşürdüğünüzde Amper çekilen amper artar herzaman yüksek amperli cihazlarda risk fazladır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhuncelik2121 -- 15 Mart 2023; 12:29:45 >
  • Burada o ürünlerin de Çin’de üretildiği yazıyor.
    Sonuçta ürünün Türkiye’de resmi satışı yok. Türkiye’de satılsa dahi bizde kimse geri toplama kampanyası başlatmaz. Ürün amazon yurt dışı siparişi aracılığı ile Türkiye’ye satıldı. Satıcının bile haberi yoktur belki. Bence amazonun tüketiciyi koruması gerekir.

https://www.cpsc.gov/Recalls/2023/Two-Million-COSORI-Air-Fryers-Recalled-by-Atekcity-Due-to-Fire-and-Burn-Hazards

• Uwais kullanıcısına yanıt

bana gelmemiş mail, bir akrabaya almıştım.

• :SworD: kullanıcısına yanıt

başlarda yurtdışıydı ama sonrasında amazon tr kendi ithalat edip defalarca sattı bu ürünü.

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.