Şimdi Ara

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.267
Cevap
419
Favori
496.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Şuan normal 5.5 lt olanı kullanıyorum. Bu yenisi dual blazenin sepetide teflonmu. Elimdekinde soyulmalar var. Bu sepette böle soyulmalar olurmu. Ona göre sipariş geçicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.7 cosori yüzüm gülmedi.

Airfryer defterini tamamen kapatıyorum.

Teflon soyulmaya başladı ve çok soyuldu.. sadece sünger ile el ile yıkandı.
    Çoğu zaman sepetin sol tarafını daha fazla pişirip yakıyor.
    Alt kısımları tam pişiremiyor.
    Malesef güçten düşmeye başladı ürün… süre gittikçe uzuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadMen

Merhaba. Şuan normal 5.5 lt olanı kullanıyorum. Bu yenisi dual blazenin sepetide teflonmu. Elimdekinde soyulmalar var. Bu sepette böle soyulmalar olurmu. Ona göre sipariş geçicem
    malzeme türü aynı daha kalın yapmışlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bende yeni aldım benim 4.7 lik bugün geldi. dikkat etmemiz gereken neler var acaba? 2-3 kere ön ısıtma yapıp kokusunu attım. başka?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ilk sayfaya denenmıs ve begenılmıs tarıfler konulursa bu cıhazı kullanan herkesın cok ısıne yarayacagını dusunuyorum. tarıf arayıp bulmak zor farklı cıhazlara gore oluyor bulduklarımız derece sure ayarı yapmak deneme yanılma yontemıne donuyor

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt

çok ilginç ya bu soyulma işi. Kiminde hiç yok kiminde deli gibi soyuluyor.

Geçen şoka mı ne gelmişti bir marka. İçi paslanmaz çelik diyordu. İnanmadım ama acaba böyle ürünler çıkmaya başladı mı ki ? Ya da keşke döküm tavalardaki gibi kaliteli emaye kaplama yapsalar,, çok iyi olur.

İnternette isntada bazı kanalalr denk geliyor. Eskiyen tavanızı atmayın gönderin kaplayalım diye. Acaba kaça yapıyorlar sormak lazım. Tabi sağlıklı mı acaba o da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 24 Mart 2023; 22:20:35 >
  • Arkadaşlar bu cihazda yoğurt yapılmıyor değil mi?

• termostatı 40-45 dereceye düşmeyen ve 3 4 saat zamanlaması olmayan hiç bir cihaz yoğurt yapamaz hocam. Benim bildiğim sadece xiaomi beyaz olan telefon bağlantılı modelde var yoğurt yapma.

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt

Hocam nasıl iade edeceksiniz. Bende aldım bu 4.7 yi amazondan banada küçük geldi. Amazon sorun çıkarırmı iadede sonuçta kullandık yemek pişirmede kızartmada

• Darkimore kullanıcısına yanıt
    amazon bi ara her türlü ürünü iade alıyordu. adamlar çadır sipariş edip 1 hafta kamp yapıp geri iade ediyordu falan. sonra amazon sadece Türkiye için iade olayına kısıtlama getirdi iyi niyeti kötüye kullandığımız için ama yine de bi deneyin

• 4.7 Lt 1500w olanını dün sipariş verdim umarım yanlış bir seçim yapmamışımdır.

• Airfryer gerçekten işe yarar birşey mi? Alayım diyorum elim geri gidiyor her seferinde. Katı meyve sıkacağı gibi geliyor bana. Temizlemesi ,işi bitince kaldırması eziyet gibi gözüküyor. 4 kişilik bir aileyiz. 2 cocuk 2 yetişkin.

• Merhaba cosori 4.7 lt olan üründen kullanıyoruz genel olarak memnunuz ancak kızağı çıkarken düğmesine basmamıza rağmen çok zor çıkıyor çoğu zaman bir yerden destek alarak çekiyoruz acaba bizim ürüne özel bir durum mu var yoksa herkeste aynı sorun var mı?

• espesito kullanıcısına yanıt
    evet zor açılıyor

• espesito kullanıcısına yanıt

zamanla kullandıkça alışıyor. Benimki artık rahat çıkıp giriyor.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Karaca'da falan da görmüştüm yoğurt modu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Merhaba arkadaşlar. 14 Şubat'tan beri kullandığım (yaklaşık 16-17 gün) Cosori 4.7 airfryerda şöyle bir problem oldu;

Sarı ile işaretlediğim alanı tırnağım ile kazımayı denedim fakat geçmedi. Bu yağ-kir lekesi mi yoksa paslanmamı oluşmuş? Daha 2 hafta oldu cihazı alalı. O bölgeye ulaşmak mümkün değil, temizliğini nasıl yapmalıyız? Kir lekesine benziyor ama emin olamadığım için sormak istedim. Eğer paslanma ise iade edeceğim. Toplasan 2 hafta kullandım cihazı sadece.. Yardımınızı bekliyorum. Umarım pas değildir ve temizleyebilirim bir şekilde..

Merhabalar arkadaşlar. Ürünü iade edip yenisini sipariş vermiştim. Yeni ürünü 2 haftadır kullanıyorum. Şimdi kontrol ettiğimde o bölgede yine kahverengilik oluşmaya başlamış. Pas değil sanırım bu ama yine aynı yerde oluşması çok sinirimi bozdu gerçekten.

Cosori 4.7 kullanan arkadaşlardan ricam o bölgeye bakıp böyle bir kahverengi leke var mı yok mu diye kontrol etmeleri. Ürünü bu yüzden iade edip tekrar aldım ama yine aynı problem oldu. Umarım pas falan değildir.

Bilgilendirmenizi bekliyorum. Teşekkür ederim.

(Fotoğraftaki Sarı ile işaretlenen yerden bahsediyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 27 Mart 2023; 6:9:18 >

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Aralık ayından beri kullanıyoruz bende eşime aynı şeyi söyledim başka bir arkadaşında da var aynı ürün o daha rahat açılıyor diyince bir de buraya sormak istedim

• Araneida kullanıcısına yanıt
    Siz ne zamandır kullanıyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.