< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (179. sayfa)
-
-
ben de aynı şekilde düşündüm ama çok memnun kaldım nanopaxtan, püskürtme şekli çok iyi.
fakat benim sorum şu: muffin şeklinde silikon kaplardan aldım, altı pişmiyor. diğer et ürünlerinde de illa bi ters yüz yapmam gerekiyor. ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum. normalde yanları çok doldurmuyorum altına da sıcak havanın ulaşması gerek ama olmuyor. yardımcı olabilecek var mı?
-
Altının pişmemesi durumu normal hocam. Hava akışı yapıyor ama üstten gelen kadar kızartıcı olmuyor. Bunun için mesafenin biraz daha fazla olması lazım sepette. Bu da ancak philis gibi haznesi büyük ama sepeti ufak olan modellerde olur. Bizimki gibi sepetsiz ya da dar sepetli modellerde mutlaka çevirmek ya da patates gibi şeyleri karıştırmak gerekiyor.
Yani bugün balık yaptım mesela. 175 derecede 10dk ilk pişirmeyi yaptım ama ben kızarmış sevdiğim için 195 derecede 10dk daha tuttum shake ayarını açtım 5dk sonra uyarı verdi ve çevirdim balıkları. Altları pişmiş ama kızarmamıştı. 5dk da çevirip tuttum eşit şekilde kızardılar.
-
Sizin wifi modülünde sıkıntı var o zaman. Normalde prize takınca wifi direkt eşleşme moduna giriyor ve yanıp sönüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En iyi sonuç kızartmalık patates ile alınıyor aynı fikirdeyim.
En fazla kaç gram patates kızartıyorsunuz? Bence süreyi belirleyen etmen patates miktarı ile patatesin ne büyüklükte doğrandığı. 250 gr patatesi ince ince doğrarsanız 18 dakikada kızartırsınız. Cosori 4.7 ile 750 gr patates kızarttığımda süre 28-30 dakikayı buluyor ve 3-4 defa sallamam gerekiyor. Doğranmış patatesleri belli bir süre suda beklettiğimde daha iyi sonuç veriyor.
-
Gram olarak hesaplamadım ama 3 tane ortaboy patatesi kesiyorum hocam taban tamamen doluyor. Kitaçıkta da boyut olarak zaten sanırım benim dediğim gibi 1 parmak boy verilmiş. 195 derece için ama o fazla geliyor bana. Önden yavaş pişirip sonra dereceyi arttırmak daha güzel oluyor. , sallama zaten Allah'ın emri bu makinelerde. Kontrol için açtığımda sallayıp koyuyorum ben de ama ilk 15dk açmıyorum :D
Knorr'un mangal lezzeti mi mangal harcı mı ne öyle bir baharatı var bir de. Onu da üstüne serpiyorum piştikten sonra sepette sallarken. Sonra tabağa döküyorum müthiş oluyor o baharat ile. Eskiden kendim hazırladım karışımı ama bu nu denedim geçen tavuk yaptıkan sonra patates ile nasıl gider diye. Bayağı iyi oldu :D Mekanlarda bira yanında gelen baharatlı patates gibiydi :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 28 Nisan 2023; 12:11:35 > -
Dual Blaze stoga girmis. Benim aldigim kisa surede bozuldugu ve daha kucuk bir cihaz aradigim icin tekrar almayacagim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justery -- 28 Nisan 2023; 12:53:54 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hemen bozulması bir kuşku uyandırdı, gelen seri de sıkıntı varsa uğraş dur vallahi.
-
Hocam dual blaze araştırıyorum ama fiyat için linkde ki dms ürünü aldım.
Dual blaze hakkında olumlu yorum çok. Vazgeçip dual blaze almak mantıklı olur mu. Ortalama 3 katı fiyatı var dual blaze ürünün
DMS XXXL 7 litre sıcak hava fritözü, fritöz, fırın, sıcak hava ızgarası, pişirici, yağsız, 10 program ve dijital dokunmatik ekran dahil, zamanlayıcı, HFG-7 (yeşil) https://www.amazon.com.tr/dp/B0BHLDS48R?ref_=cm_sw_r_apann_dp_ZZ5HJTPSCTKV5AB84P68
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Urunde plastik uretim hatalari da vardi, buraya gecmiste foto eklemistim. İade ile ugrasmamak icin o sekilde kullaniyordum. Bir gun hic acilmamak uzere kapandi maalesef. Ama pisirme suresini diger 5.5 lt olana gore %35 kadar daha hizli yapiyor. Cevirme derdi yok deniyor fakat, misal kanat pisirdigimde ustlerinin de kizarmasi icin ceviriyordum. Plastik kokusu hic olmadi. Biraz sans isi elektronik urun..
-
Hocam dual blaze benim deneyimledigim 4. Airfryer di. İlk kullandigim yine amazon germany den aldigim ucuz bir cihazdi. Temelde hepsi ayni isi goruyor. Sahsi fikrim 1700-1800 liraya ayni isi yapan airfryer varken sirf altta rezistansi var diye 5000 lira dualblaze e vermek mantiksiz.
Maalesef ki bu cihazlarin hepsi aliminyum uzeri kaplama, bu kaplamalar sagligi tehdit eden etken olarak kabul goruyor. Tefalde dokum izgara var fakat alt taban yine kaplama.
Karar asamasinda butce etken faktor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justery -- 28 Nisan 2023; 14:10:22 >
Bu şiş aparatını nerden bulabiliriz? Benim cihazı mm'dan almıştık çıktı arkadaş amazondan aldı ondan çıkmadı. Orijinal olarak bulamadım amazonda muadilleri var ama ne kadar uyar bilemedik.
-
Dual Blaze için uygun aksesuar bulamıyorum. Bulabilen varsa paylaşabilir mi?
-
Birkaç ay evvel Cosori bazı ürünlerini geri çağırmış sanırım yanma vakaları olunca. Amazon şu an satış yapıyor alacaktım ama bu haberi görünce çekindim biraz. Bilgisi olan var mı konu ile ilgili?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 8 Mayıs 2023; 9:46:14 > -
Amerika ve Kanada için geçerli.
-
Bilgi için teşekkürler. Fiş, priz tipi ile ilgili bir konu o zaman belki de. Problem yok diyorsanız alıyorum o halde.
-
instagramMorgan Dancy on Instagram: "🔥COSORI Recall Registration How-To🔥I have never registered for a replacement on a recalled product. This process was new for me, and at first I thought it was fake / spam / phishing❌Idk, the email just looked sketchy.It’s real though! ✅😆Maybe this info will help someone.1️⃣Fill out the registration page on recall.cosori.com2️⃣Cut the cord 😱(This step made me nervous af)3️⃣Take good pictures!4️⃣Wait patiently for your new air fryer. 😬The company estimated the wait time for delivery to be 6-8 weeks, which probably discourages most folks. However, I submitted my application on Feb 28th & received the new air fryer today (March 13th).*In the voiceover, I say it arrived in less than a week, but that’s just my distorted sense of time. It arrived within 13 days. Still pretty good!#recall #airfryer #airfryerrecipes #cosori #cosoriairfryer #cooking #kitchen #cook #help #fire #overheat #burn #hazard #lit 🔥"https://www.instagram.com/reel/CpvycSKDWm8/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
2milyondan fazla cosori airfryer kablo yan.a tehlikesi nedeniyle geri çağrılmış. Bu şekilde detaylı sorgu yapabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 8 Mayıs 2023; 12:42:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kendi sitesinden anladığım kadarıyla Amerika, Kanada ve Meksika için geçerli bir durummuş. Avrupa, Asya, Avustralya gibi diğer bölgelerde geçerli değil diyor.
Bir durum olsa Amazon Tr satışa çıkarmazdı diye umuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 8 Mayıs 2023; 13:13:50 > -
Burada yetkili satıcı olmadığı için geçerli değildir yoksa seri numaralardan bizim modelleri de içeriyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X