Bu telefon bağlantılı cihazlarda ısı grafiği var mı ? Eğer yoksa telefon bağlantısı saçmalık bence ve fiyatının zamala düşmesi de buna işaret ediyor zaten. Manuel yapabileceğim bir ayarı neden telefondan yapayım ki ? Akıllı olması için bence ısı ve zaman grafiği lazım. Mesela ben bir et koyuyorum dondurulmuş. Bunu önden 50 derecede eritmeye başlat 5dk sonra 100 dereceye çıkart 3 dk sonra pişirmeye geç 180 derece 10 dk yap en son da 200 derecede 5dk kızart gibi. Bunu grafik olarak ayarlayamıyorsam ne anlamı var telefon kontrolünün. Hatta manuel program seçiminden bile böyle bir program eklenebilir. Ekrandan başlangıç ve bitiş sısı girilerek dereceyi kaç dk da bir arttıracağını seçersin. |
COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (171. sayfa)
-
-
Arkadaşlar air fryer da cosori markası mı en iyisi? yorum olarak en çok yorumu bu markada görüyorum. 5.5 lt olan alınır mı sizce?
-
Hocam diğer markaları kullanmadım bunu da 3 gündür deniyorum öyle kötü bir koku çıkartıyor ki kelimeler kifayetsiz evden işe geliyorum burnumda elimde hep bu koku beni mahvetti diğer markalarda koku yapıyor diyorlar bilemiyorum genelde herkes bir kaç kullanımda geçtiğini yazmış ama geçmesi imkansız bir kokusu var 1 hafta daha deneyip iade etmeye çalışacağım
-
Evet koku şikayeti kimisinde var kisiminde yok. Kullandıkça geçmesi lazım. Pişirmesi nasıl peki neler pişirdiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Delikli kağıt ya da deliksiz kağıt kullanma tecrübeleri nasıl arkadaşlar ? Daha kullanmadım, silikon kab sipariş verdim ama kağıt daha sağlıklı geliyor diye kullanmak istiyorum. Ama hangi model kullanışlı acaba ?
-
Söylenen şekilde kullanmadan önce talimatları uyguladınız mı ? Biz söylenildiği şekilde yaptık koku yok
-
arkadaşlar 4.7 olan modeli aldım yarın gelecek.
iade ürün mü nasıl anlarım? ambalaj vsden mi?
ilk kullanım önerisi dışında kullanım kılavuzu dışında yapmam gereken bir şey var mıdır?
-
Sepetine bakin, teflonda cizikler, surtunme, lekeler varsa kullanilmiştir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sadece hafta sonu patates yaptım 2 kez çalıştırıp soğuttuktan sonra evden zor çıktı koku patatese de bariz sindi sonra 3 gündür balkonda sirke ile çalıştırdım sonra gül suyu koydum kaseye öyle çalıştırdım sabah kaşarlı ekmek koydum denedim bariz olmasa da ekmekte plastik kokusu vardı haftayı tamamlayacağım bir iki tavuk köfte falanda denerim geçmezse iade talep edeceğim üzülerek
-
Umarım geçer de iade etmek zorunda kalmazsınız. Kullanılmış ürünleri iade alıyorlar mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen hocam talimatları uyguladım, internette böyle inatçı bir koku ile karşılaşan var mı diye bakınıyorum sadece bu konu başlığında bir kişi daha aynı şekilde kokudan kurtulamamış buda benim talihsizliğim sanırım yabancı kaynaklar videolar dahil inatçı koku problemine rastlamadım hatta bazıları alıp doğrudan tavuk pişiriyor hiç şikayet etmiyor acayip bir şey
-
Amazon bu konuda sıkıntı çıkartmıyor diye biliyorum yine de kesin bir bilgim yok açıkçası bugüne kadar süresi geçtiği halde iade ettiğim ürünler bile oldu
-
üretim veya nakliye esnasında , bir hata oluşmuş olabilir. ısınan bölgede, olmaması gereken bir plastik kalmış olabilir. eğer koku rahatsız ediyorsa, iade edip, yenisini almayı düşünün.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben ilk aldigimda koku vardi biraz, bosta calistirip, yemek yaptim. Hem de defalarca bana koku gelmedi. Ama yakinıma yemek yapinca, bunda koku var dedi. Ben en az 5 kez yrmisimdir oradan o kokuyu başkasi aldigina göre burnu daha hassas.
Burnunuz çok hassas sanirim. Koku her makinada var. Kimi cok almadigi bu kokuyu yok saniyor bana koku gelmedigi icin cok umuesamiyorum zaten xihazin alt ve ust kismi sepete bagli olan metal plastikle temasi yok. Saglik acisindan zarari yoksa sorun yok.
-
Benzeri benim başıma geldi. Hatta belki de benim iade ettiğim size gelmiştir. Ürün çok tozluydu, üst kısımda bir yerde hafif çizik vardı. Ek olarak sepetin sağında ve solunda olması gereken koruma bantları yoktu.
Ben iade ürün olabileceğini düşünerek değişim talep ettim. Bugün yeni ürünüm geldi ve bunda da koruma bantları yok. Buna da değişim isteyeceğim.
cosori 4.7 mi phlips 4.1 mi sizce?
phlipste çekmecenin içinde ayrı hazne olması avantaj, ayrıca wifi ve taksit seçeneği var
cosori biraz daha büyük hazneli, 230 dereceye çıkabilme var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicus -- 6 Nisan 2023; 9:58:49 > -
Bildiğim kadarıyla philipslerde temizleme işlemi bir tık daha zor cosori'ye göre. Bunu da göz önünde bulundurmak lazım. Wifi şahsen benim için tercih sebebi değil, ben takip ederek başında pişiriyorum. Taksit derseniz, ülkemiz şartlarında önemli seçeneklerden biri. Karar sizin.
-
4.7lt model için kapaklı borcam önerinşz olur mu arkadaşlar ?
İki de sorum var,
1) içine koyulan apart tabanda durmak zorunda mı ?
2) ikinci kat için en verimli aparat hangisidir ?
Teşekkürler şimdiden 🙏😉
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
karar sizin ama bu aletlerde, havanın yiyeceğe teması en önemli noktadır. pişmeyi sağlayan budur. kapalı bir borcam ile , normalde 20-25 dakikada pişecek malzeme, belki 2-3 saatte ancak "haşlanır"
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X