Şimdi Ara

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.267
Cevap
419
Favori
496.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben tam da bunu düşünmeye başlamıştım. Sepette boya atması var diye ben şahsen iade etmezdim. Bu tarz kaplamalar daha uzun ömürlü oluyordur. Bence soyulma başlayana kadar kullanıp daha sonra kaplama yapmak daha mantıklı. Diğer türlü yukarıdaki arkadaşın dediği gibi çok fazla iade talebi ileride müşteri aleyhine uygulamalara sebep olacaktır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar 4.7de kapak tek elle kapanmıyor gibi biraz arkadan tutup ittirmek gerekiyor içeri sizde de öyle mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ardelis A kullanıcısına yanıt

Öyle evet, zamanla yumuşadığını söylüyorlar. Makinenin eti ne budu ne zaten şahsen sorun etmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşalr merhabalar, 5.5 lt versiyonu şuan eve geldi. Akşam açacağım. İlk önce boşta kaç kere ve kaç dk çalıştırmam gerekiyor acaba ?

• ilker1834 kullanıcısına yanıt
    Kullanım kılavuzuna bakın. Önce ön ısıtma modunda sonra biftek modunda 2 kere çalıştır diyor.

• Spingbeng S kullanıcısına yanıt

tamamdır hocam teşekkür ederim. kitapçık yabancı vs. diye yazmışlar da o yüzden sorayım dedim

Bana yabancı dil geldi maalesef ben Türkçeye çevirip öyle uyguladım. Önce ön ısıtma modunda 5 dakika çalıştırıp süre bitince sepeti çıkarıp 5 dakika soğumaya bırakın. Daha sonra biftek modunu seçip süreyi 5 dakikaya ayarlayıp yine çalıştırın. Bitince sepetleri çıkarıp yarım saat soğumaya bırakın yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spingbeng -- 11 Nisan 2023; 16:15:3 >

teşekkür ederim hocam. Ben yeni aldım umarım türkçedir. Türkçe olursa burdan sizede atarım

Hayırlı olsun teşekkür ederim

• arkadaşlar cihazın ekran gitti kendiliğinden gelmedi reset tuşu vs varmı

• oguzmete kullanıcısına yanıt

Hangi model ?

• 5.5 lt ile donuk patates ve çözülmüş köfte denedim. Patates 195 derece 21 dk, köfte 205 derece 5 dakikada çok iyi pişti. Her ikisine de hiç yağ sürmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spingbeng -- 11 Nisan 2023; 22:45:0 >
  • dün de tavuk but yaptım çok memnun kaldım açıkçası arkadaşlar da 4.7 cosoriye uyumlu ızgara arayışım var. memnun kaldığınız oturan önerebilceğiniz ne var ?

bir de silikon kaplardan almıştım çok küçük geldi gözüme iade etmeyi düşünüyorum. çok da sağlıklı değil gibi ne dersiniz?

• ardelis A kullanıcısına yanıt
    COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI
    COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANIhttps://www.phaksesuar.com/
    Philips Avance Collection Airfryer XXL Fritöz Teli Airfryer Aksesuaları Philips
    https://www.phaksesuar.com/philips-avance-collection-airfryer-xxl-fritoz-teli

4.7 litre için tam uyumlu.

• 5.5 lt için uyumlu aksesuar nereden alabilirim

• 5.5 lt de ön ısıtmada ortalama 3 dakika geçince ön ısıtma tamamlandı diye uyarı veriyor. Yani tamamen 5 dk boyunca çalışmıyor. Acaba cihazın içi ısındığı için mi 3 dakikada durduruyor. Bazen 2 dakikada durduğu da oluyor.

• Cosori 5.5 lt için linkteki ürünü aldım. Sepete tam uydu diyebilirim. Sadece sağında ve solunda hafif boşluklar kaldı o da hava sirkülasyonu için iyi olur diye düşünüyorum.

trendyol.com
    MOLUX Airfryer Xxl Fritöz Izgara Teli 304 Kalite Paslanmaz Çelik Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/molux/airfryer-xxl-fritoz-izgara-teli-304-kalite-paslanmaz-celik-p-447914901?boutiqueId=61&merchantId=118183&utm_source=share

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodmoney09

https://www.phaksesuar.com/
    Philips Avance Collection Airfryer XXL Fritöz Teli Airfryer Aksesuaları Philips
    https://www.phaksesuar.com/philips-avance-collection-airfryer-xxl-fritoz-teli

4.7 litre için tam uyumlu.

teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu ızgaraya neden ihtiyaç duydunuz acaba? Birde içine koyunca teflonu cizmiyormu yanları, bacak kısımları vs.

• oldboy83tr O kullanıcısına yanıt
    Aynı anda iki farklı şey pişirmek için bu ihtiyaç maalesef. Örneğin tabanda köfte pişerken aynı anda biber de pişirmek istiyorum. Ama köftelerden yer kalmadığı için biber koyamıyorum. Bu aparatla tabana köfte üstüne de biber vs koyabilirsiniz. Çizilme olayına çok takmıyorum. Çünkü çok dikkat edip elde yıkayanlarda bile çizilme soyulma olmuş.

• 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.