ben de yağlı kağıtla pişiriyorum ama yanlardan falan da uzayınca kağıt sanki pişirmeyi olumsuz etkiliyor hava akışını kesiyor gibi geldi |
COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (178. sayfa)
-
-
-
Bulabildiniz mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Koku yapıyor mu?
-
-
Yapay zekayla kaliteyi biraz arttırdım. Belki bastırmak isteyen olursa işine yarar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodmoney09 -- 25 Nisan 2023; 11:23:47 > -
Cihazın wifi bağlantısı nasıl yapılıyor. Bugün mediamarkt üzerinden aldım cihazı ama bir türlü wifi bağlanmıyor. 2.4 GHz kullanıyorum cihazın modeli cp158-af-rxb.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar hangi modeli almam lazim 5.5 mi 4.7 mi
Aynısını bende her kullandığımda söylüyorum. Çok kullanışlı, pratik bir ürün. Altına silikon milikon birşeyler yapmak lazım
-
Bunla büyük Xiaomi arasındaki fark nedir, fiyatlar çok yakın 3900 ve 4000tl. Bilen var mı acaba?
Beyler bir tavsiye vereyim sizlere en iyi patates kızartması metro marketin kendi sattığı 7 mm olan patatesler bence. Geçen 2.5 kg olanlarından aldım 2 tane çok lezzetli ve çıtır oluyor. Süperfresh'in de kullanıyorum çok fark var tavsiye ederim deneyin mutlaka.
online.metro-tr.comMetro Chef Patates 7*7mm 2.5KG | Metro Türkiyehttps://online.metro-tr.com/metro-chef-patates-7*7mm-266497-p-266497 -
Bu konuyu bilen var mı acaba ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diciotto -- 26 Nisan 2023; 21:27:55 >
Vesync uygulamasını indirip air fryer ı seçtikten sonra ekrana çıkan adımları izleyip bağlanabilirsiniz
Bendeki kod numarası seçenekler arasında yer almıyor. Diğer seçenekleri de deneyince wifi ışığı kesinlikle yanmıyor.
Cihazı prize takınca ekrandaki wifi ışığı otomatik yanıp sönmeye başlamıyor mu sizde?
cosori 4.7 için en güzel patates tarifi,
mutlaka kızartmalık patates olacak, işaret parmağından küçük olmayacak, yıkayıp yıkamamak size kalmış iki türlü denedim hiç fark yok. Ve kilit nokta kendi kızartma ayarından düşük derecede kızartın. Kendisi 195 25 veriyordu sanırım. 175 ya da 180 25dk yapın. Hatta ben 175 yapıyorum son 1 dakika da 200 derecede tutuyorum. Mis gibi oluyor.
Yağlamak içinse tavsiyem nanopax ama o yoksa bir kapta elinizle yağlayarak karıştırıp koyabilirsiniz. Hazneye attıktan sonra üstüne de tuzunu gezdirin biraz.
Patates kızartmalık değilse çıtır olmuyor o ayrı konu ama kendi 195 derecesi ve sonradan denediğim dışı iyice kızarsın dediğim 230 derece patatesin içi pişmeden dışında nişastasının yanmasına sebep oluyor, yıksanız da farketmiyor.
En güzeli 175 derece 180 derece cosori 4.7 için.
230 dereceyi çok su salan et gibi ürünlerde kullanın ama çok kalın olmasın içi pişmez bu sefer de.
-
Hocam nanopaxtan memnun musun acaba? 200 tl verilir mi diyorsunuz?
Ben bayağı memnunum hocam muadillerinin ip gibi püskürttüğünü düşünürsek verilir. Nanopax da hafif çekerseniz tetiği daha dar, hızlı çekerseniz sprey olarak atıyor. Patatesleri hazeneye koyduktan sonra ya da herhangi bir ürünü, üstüne 2 3 fıs yapıyorum tamamdır. Eskiden zeytin yağ kullanmaya kıyamazdım çok gidiyor diye. Yağ tüketimini de bayağı düşürüyor. Kaliteli sızma yağ koydum. Hem pişen yiyeceklere hem de salatalara sıkıyorum mis gibi oluyor.
Arkadaş al diyip dururdu bu para veirilmez derdim ama sprey olarak püskürttüğünü görünce hoşuma gitti :) GGerçi ben indirim ile almıştım, N11 kuponu falan denk getirip alabilirsiniz hocam.
-
Hayır maalesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X