Şimdi Ara

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.267
Cevap
419
Favori
496.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 4.7 Litfe 2884 tl 5.5 lt ise 4000 tl şuanda. Hangisini önerirsiniz. Kalite ve teknolojik olarak almam gereken ürün sizce nedir

• 5.5 lt öneririm.

• ilker1834 kullanıcısına yanıt
    Özellikler bir yana büyük hacim her zaman tercih sebebidir bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cencan C kullanıcısına yanıt

hocam 1-2 de olmuyor ama 2.5 saat boyunca kullan bakalım ne oluyor

ızgarayı çıkartıncada özellikle köfteler yağ içinde kalır bi anlamıda olmaz yani airfrayerın

ha köfteyi önce yaparsın patatesi sonra vs ama okadar kullanmadım

googe asistanı kuramadım bi türlü olmadı

bi çalıştı bi çalışmadı

• arkadaşlar selam cosori 5,5 alığ sepeti aşınana soyulan var mı _ ? ben 1 yıl önce almıştım 5 ay önce teflonda soyulmalar başldı aşınma, makinaya atılmadı hiç, elle yıkandı birkere eşim süngerin tersini sürmüş , sonra hiç kullanmadı ama hep süngerin yumuşak yeri ile silindi.. neyse cosori ile iletişime geçtim 5 ay önce dediler isterseni iadeedebilirsiniz isterseniz 3 ay sonra tr ye depo açacağız ordan size sepet yollayabiliriz . ama şuanda yurtdışından size sepet yollayamayız dediler. geçenlerde süre geçmişti mail attım noldu bizim iş dedim. hala depo belirsizliği sürüyor.. beklettiğimiz için kusura bakmayın dediler..

kadın dediki soyulsada kullnabilirsiniz biizim ürünümüz yüksek ısıya dayanıklıdır.. ama içim rahat etmedi. buğün amazonu aradım bişi yapaiblirmisiniz die onlarda iade alabilir dediler. 2750₺ ye amazon germanyden almıştım bu sefer de 1500₺ iade çıkıyor . bakalım bi germany ile görüşecekler. sonra ne olacak bilmiyorum.

• fearuq kullanıcısına yanıt
    Bende aynı durumdayım benim 2. Yada 3. Ayda aşınma oldu aynı sebepten cosori ile yazıştım amazonda 5.5 l sepet satışa çıkınca göndereceklerini söylediler şuan amazon us fe satışta fakat şimdi de tr ye gönderim yapamayacaklarını avrupada bir adres verebilrsem oraya göndereceklerini söylediler. Bende araştırmıştım o zaman bu teflonun zararı çok yüksek sıcaklıkta ortaya çıkıyor diye şuan bu şekilde kullanmaya devam ediyoruz

• Çoga kullanıcısına yanıt

evet aynı cevapları almışız ben bugun gözü kararttım iade edeyim 1200 üstüne verip yenisini alayım dedim. oda olmuyor bakalım amazondaki mh amazongermany ) ( ben alıdğımda satıcı oydu) onla görüşüp değişim sepet v.s ne yapabiliriz diye soru soracağını söyledi 7 gün içinde cevap gelirse size yönlendirilir gelmezse mail almazsınız dedi. onu bekliycem . olmazzsa cıngar çıkarıp aldığım paraya iadeye zorlayıp yenisi kendim almayı düşünüyorum..

bu şekilde bende kullanıyorum ama içim hiç rahat değil açıkcası. :(

Valla hocam biraz rahat olmak lazım evde sonuçta çizilen tava vs illaki vardır gönül ister her çizildiğinde yenisiyle değiştirmek fakat ekonomimiz bukadar iyi değil maalesef ki kaldıki buna sıcaklık üstten vuruyo direk sepete gelmiyor sıcaklık ki ben cosoriyle yazıştığımda bu şekilde kullanmamın sorun olmadığını söylediler ben başlarda pişirme kağıdıyla kullanıyordum sonra saldık iyice direk sepete atıyoruz 😀

içim rahat olmasada bende kullanıyorum tabi :) hafta hiç yoksa 2-3 çalışıyor :) ben sepet değişsede aynı sorunun olacağı kanatindeyim. zira ğişirilen et yapınca kolay kolay çıkmıyor ovalamak gerkiyor öyle bile çıkıyor :)

Silikon taban kullanın en iyi çözüm bu olur

o nedir dostum ?

Pişirme matı olarak geçiyor bakın amazonda vs olması lazım

Silikon malzemeye gıda teması sıkıntı yaratmaz mı? Bir de yüksek sıcaklıklardayken

• Spingbeng S kullanıcısına yanıt
    Hocam silikon kek kalıpları vs birton fırın için ürün var kullanılan yüksek sıcaklığa dayanıklı üretilen ürünler sanırım bunlar

Siz denediniz mi peki hocam bir de pişirilen ürünün altının pişmesine engel olur mu acaba?

Ben denedim genelde tavuk vs sulancak ürün olduğunda onunla pişiriyorum temizlik daha kolay oluyor birde kendi yağıyla pişmiş gibi oluyor

• 5.5 lt olan modeli bugün sipariş verdim. Geçen yıl 2000 tl bandında olan ürünü 4000 tl ye almak biraz acı olsada ileride bu fiyatlarada alamayacağımızı bildiğimiz için sipariş verdim. Bu ürünü kullanan arkadaşlardan ricam alır almaz yapmam gereken işlemler nelerdir, hangi üründe nasıl çalıştırmalıyız. Ürünü kullanırken nelere dikkat etmeliyiz gibi bilgileri söyleye bilirmi acaba?

o matı kullanmadan öncesi ile kullandıktan sonra pişme anlamında bir fark yoksa alınabilir o halde.

Ben işin uzmanı değilim sağlıklı sağlıksız o konuda yorum yapamam ama ben kullanıyorum

Yok hocam sağlık anlamında sormadım onu. Pişme anlamında diyorum. Matlı ve matsız pişme dereceleri, kızarma vs fark gördünüz mü hiç?

• 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.