Şimdi Ara

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.267
Cevap
419
Favori
496.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benimki de dün geldi ızgara ve sisler yoktu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zerenberen Z kullanıcısına yanıt
    Blaze e tasarımsal bir sorundan bahsediyorlar hocam ortasındaki delikten düşenler duman yapıyormuş ben de 5.5lt almay döndüm blaze alacaktım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

amazonsıkıntı çıkaracağını sanmıyorum

daha önce burda bi arkadaş 3 ay kullanıp fiytı ucuzladı diye iade et demiş qamazon

ona güveniyorum açıkçası

• Bugün 4.7 litrelik COSORI teslim edildi. Kapağını açıp kapatırken zorlandık. Bir tık zor açılıyor ve kapanıyor. Bu sonrasında düzelir mi acaba? Daha önceden deneyimleyen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • egemi kullanıcısına yanıt
    normak bir durummuş. Benimki de bu şekilde. Memnunum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Altında philipsler gibi çekmece düzeneği olmadığı için normal, bas çek yerleştir. Zamanla alışacaksınız ama düşürme tehlikesi nedeniyle tezgah kenarına değil cihazı duvara yanaştırarak kullanın

• Cosori 4,7 lt olan için hiç aksesuar önerisi yok mu konuyu baya okudum bulamadım memnun olan ve kullanan birileri var mı
    Varsa link rica ediyorum

• an itibariyle dual blaze için iade talebini açtım amazona

bu sepet tasarımıyla kullanışşsız bir ürün

amerikada olabilir

amazon versiyonunda çıkmıyor olabilir

misal dual blazedede şiş ızgara görünüyor ama amzondan aldığımda çıkmadı

sitesinde var görünüyor

hb de satılan gri modelindeki yorumda şiş çıkıyor görünüyor mesela

• 5.5 litrelik modeli alacakların bu inceleme videosunu izlemelerini tavsiye ederim.
    BilgiseliTVyoutube
    COSORI 5.5 LT XXL AIR FRYER - Detaylı İnceleme - Yakından Bakış - Nasıl Pişiriyor?
    https://www.youtube.com/watch?v=gh-SV1fZnqU&feature=youtu.be

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Alüminyumlar sınıf sınıf oluyor. Bazıları sanayi tipi bazıları ise gıdaya uygun tipte alüminyum. Sonuçta yararlı bir malzeme değil ama üstünde kaliteli bir kaplama varsa ve gıdaya uygun alüminyumsa bir problem olmaz. Evde çelik ya da demir döküm tava kullanılmıyorsa her türlü alüminyum ile temasımız var zaten :D

Kutu ve kitapçıklar türkçe mi?

• hEro_ kullanıcısına yanıt

Hocam bende cihazı hafta sonu aldım talimatları uygulayıp iki kez aralıklar ile çalıştırdım akşam patates yaptım ama berbat bir koku hem bütün evi kapladı hem yemeğe sindi inanılmaz rahatsız edici bir koku tüm evi havalandırdım bana mısın demedi sanki cihaz kapalı olduğu halde koku yaymaya devam etti bütün gece sabaha karşı balkona çıkarttım inanın işe geldim hala burnumda genzimde o koku var siz çözüm bulabildiniz mi?

Çok hevesle almıştım ama bu koku ile bir daha karşılaşmak istemem sanki çocuklarıma kanserojen bir şey yediriyorum gibi bir hissediyorum yani yağ kullanmayalım sağlıklı olsun derken erimiş plastik yedirmeyelim çocuklara

• koraygunca kullanıcısına yanıt

40 kere de pişirme yapsam o koku gitmedi. Sirke vs derken denemediğim yöntem kalmamıştı. Bir çözüm bulamadım ve iade ettim.

• Koku sorunu ben de hiç olmadı, kılavuzdaki adımları uygulayınca geçti hemen. Dün evde ilk çıtır tavuk denememizi yaptık. Abartmıyorum mangal hariç ben böyle bir tavuk yemedim. Gerçekten amazondaki ilk yorum gibi, bugüne kadar abartıldığını düşünüyordum.... :) 4.7 lt'den bahsediyorum. Şu soyulma problemi falan da başıma gelmezse umarım mutlu mesut geçinir gideriz. Tam bekâr erkek işi.

• hEro_ kullanıcısına yanıt

Hadi ya çok üzüldüm içime sinerek almıştım. iade etmek istemiyorum gerçi iadede problem çıkartıyor mu açılmış ürün için onu da bilmiyorum.

Dediğiniz gibi ama yani öyle bir koku ki kaybolma emaresi yok, bazıları şanslı mı oluyor cihazdan cihaza değişiyor mu anlamadım yada bu kokuyu kafaya takmıyorlar diyeceğim ama yani takmamak mümkün değil

• koraygunca kullanıcısına yanıt

Bendeki de o kadar fazlaydı. 15-20 pişirmeden sonra daha azaldı tabii ancak ben neden az da olsa plastik kokan yemek yiyeyim ki :) bir de artık hevesim de kalmamıştı. O yüzden iade ettim. "amazon germany" satıcısından almıştım, iade de bir sorun yaşamadım.

• flypow3r kullanıcısına yanıt

Ben kılavuzdaki adımları bile uygulamadım. preheat kısmında bir ön çalıştırma yaptım baktım koku yok hazneyi yıkayıp pişirme yaptım.

Arkadaş onvo aldı a101'den. ilk 20dk 200derece çalıştırdık. salonda lastik yakmış gibi koktu ama o da geçti ikinci çalıştırmada. Dün test ettim onvoyu da airfryer konusuna yazdım.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Belki bizimkinden de çıkmadı ama aynı zamanda düdüklüdeki et yanıyormuş, o kokuyu ona yorduk. Kokuyu airfryerdan beklediğimiz için eti yaktık. :( nazar değmesin güzel alet.

• CP158 yazıyor ürünün altındaki etikette..

Bunda Wifi özelliği yok mu?

Telefon ışığını tutunca ekranda wifi simgesini görebiliyorum.

CF158 de mi var wifi ?

Anlamadığım CP158 normalde daha pahalı gözüküyor.

Ama Amazon'da ve MediaMarkt'da 3999 lira fiyattı.

Media Markt'dan aldım bugün kargo beklememek için.

Bu lanet firmadan ayda yılda bir ürün alırım mutlaka bir sürpriz çıkar..

Yoksa aliexpress 'e kadar uzanan bir e-buyer 'ım..

Mağazalardan toplu iğne bile almam..

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.