< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (162. sayfa)
-
-
teşekkür ederim hocam,
tam tavuk işini beceremedik ,acemilikten herhalde.
içi çiğ kalmış hep ,parçalayıp tekrar pişirdik mecburen.
-
185-190 derecede, önünü 30 dk., çevirip arkasını 30 dk. pişirmeniz icap eder. süre biraz daha uzayabilir. dereceyi daha yüksek yapmak ise derisinin yanmasına sebep olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hayırlı olsun hocam, merak ettiğim modeldi. 3000 e yaın kargo ücreti olmasa alacaktım amazondan ama olmadı :D
Yağlı kağıt tavsiye etmem eğer kızartma yapacaksanız. Çünkü havanın yandan geçip alttan da vurması lazım. yağlı kağıt kullanırsanız suyu damllamaz kızarmaz, hava sirkülasyonu bozulur.
-
Merhabalar. 3500 TL bütçeye ne önerirsiniz? Cosori 4.7 ve Philips HD9252/90 iç haznesi arasında ne kadar fark var? Hangi ürünü tercih etmeliyim? Cosori 3400, Philips 2900 TL. Aradaki 500 TL farka değer mi? 4.7 ve 4.1 L arasında çok fark var mı?
Edit: Philips HD9255/60 3450 TL. Bunuda kıyaslamaya dahil edin lütfen. Önerilerinizi bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 13 Şubat 2023; 22:26:3 > -
kosori de sepet hacmi 21.5 x 21.5
-
Philips'lerin sepet hacmi nedir? Göremedim de hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Burada çeşitli ürünleri ölçen arkadaş var hocam philips de var aralarında. Gerçi büyük olan philips bu. Sizin sorduğunuz ufak olan philips değil mi? Onun sepet hacmi cosori 4.7 den küçük.
tavsiye etyoutube#philipshd9650 #cosoriairfryer #xiaomiairfryer #smartmi #cosori #philipsairfryer #sıcakhavafritözü #cosorixxl #smartmicookmaster #hacim #vs #tavsiyeairfryer #karşılaştırma #hangiairfryer #hangisi #teknolojidünyası #cooking #airfryertarifleri #airfryer #sepetölçüleri philips airfryer hd9650/90 sepet ölçüsü cosori airfryer XXL 5.5lt sepet ölçüsü Xiaomi mi smart Airfryer 3.5lt sepet ölçüsü smartmi Cook master D sepet ölçüsü Airfryer karşılaştırma videosunun devamı Detaylı gösterilip , cm cinsinden ölçüleri verilmiştir! İyi seyirler Abone olmayı unutmayınız....https://www.youtube.com/watch?v=I3NpyRpF8M0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 14 Şubat 2023; 5:48:28 > -
Yardımcı olduğunuz için teşekkürler hocam. Cosori 4.7 aldım. Umarım memnun kalırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben bayağı memnunum hocam çok hoşuma gitti. İyi ki acele edip başka marka almamışım geçen sene. Hızlı ve güzel pişiriyor cosori 4.7
-
-
Hayırlı olsun hocam. Ben geçen seneden değil geçen aydan beri kullanıyorum Korumayı söktüm, sert cisimler sürülmediği sürece bir şey olmaz hocam.
-
Arkadaslar makineyi alali 10 gun oldu yaklasik hala plastik kokusu geliyor normal midir? İade edecegim boyle giderse
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba cosori 4.7 var bende içindeki teflon malzeme çizildi çoğu yeri açıldı böylede sağlığa zararlı olacağını düşünüyorum. Ne yapmak gerekir yedek parça varmıdır bilgisi olan yazarsa sevinirim.
İmkansız okadar kokunun durması
uygulamaları yaptınız ve kaybolmadıysa iade edin, yada burunda sorun var sanırım.
ben 3 tane cosori aldım kardeşime ve amcama. 3ündede plastik kokusu yok. jelatin kokuyor, 5 dk çalıştırınca kayboluyolar
-
4.7 cosori için aksesuar seti linki alabilir miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ABD'de iki milyon cihazın geri çağırıldığına dair bir haber var.https://www.cpsc.gov/Recalls/2023/Two-Million-COSORI-Air-Fryers-Recalled-by-Atekcity-Due-to-Fire-and-Burn-Hazards
Cosori'nin kendi açıklaması:
Mail attım bakalım nasıl dönüş olacak. Ben 1 yıl önce satın almıştım Cosori 5,5’i. Dileyen aşağıdaki yazımı kullanıp iletişime geçebilir.
Merhaba,
SİPARİŞ NO 171-5691633-********* ile almış olduğum Cosori 5,5 Lt XXL adlı ürünün firması cihazın yangın çıkarma tehlikesi olduğunu belirtmiş.https://recall.cosori.com/ sitesinde etkilenen modeller belirtilmiş ve kullanılmamaları söylenmiş.
Resmi duyuru sayfasıhttps://www.cpsc.gov/Recalls/2023/Two-Million-COSORI-Air-Fryers-Recalled-by-Atekcity-Due-to-Fire-and-Burn-Hazards
Benim cihazımın model numarası "CP158-AF" ve parti numarası da "B/N: ************)"
Sorunun çözümü için yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X