Bende olmadı ama koku olan varmış tek tük. Bunun dışında kronik olan soyulma var ama o da bana denk gelmedi. Ya malzeme iyi bendeki ya da çok itinalı kullanıyorum bilemedim. 2 ay aktif kullandım çok yüksek ısı da da kullandım üstelik 230 derecelerde. Maşalahı var şimdilik :) |
COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (169. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Aynen hocam Alüminyum döküm diyo. Odamı zararlı. Valla çocuk var yoksa kendime çok dert etmemde. Kafama takıldı bu teflon mevzusu. Gerekirse artık kullanmam :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon a gerimi iade edeceksiniz, kullanacakmısınız
yiyecek teflonla direk temas etmeyebilir. silikon, kağıt vb. bir sürü alternatif şeyler var, hazneye konacak. ama alüminyumun yüksek sıcaklıklarda ne yapacağı muamma.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon’da prime üyelere 3.599 TL bilginiz olsun.
Hocam kokuyu çözebileceğimi düşünüyorum. Boş çalıştırıp yıkayıp iyice kurumasını da beklerim. Fırınlarda da aynı zaten. Soyulma olmazsa eğer ben de memnun kalacağımızı düşünüyorum. Soyulma olursa da garantiye yollar iade isterim. Soyulmayacak bir marka bakarım. Henüz kutusunu açmadım zaten. Taşınma sürecindeyiz. 10 günü bulur denemesi belki :) Çok sağolun.
-
Aldım hocam diğerini iade edip tekrar aldım. Umarım iyi yapmışımdır alarak zamdan önce rıbot süpürge kovalıcaktım ama bu denk gelince bunu aldım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni aldığımız cosorinin atıyorum 6 ay sonra yada 1 sene sonra soyulma aşınma tarzı şikayetleri oldu. Yinede iade edebiliyomuyuz. Yada yenisini isteyebiliyomuyuz. 30 gün içinmi geçerli sadece iade durumu. Yoksa 2 yıl boyunca geçerlimi bilgisi olan varmı ?
Cosori Dual Blaze modelini satın aldım cuma günü Amazondan. Cumaresi geldi, 1 kez kullandım ürünü.
Satın alırken dikkat etmemişim, ürünün sepeti alüminyum alaşımmış. Kararsız kaldım iade etmeyi düşünüyorum. Diğer markalarda bu durum nasıl?
-
4.7 lt için pişirme kağıdı veya başka aksesuar önerileriniz var mı kullanıp memnun kaldığınız.
hocam philips fiyatları nedense uçtu yine
kararsız kaldım açıkçası
1 ay sürem var nasılsa diye bekliyorum şuan
eğer phil uzuca bulursam iade edeceğim yoksa mecbur kullanacağım
ama bu kullanışsızlıkla tercih etmem açıkçası
ikisi arasında 9867 alırım
-
Hocam 5.5 modeli nasıl sizce alınır mı?
hocam 5.5 sepet tasarımına bakın
klasik tasarım ise olabilir
yani altı açık ve yağ damlatma yeri vs varsa
ama hacim bence önemli çünkü çok küçük almazdım
misal kumpir olayına bayıldım ve malum kumpir iri patates demek
2 iri patates buna anca sığdı
-
Dual blaze evdekiler büyük dedigi için 5.5 e bakıyorum hocam zaten kullananlar yorum yazabilir mi memnunlar mı
https://forum.donanimhaber.com/airfryer-kizartma-makinesi-firsatlari--152186163-761
burası daha hızlı
cosori içinde bazı yorumlar var burayada bakabilirsin
-
4.7 sipariş verdim dün akşam. Bazı videolarda ilk calistirmada test vs şeyler söyleniyordu. İlk etapta boş çalıştırmak gerekiyormuş sanırım bu ve buna benzer sağlıklı bilgilere ulaşabileceğim bir video varmıdır paylaşabilirmisiniz teşekkürler
Kullanmadan iade etmek gerekiyor degil mi? Bende 5.5 lt olanını aldim aklım blaze de kaldı o yüzden kullanmadan bekliyorum belki iade ederim diye fakat kullanmadan da anlamıyor insan
İsterseniz kullanip iade edin. Amazonda öyle bir sıkıntı yok diye biliyorum nereden almıştınız ?
Amazon'dan Cosori 5.5lt olan modeli aldım. Tüm kutu ve kitapçıklar TÜrkçe geldi ve bunu beklemiyordum. Ama youtube'da gördüğüm bazı videolarda şiş ve tel çıkıyordu. Bende bundan çıkmadı. Sizde var mı acaba?
-
Amazon Türkiye saticisindan aldim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X