Sanırım yanlış anlaşılma var 'BPA sertifikalı' demek BPA'lı plastik almak demek oluyor. 'BPA Free' diyecektiniz sanırım. Genellikle bpa yok ibarelerinde küçük bir parantez içinde 'yemeğe temas eden kısımlarında bpa yoktur' yazarlar |
COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (181. sayfa)
-
-
Sepet haznesi takılırken çizilmiş gözüküyor. Hayır problem yaratmaz.
-
Evet BPA sız demek istedim.Cosori ve Philips gibi markalar özellikle bulunmadığını belirtiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ürünlerde tek olay bpa içerip icermemesi değil ısı ile gelişen reaksiyon çok daha önemli. Plastik lastik silikon tarzı bu ürünlere hiç bulaşmayın derim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Dual Blaze 4.899’a dusmus.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler. Gayet güzel oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sagolun hocam bakayım
-
Arkadaşlar selamlar, 29 Mart'ta Amazon'dan Cosori 4.7 L olan modeli almıştık. Geçen günlerde bir tarafın tam oturmadığını fark ettim, ilk aldığımda oturduğunu düşünüyorum, aslında çok fazla da kullanmadık, bu sorunla karşılaştınız mı, çözümü var mıdır, Amazon süreçlerine girmeden önce size sormak istedim, teşekkürler.
-
-
sağol hocam bir yazayım müşteri hizmetlerine
-
kullanılmış ürün olabilir. bir görüşeceğim müş hizmetleriyle
-
Arkadaşlar, Amazon değişim veya ücret iadesi önerdi, Cosori 4.7L modelini 2884 TL ye almıştım, şu an 5.5L olan 3329 TL, farkını verip 5.5L olanı mı almalı, yoksa aynı modelle değişim mi isteyeyim?
-
Cosori 5,5lt dün aldım bugün geldi denemek için bugün daha önce kullandığım 4,7lt yi bağladığım ve defalarca patates olsun, et olsun pişirmeler yaptığım çoklu prize bağladım. (modem ve tv bağlı ama tv açık değil) Neyse önce preheat yaptım sonra ilk kullanım öncesi et seçip 5dakika da orda çalıştırdım sorunsuz tamamlandı. Fakat sonrasında biraz patates denemek istedim, programı başlattığımda 5. dakikada çoklu prizin switch atmaya başladı. Açtım tekrar denedim, yine attı. 3-4 kez atınca çıkarıp farklı prize bağladım orda sorunsuz 10 küsür dakika çalıştı. Neyse işin ilginci daha önce 4,7lt modeli oraya bağladığımda o şalter attırıyordu. O yüzden çoklu prize başlamıştım (çoklu dediğim 5li) Başına böyle birşey gelen varsa ne yaptığını sorabilir miyim ? Yarın farklı prizlerde deneyeceğim, sonucu paylaşırım.
-
205 derece ön ısıtmada ekranda 5 dakika yazmasına rağmen 3 dakikada bitiyor. bu normal mi?
-
Hocam benim de şu an 4.7L var, haznesi tam oturmadığı için Amazon değişim veya para iadesi teklif etti, sizce 4.7L mi almalıyım tekrar 5.5L mi. Taban genişlikleri nerdeyse aynı duruyor, 4.7L daha yeni ürün olduğundan ve biraz daha boyut olarak mutfağımıza uygun olduğundan onu seçmek mantıklı gibi geliyor, sizde 2 ürün olduğu için sizin tavsiyenizi de dinlemek isterim. Teşekkürler.
-
Hocam 4,7lt ile bir sürü denemeler yaptım oldukça iyiydi. 5,5lt olanı dün ilk kez kullandım test etmek için. Haznesi biraz daha büyük ve arasındaki fark 500 lira iken 5,5lt almak daha mantıklı gibi.
-
-
Cosori 6.4 LT kullanan varmı?
4900 TL civarında sipariş verdim.
Acaba bu fiyatlarda philips mi daha iyi seçenek olurdu.
Evimdede 5.5 lt var ve memnunum da.
-
Kullananlar her iki markayı da öneriyor ama bazı kullanıcılar Cosoriyi beğenirken bazı kesim de Philips den memnun. Karar vermek bana göre cidden zor.
Evinize ikinci bir airfryer mı aldınız veya alıyorsunuz? Mevcut olan küçük mü geliyor o nedenle mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X