6.4 de uyumlu mu bu sepet acaba |
COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (204. sayfa)

-
-
Bu ürünü alan kullanan varmı acaba ?
6.4 Lt için almak istiyorum.
Fiyat / Performans uygunmudur ?
trendyol.com
Kitchen Beauty Airfryer Pişirme Kağıdı 100 Adet Hava Fritözü Kare Model Pişirme Kağıdı Airfryer Yağsız Firitöz Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/kitchen-beauty/airfryer-pisirme-kagidi-100-adet-hava-fritozu-kare-model-pisirme-kagidi-airfryer-yagsiz-firitoz-p-776176096 -
Servis konusu benide tedirgin ediyor. 22 Aralıkta bime philips hd9650 gelecek piyasaya göre fiyatı uygun gibi yorumları güzel. Değerlendirilebilir ama bi taraftan da fazla para vermek istemiyorum.
Edit: düzenleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖiLkér -- 15 Aralık 2023; 19:12:56 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uymaz hocam 5.5 modeli ile uyumludur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cosori bozulunca amazonda iade almayınca geçen gün şu ürün 999 tl ye inince sipariş verdim 4 kere de kullandım gayet yeterli geldi. Çokta büyük para vermeye gerek yok bu ürünlere benden demesi. Cosori hayatta almam daha bu ürüne şans verdim serviside var.
Instant Brands Vortex Airfryer, 3.7L / 3.8L Kapasite, Kızartma Tavası ve Mini Fırın, Siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B092W23P5T?ref_=cm_sw_r_apan_dp_0YKFEVK9NY7B20NDXE9Y&language=tr-TR
Güle güle kullanın. Ancak iç hacmi oldukça küçük. 3 kişilik bir aile için bize uygun değil.
Bekar ve tek yaşayanlar için ideal ...
-
Cosori 4.7 için soruyorum, pişirirken koku olmaya başladı. Temizlik için rezistansı söken oldu mu, iki vida tutuyor galiba söküp düzgünce temizleyeyim diyorum.
Herkese selamlar, 1 yıllık cosori 4.7 maceramın sonuna geldim. Teflon kaplamada kalkma olduğu için amazon'a yazdım. Ürünü sorunsuz bi şekilde iade aldılar. Tekrar bu maceraya atılmalı mıyım sizce büyük hazneliye şans verilmeli mi? Şimdiden teşekkürler.
-
Hocam, 1 yıl sonunda benim de cihazda deformasyonlar oldu. Sizin kadar olmasa da teflonda kalkmalar oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAROW -- 21 Aralık 2023; 22:53:28 > -
-
iade edin. Size kullanıp iade edilmiş ürün gönderilmiş.
-
Hocam ben bunu aldım koku yapınca iade ettim. Pişirme sırasında koku yapıyor mu?
-
cosori 3.8L 2000 tl ye alayım mı? 5.5L olan amazonda 2780 tl ama o modeller geri çağrılmış galiba arızalı diyorlar ? Tek kişiyim
-
Koku olayı çok ciddi bir konu. Bir plastikten plastik kokusu çıkıyor ise o plastik eriyor demektir. Plastik moleküllerinin yiyeceğe temas etmesi kaçınılmazdır.
-
Hocam merhaba. Link web üzerinden uygulamaya yönlendirecek şekilde açılıyor. Mümkünse kontrol edip yeniden paylaşabilir misiniz?
şimdiden çok teşekkürler.
-
-
çok teşekkür ederim. sağ olun.
-
Ben 2780 tl fiyatından aldım. Sıfır olarak aldığım ürünün resmi aşağıdadır. Ürün iade talebi başlattım. Ama ayrıca Cosori Avrupa'ya da mail attım ve açıklama talep ettim. Cevap gelirse paylaşırım.
Düzeltme: Cosori email'imi cevaplamış Fotoda görünen problemin plastik kalıbıdan kaynaklı hava baloncuğu olduğunu, fonksiyonel bir probleme sebep olmayacağını, aynı ürünü tekrar alırsam aynı hatanın çıkmayacağının garantisi olmadığını belirtmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brooklyn -- 4 Ocak 2024; 9:53:15 >
-
Hocam ben de yeni aldım kargoda şu an. Teslim almazsam iptal olacak sence ne yapayım?
Bence ürünü alın detaylı inceleyin, en ufak bir çizik görürseniz iade edin. Zaten 1 ay icinde sorgusuz iade aliyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X