Şimdi Ara

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.267
Cevap
419
Favori
496.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün metro marketten levrek alalım dedik 3 tane yaklaşık 1.5 kg. 5.5 litrede 3 levrek yan yana koyunca tam sığdı, pişmede sorun yaşarım dedim ama totalde 10 dk da çok iyi pişirdi. Çok lezzetli levrek yedik 0 koku. Ailece hoşumuza gitti cihaz iyi ki almışız diyoruz şuan. Cosori 5.5 xxl öneririm alacak varsa.

• ilker1834 kullanıcısına yanıt

5.5 pişman etmez en az 3 kişiyseniz 5.5 altına almayın derim.

• ufukkkuzunnn U kullanıcısına yanıt
    Amazon iade alır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zikuvikuzi kullanıcısına yanıt

öyle yaptım hocam. yemek tariflerini vs. kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa baktığınız bir yer ar mı ?

• Spingbeng S kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bir fark görmedik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

cihazda 11 tane hazır program var zaten çoğunu o halleniyor hocam. bende türkçe kitapçık çıktı bazen onada bakıyorum herkese çıkmamış türkçe tarif kitabı. Size gelende de olur umarım çok içerik mevcut.

Umarım. Amazondan verdim siparişi. çarşamba gibi gelecek durum hakkında bilgilendirme yaparım

Hocam fotoğraf da çekseydiniz keşke. İnsanları denemeye daha çok ikna ediyor :)

• Spingbeng S kullanıcısına yanıt

valla oruç oruç aklıma gelmedi hocam çekmek :D ama sulu ve lezzetliydi.

Afiyet olsun ben de kullanmaya başlayacağım inşallah :D 2 defa kılavuzdaki gibi boşta çalıştırdım 1 defa da 1 saat boyunca en yüksek ısıda çalıştırdım. Makinenin arkasından çıkan havayı kokladığımda plastik kokusu alıyorum hala ama sepeti ve içine kokladığımda koku çok yok gibi. Muhtemelen sıcak havanın tahliyesinde geçtiği yerlerdeki plastik koku yapıyor. Yemek pişirdikçe koku gider diye düşünüyorum :) Bugün yarın yemek pişirmeye başlayacağım ben de.

• Çoga kullanıcısına yanıt

ben de ufak tefek soyulmalar mevcut, sürekli bulaşık makinesinde yıkıyorum. ilk seferler elde yıkıyordum ama baktım ki lavaboya çarpa çurpa soyıulmalar olduğunu düşünüyorum. bulaşık makinesinde yıkamaya başladıktan sonra bir daha soyulma olmadı sanki...açıkçası çok da kafama takmıyorum...

• enginpalabiyik E kullanıcısına yanıt
    Bizde aynı durumdayız şuan ilk başlarda çok sorun etmiştim evdeki diğer çizik teflonları görünce bu devede kulak kaldı 😀

• Çoga kullanıcısına yanıt

makinede mi yıkıyorsunuz acaba sizde ?

Sepetin kir durumuna göre değişiyor çok ağır yağ olduysa makine yoksa elde hemen hallediyoruz

• Banada az önce geldi amazodnan aldim. Koruma bantları var üzerinde 0 ürün geldi çizik yok. COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI

• oldboy83tr O kullanıcısına yanıt

Öncelikle hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. 5.5 olanmı hocam bu 4.7 olan mı.

5.5 hocam. Çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 10 Nisan 2023; 19:4:19 >
  • arkadaşlar daha önce burada konuşuldu teflon kaplama 2013 den önce kullanılan ve yasaklanan maddeden değil, fda ve avrupa birliği sağlık kurulundan onaylı aksi halde satamaz avrupa ve Amerika da, cosori için değil çoğu markada aynı ha ben çok takıntılıyım diyorsanız o zaman airfryer kullanmayacaksınız. hepsi soyululacak zamanla, alternatif olarak silikon mat ve ya delikli yağlı kağıt kullanabilirsiniz. aylarca kullanıp sonra iade etmek biz tüketicilere eksi olarak dönüyor zamanla

• Bugün instagramda Cosori kullanıcısı olan birinin soyulan sepetini bir firmaya granit kaplattırarak yenilediğni gördüm. Google'a "granit kaplatma" yazdım ve böyle firmaların olduğunu keşfettim, daha önce hiç fikrim yoktu. Tost makinesi plakaları, tencere tava vs kaplattırıp yenileyenler varmış zaten. Bu bahsettiğim kullanıcı da sepetini kaplattırmış ve çok memnunmuş. Bahsettiği firmanın bilgilerini aldım ama buradan paylaşmak sıkıntı olur belki diye paylaşmıyorum 👍

Bununla ilgili bilgisi olan var mı?

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI
    COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cencan -- 10 Nisan 2023; 22:55:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.