Şimdi Ara

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.267
Cevap
419
Favori
496.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim 1 ay once aldigim 4.7 lt urun model numarasi gecmiyor sukur, kullanmaya devam, bu urun cok fark olusturmaz die dusunmustum, ama cok faydasi gorduk.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cosori ile yaptığım mail yazışmasına yanıt geldi. Avrupa da satılan modellerde sıkıntı olmadığı belirtiliyor.
    Thanks for reaching out! Please refer to our recall FAQ page here:www.recall.cosori.com. You can also register your air fryer on this page. If you are having issues entering your batch number (B/N) or address, kindly retry tomorrow. Our team is working on the site backend to have this resolved soon!

If it was a gift, you can select that under "Purchase Marketplace":

If you have discarded or no longer have your air fryer, it would not qualify for the recall. The item must be in your possession to complete the registration process.​

Finally, this only applies to the US, Canada, and Mexico. If you are located in a different region (such as the EU), your product is safe to use and is not under recall. You can contact support.eu@cosori.com for more information.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wondererer -- 24 Şubat 2023; 9:41:18 >
  • Geri çağırma haberinin ardından ürünü satın aldığım Amazon ile görüştüm. Amazon Germany tarafından bu konuda kendilerine henüz bir bilgi verilmediğini, verilirse email yoluyla paylaşacaklarını söylediler. İstersem ürünü iade edebileceğimi de belirttiler. (tabi bu durumda kargo ve gümrük ücreti iade olmuyordu)

Ardından Cosori firmasının Avrupa destek birimine bir mail attım. Verdikleri cevap şöyle:

"Dear tristam,

This is Bella from the COSORI European team, thank you for contacting us and letting us know your question. The recall program only related to the products sold in the United States, Canada, and Mexico. If you want to know more detail about the recall program, please see here. https://recall.cosori.com/   

If you own an EU/UK product, it doesn't have the same safety risk as the US ones as the EU/UK products work with a different voltage supply from US versions, which the potential risk is related to. So, the EU/UK version products are not involved in this recall program. 

Please rest assured to use it, If there is any question about product use or quality issue, please feel free to contact us anytime.

Best regards,

Bella

COSORI Support Team"

Kısacası problemin Amerika, Kanada ve Meksika'da satılan modellerde yaşandığını, EU/UK modellerinde bir sıkıntı olmadığını, gönül rahatlığıyla kullanmaya devam edebileceğimizi söylüyorlar.

• 4.7 lt olan modelini satin aldim.
    koku gidermek icin bosta calistirma yontemini 2 kere uyguladim ve 1 gun sonra kofteci yusuf'tan aldigim kasap kebap'i 230 derece steak ayari ile 8 dk pisirdim.
    ne koku ne baska bir sey. mis gibi oldu.
    alete bayildim. umarim arizasiz sikintisiz kullanmaya devam ederim. sirada tavuk kanat denemek var. 😄

• UyGaR___ kullanıcısına yanıt

Ben bugün biber ve patlıcan közledim çok iyi oldu. Tabi köz kokusu yok o kömür kokusu yok ama pişirme harika :D

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    evet, ben de domates biber attim et piserken son 5 dakikasinda, cillop gibi yapti. 🙃
    simdi de kanat pisiyor. bakalim nasil sonuc verecek.
    190 derecede 20 dk.
    10. dakikada ters yuz edecegim tavuklari.

edit: 15 dakikada nar gibi yapti tavuklari, afiyetle tukettik. 😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 26 Şubat 2023; 20:24:15 >
  • Fiyat çok iyi arkadaşlar kullanıyoruz ve hepsi uyumlu herşey dahil 500 liraya almıştım şuan herşey dahil 450 lira, kare tepsi sadece vidasının üstüne tam konumlanıyor içerisine tam girmiyor girerse yamuk koymak zorundasınız

Cosori için aksesuarlar 5,5 l yağsız hava fritözü, kare, pasta kalıbı, pizza tepsisi, paslanmaz çelik tutucu, ızgara, madalena yumurta kalıbı, mat
    amazon
    Cosori için aksesuarlar 5,5 l yağsız hava fritözü, kare, pasta kalıbı, pizza tepsisi, paslanmaz çelik tutucu, ızgara, madalena yumurta kalıbı, mat
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNB6FY36?ref_=cm_sw_r_apann_dp_06MY6XB104ZF4E3AQ92X

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI

• Merhaba arkadaşlar. 14 Şubat'tan beri kullandığım (yaklaşık 16-17 gün) Cosori 4.7 airfryerda şöyle bir problem oldu;

Sarı ile işaretlediğim alanı tırnağım ile kazımayı denedim fakat geçmedi. Bu yağ-kir lekesi mi yoksa paslanmamı oluşmuş? Daha 2 hafta oldu cihazı alalı. O bölgeye ulaşmak mümkün değil, temizliğini nasıl yapmalıyız? Kir lekesine benziyor ama emin olamadığım için sormak istedim. Eğer paslanma ise iade edeceğim. Toplasan 2 hafta kullandım cihazı sadece.. Yardımınızı bekliyorum. Umarım pas değildir ve temizleyebilirim bir şekilde..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Mar00N kullanıcısına yanıt
    Hocam büyük ihtimalle yağ lekesidir. Peçeteye bir damla yağ çözücü döküp deneyin. Youtube’da airfyer temizliği diye aratın o kısımlara çok yağ sıçrıyor. Çok da dert etmemek gerek. Temizleme işini abartıp cihazı bozanlar var. Her kullanımdan sonra nemli bezle silmek yeterli bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.7 modelinde geri çağırma yok sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Casori için yağ sıçratmaz kullanan varmı

• Cosori ürünleri hakkında iç kısmın malzemesi hakkında bilgi girilmiyor genelde. Merak edenler için paylaşyım dedim. Arkadaş PM'den sormuştu hazır foto çekmişken ekleyeyim buraya da.

• Bu cosori 5.5 litre sepetinin yedek parcasını nerden temin edebilirim acaba ? Amazonda 3.5 litrenin satışı var.

• Cosori 4.7 ile Philips HD9650/90 arasında kaldım. Acaba iki modelin artıları ve eksileri nelerdir?

• Merhaba, 4.7 lt suan 3400tl, 5.5 lt 6400tl. Fiyat farkina degecek bir farklari var mi? 4 kisilik aile icin hangisini önerirsiniz? Farkli marka bakmadim cok, cosori cok oneriliyor diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozann kullanıcısına yanıt
    Bende yağ lekesi diye düşünüyorum ama emin olamadım. O kısmı temizlemek gerçekten çok zor, ileride sorun çıkarır mı acaba? Fotoğraftaki bölgede aynı problemi yaşayan arkadaşlar var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rustem1905 kullanıcısına yanıt

Satıştan kalkmış fiyat görünmüyor.

Sadece bu hazne lazım bana da. Tekli bulabilmek mümkünmü? Diğer aparatlar var ve neredeyse hiç kullanmadım. Öylece duruyor.

Ama bu tepsi güzelmiş. Beşamelli yemekler için uygun gözüküyor.

• https://www.youtube.com/watch?v=gh-SV1fZnqU&feature=youtu.be

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.