hocam şurdan bir kontrol edersiniz yine ölçüleri amazon TENQUAN Silikon Hava Fritöz Gömlekleri Kare, Hava Fritöz Aksesuarları, 2 ADET Yeniden Kullanılabilir Yapışmaz Hava Fritöz Gömlekleri Hava Fritözü Paspasları, Buharlama Sepeti (7,5 inç) https://www.amazon.com.tr/TENQUAN-Silikon-Aksesuarlar%C4%B1-Kullan%C4%B1labilir-Yap%C4%B1%C5%9Fmaz/dp/B09B91MRSM/ref=sr_1_27?keywords=cosori%2Bsilikon&sr=8-27&th=1 |
COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (202. sayfa)
-
-
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi soruma cevao vereyim
Amazon'dan 200'lü pişirme kağıdı almıştım, hem yiyecekler kağıda yapışıyor hem de alta yağ geçiriyor
Cosori 5.5'a tam uygun olmasa da 20cm , kullanıcı yorumları iyi bu ürünü aldım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
arkadaşlar bende 5.5 modeli var bugün annemede almak için amazona girdim ancak anlamadığım olay şu 2 adet 5.5 var birisi 4 bine yakın biri ise 2700 lira aralarında ne farkı var sizce bilen cevaplayabilir mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ikiside ayni urun suan indirimde olan wifili modeli. digerinde wifi yok daha once o indirimdeydi simdi wifili olan indirime girmis☺️
4.7 lt beğenmiştim Kasım ayı kampanyalarında fiyat uygundu fiyatlar uçmuş🥲 Garanti ve servis konusu kafamı kurcalamıştı,bu arada fiyatlar da gitti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu silikonlar plastik değil mi? plastiği bir de ısıyla birleştirince çok riskli olmaz mı sağlık açısından?
-
-
"Silikonda yemek pişirmek sağlıklı mı?
Silikonun ham maddesi cam yapımında da kullanılan silis kumudur. Bu kumun yüksek ısıda sıvılaştırılması ve farklı işlemlerden geçirilmesiyle silikon elde edilir. Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA), 1979 yılında silikon bazlı ürünlerin gıda pişirme açısından güvenli olduğunu duyurmuştur."
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
cosori 6.4 mü ürününüz
-
Amazondan bugün COSORİ 6.4 İKİLİ ISITMA HAVA FRİTÖZÜ Satın aldım.
Kutu içerisinden bu aksesurlar çıkmadı.
Sadece hepsi Buradan sitesinden alınan kutudan çıkıyormuş. Sonradan ögrendim.
Harici olarak bu aksesuarları nereden satın alabilirim.
İnternette araştırdım ancak bulamadım.
-
Arkadaşlar philips marka airfryer eskidiği ve küçük geldiği için yeni bir model bakıyorum,trendyolda aşağıdaki cosori modelini gördüm fakat ürünü başka yerde bulamadım,model numarası da göremedim,sadece trendyol satıyor gibi ürünü ve fiyatı da uygun,kullanan var mı acaba bu modeli,ucuz olması kafamı karıştırdı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu hangi pişirme kağıdı hocam nereden aldınız. Ben aldım 3 kat üstüste kullanıyorum yine alta geçiriyor.
Xxl 5.5lt
Amazondan aldığım ilk pişirme kağıdı da öyleydi
Hem 16.5cm hem alta yağı geçiriyordu hem de yemek kağıda yapışıyordu
Onu iade edip trendyoldan aldım, biraz yüksek fiyatı ama ne yapışma, ne kenarlarda boşluk ne de alta yağ geçirme var
Yukarıda linkini atmıştım
Pahalıymış cidden. 4.7 ye uyar mı acaba. Sadece kenarları dik kalır o da engel teşkil etmez sanırım.
4.7 dediğiniz 16.5cm ise onun için ayrı var
2800 den o fiyatlara geldi. Dikkat edersen iki farklı ürün var diğeri 3099 tl. Özellikleri farklı büyük ihtimal
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Amazon da bulca var ama hangisi 6.4 ile uyumlu olur bilemiyorum ama diğer sitelerde satılan 6.4 ile gelende tahminen amazonda satılan şişlerle aynıdır çünkü satıcılar sonradan koyuyor onlara.
Zaten diğer sitelerde satılan Cosori 6.4 kutuları bile Amazon da satılan ile aynı renk değil. Turuncu beyaz renkte. Amazon da satılan mor beyaz renk kutuya sahip ki Cosori bu ürününde orjinal kutusu diğer ülkelerde mor beyaz renkte.
Amazon da satılan Cosori 6.4 kitapçığı ve yemek tarifi olan kitapçığında Türkçe var. Diğer sitelerde satılanda Türkçe yok. Amazon da satılanın arkasında bulunan hava kanalının altındaki yazı Türkçe diğer sitelerde satılanda başka dilde.
Amazon da satılanda diğer sitelerde satılanla tek ortak noktası onda da ekran yazıları İngilizce. Amazon'a firma kendi ürün verirken diğerleri nereden alıyor soru işareti.
Tek sıkıntı ülkemiz de firmanın servis ağının olmaması ama ilerleyen yıllarda belki servis ağı olur.
-
Ürünü (CP258-AF) Cosori'nin Amerika'da geri çağrılan ürünler listesinde gördüm,acaba bu geri çağırmadan dolayı elden kalan ürünler olabilir mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X