Şimdi Ara

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.267
Cevap
419
Favori
496.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam dediğiniz doğru elbette, youtubeda 2 video izledim sonra karar verdim fakat boyut nedeniyle kullanan birisinden öneri almak istedim. 😁

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • egemi kullanıcısına yanıt

hocam airfryer kızartma fırsatları ana konusuna bakın. orda arkadaşlar ilk serideki jelatinlerin sonra kullanılmadığını, kabarcıkların da normal olduğunu söylemiş. herkese böyle geliyor yani bence problem yok siz ne dersiniz

• an itibariyle dual blaze iadem sonçlandı

parayı hesaba yatırdılar

phil kovalamaya başlayabilirim

yada düzgün bir tane daha ucuz bişey

fiyat uygun diye acele etmiştim bu sefer yapmayacam

• Yaklaşık 3 hafta önce 4.7 modelinden aldım toplam 10 defa kullanmamisimdir bulaşık makinesine hiç atmadım sadece süngerin yumuşak kismi ile yıkadım sepette bir sıkıntı yok ancak içinde ki ızgarada soyulmalar var iade edip etmemede kararsızım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gokhannexus G kullanıcısına yanıt
    Ben iade ettim komple soyuldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alt ızgarayı yağlı kağıdın üstüne koysak hava akışıyla ilgili bir olumsuz etkisi olur mu ? Henüz borcam ve silikon kap kullanmadan pişirme yapmadım, temiz temiz gidiyor ama etlerin metalde pişmesi daha iyi geliyor.. Henüz et denemedim emin olamadım.COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI  İlla ki birisi tecrübe etmiş ızgarayı kağıdın üstüne koymayı..

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Başta değişim yapsam mı diye düşündüm ama yeni gelen Cihazda koku mu olacak, soyulma tekrar gerçekleşecek mi diye şüpheye düşüp iade ettim
    Kullanım süresince memnumdum ama yapacak birey yok belki xxl alırım

Hocam ben soğudum cihazdan
    Beklediğimi alamadım ne yalan söyliyim.
    Bu defteri kapadım.

Benim 2 arkadaşın da soyuldu bu arada
    Kronik gibi birşey ve can sıkıcı. Allahtan amazondan aldık yoksa iade almazdı kimse. Bu arada dış sepet kenarları da soyulmaya başlamıştı. Sadece sünger ile yıkandı. O da yumuşak tarafıyla

• Merhabalar arkadaşlar uzum araştırmalar sonucu 3 gün önce Cosori 4.7 lt aldım. Ama tavuğu ne yaptıysam yapayım bir türlü düzgün pişiremedim. Bütün tavuğu (1.3 kg) önce 180 derece 40 dakika kadar arkalı önlü pişirdim dışı süper duruyordu ama içi komple çiğ kaldı. Ben de 160 derece 20 dakika daha denedim derisi hafif yandı ama içi yine pişmedi en son 200 derecede bi 10-15 dakika daha pişirdim anca pişti ama çok kuru oldu. Daha sonra tavuk baget denedim 6 adet küçük baget yanlarında baya boşluk kaldı ona rağmen 45 50 dakikada anca pişti. Üründe sorun olduğunu sanmıyorum çünkü dışını çok iyi pişiriyor ama içi bir türlü pişmiyor. Son olarak sepetin yarısından biraz az patates doldurup denedim 195 derece 25 dakika da dışı hafif kızardı ama pişmedi 15 20 dakika daha pişirmek zorunda kaldım çoğu pişti fakat bir kaç tane pişmeyen vardı. Kısaca pişirmesi çok uzun sürüyor sizce ürün de bir sorun mu var ? Yoksa yanlış yaptığım yer neresi ? Yardımcı olursa sevinirim. Uygun fiyatlı diye tercih ettim ama pişman oldum sanırım iade edip philips alacağım yada önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim.

• Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt

Süre, derece bilgisi alabilir miyim nasıl yaptınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rulingx33 R kullanıcısına yanıt
    4.7L ile 2 kez tüm tavuk yaptım lokum gibi oldu. Dışını hafif baharatladım sadece. 200 derece 60dk shake aktif. 30 dk sonunda çevirdim sadece 1 kez. En kalın olan göğüs kısmı bile gayet güzel pişmişti.

• 2.kez aldığım Cosoride de yan koruma bantları çıkmadı. Sanırım yeni seride hep böyle.

Ancak iç haznenin köşesinde şöyle bir çizik var. Bu sorun yaratır mı? Sağlık açısından bir problem olur mu? Sepette bir çizik yok sonuçta.

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI
    COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI

• .Supremacy. kullanıcısına yanıt
    Uyuyor mu hocam denediniz mi?

• oldboy83tr O kullanıcısına yanıt
    Uyyor tavuk şişi pek yapmadım aldım alalı ama tel işe yarıyo kanatı hep telin üstünde yapıyom daha güzel oluyo altına soğan sarımsak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cosori 5.5 az önce geldi. Dışı bu şekildeydi. Koruma bandı yoktu sanırım bazılarında.
    Detaylı inceledim. Daha önce kullanıldığına dair belirti yok gibi

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spingbeng -- 8 Nisan 2023; 17:57:52 >

• Supernova78 S kullanıcısına yanıt

sanırım bizimki sorunlu geldi acaba tavuklar kaç kg dı ?

• Merhabalar, buradaki yorumları haftalarca okuduktan sonra Cosori Dual Blaze i 1 hafta önce aldım ve her gün çeşitli şeyler pişirerek denedim. İkilemde kalanlar için düşüncelerimi paylaşmak isterim.

Önelikle amazon.com.tr den 5000TL ye aldım. Şuan itibari ile stokta yok ama gelir diye düşünüyorum. Kutusu ve kullanım kalavuzu vs Türkçe. Tertemiz tozsuz, çiziksiz bir şekilde teslim aldım. Şiş vs çıkmıyor içinden.

İlk işim balkona çıkararak 10dk en yüksek ısıda çalıştırmak, sonra soğumasını beklemek, sonra tekrar 10 dk 205° de çalıştırmak, soğutmak ve tekrar bir kaba su, sirke ve limon karışımı koyarak en yüksek derecede 2 kere çaıştırıp soğutmak ve yine ve yine, koku gittiğinden emin olana kadar bu işlemi yaptım :)) Sonra içeri alıp ilk patatesimizi pişirdim. Önce donmuş patates denedim. Bazı yorumlarda ızgarasındaki delikten içeri patates kaçtığını, bu yüzden iade edenler olduğunu gördüm. Bence bu kesinlikle önemli bir sorun değil. 1 ya da 2 adet patates içeri düşüyor evet ama asla duman ve koku olmuyor. 2 adet parmak patatesi gözden çıkarabiliriz sanırım. Ayrıca ızgara aparatını çıkarıp da patates denedim, daha iyi bile oldu diyebilirim. Denediğim diğer şeyler tavuk, antrikot, karışık sebze kızartmak, tost vs. Tavuk çok güzel pişiyor, asla kurumuyor. Gıda iç sıcaklık ölçme termometresi de aldım, onunla kontrol edip hiç aklım kalmadan içinin de piştiğine emin olabiliyorum. Antrikot berbattı, bir daha asla denemeyeceğim :)) kabak, patlıcan, biber vs kızartması güzel oldu. Şu sprey yağdanlıklardan aldım, bir iki fıs fıs yapıp atıyorum içine. Arada bi alt üst ediyorum, çok az yağ ile güzel bir sonuç oldu. En çok beğendiğim ise tost, yani iki adet dilim ekmeğin içine sevdiğiniz ne varsa koyuyoruz. Ben kaşar, salam koydum. Ekmeklerin dışta kalan kısımlarına tereyağı sürdüm ve bi 5d falan kızarttım. Yok böyle bi çıtırlık. Sahura, kahvaltıya harika bi lezzet. Denemelere devam ediyorum.

Kısacası çok memnun kaldım. Temizliği çooook kolay. Arkadaşımda Philips Xxl var, nasıl zor temizliği. Ben hayatta kullanmaya devam edemezdim o meşakatinden dolayı ve nedense arada duman oluyor. Cosoride ise zaten çoğunlukla ızgarasını çıkararak kullanıyorum. İşim biter bitmez sıcak su ile güzelce yıkıyorum 1 dk mı alıyor. Asla ne bir koku ne de duman olmadı. Sadece başlangıçta o fabrika kokusunu gidermek için bahsettiğim adımı atlamayın. Evet Wi-Fi ile kontrol ediliyor ama çok etkin kullanmadım. Sadece pişirme bittiğinde uyarı geliyor ya da alt üst etmek istediğimde kaçıncı dk da olduğuna bakıp görebiliyorum. Daha etkin de kullanılabilinir sanırım. Boyutu çok güzel. Biz 4 kişilik bir aileyiz gayet yeterli oluyor. Tavsiyem spray yağdanlık almanız. Çizmemek için özen gösterin, bulaşık makinesine atmayın. Sıcağı sıcağına yıkamak 1dk sürüyor. Çift ısıtma elemanı/ ızgarası olmasının faydasını kesinlikle göreceksiniz. "Altı pişmiyor" şikayetinin net çözümü. Beni almamda ikna eden en önemli etken olmuştu. Şimdilik deneyimlerim bu kadar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cencan -- 8 Nisan 2023; 22:30:18 >

• rulingx33 R kullanıcısına yanıt
    1.8 kg civarıydı yanlış hatırlamıyorsam

• Arkadaşlar cosori 5.5 lt aldım. Bugün teslim edildi. İçinden 2 tane yemek tarifi kitabı çıktı. Almanca Fransızca italyanca ve İspanyolca dillerinde. Türkçeyi geçtim İngilizce bile yok. Bu şekilde mi geliyor kitapçıklar. Türkçe talep etmeli miyim?

• 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.