Şimdi Ara

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.263
Cevap
419
Favori
495.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mermere nasil bir zarar verebilir ki hocam tahta felan koymaniza gerek yok mermerde bisey olmaz kullanın evham yapmayın kimseyide dinlemeyin😀😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

durum muhtemelen amazon un ithalatçı olmaması kaynaklı sonuç olarak yurtdışından isme faturalı gelen ürünler amazon Türkiye deposunda bile tutmuyor bu ürünleri(benim aldığım öyleydi en azından) sistemdeki açığı kullanıyor kısacası.

• TARİFE GELSİN

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI

Yumurtalı Ekmek (4 adet)

Malzemeler:

4 adet tost ekmeği

250 gr Sütaş Süzme Beyaz peynir (İçinden sadece 2 parçayı kullanacağız. İsteyen başka peynir kullanabilir)

4 dilim yuvarlak Jambon

6 adet yumurta

Az miktarda sert sucuk (Göz kararı bir boyutta tek parça sucuk lazım. Sonra rende edip kullanacağız)

Kaşar peyniri (Oda sucuk gibi rendelenecek)

4 adet Tost Kaşarı

Tuz

Yağlı kağıt

Yapılışı:

Önce Air fry haznesine yağlı kağı yerleştirin daha sonra bir kabın içine tost ekmeklerinin içini çıkarıp ufalayın ama ekmeklerin dışı zarar görmesin. İçini çıkardığınız ekmeklerin dış kısmını Air Fry haznesine koyun. (Hazne ufaksak 4 adet sığmayacaktık 2'şer 2'şer ayrı yapmanız gerekecek) Bir kabın içine ufaladığınız ekmek içlerinin üstüne sırasıyla beyaz peyniri tek parça kestiğiniz sucuğu ve kaşar peyniri rendeleyin. Üzerine 6 adet yumurtanın tamamını kırın. Göz kararı tuz (Çok tuzlu bir peynir kullanacaksanız tuza gerek yok) ekleyip hepsini karıştırın. Karışımı bir kaşık veya kepçe ile Air Fry haznesine yerleştirmiş olduğunuz ortaları boş olan ekmeklerin her birinin içine ayrı ayrı dökün ama kapın içinde çok az karışım bırakın. İçlerini karışımla doldurduğunuz ekmeklerin her birinin üstüne birer adet Jambon'u yerleştirin.

Air Fry açın hazneyi cihaza yerleştirin. Broil moduna alın. 205 derece 10 dakika süre verecektir. Süreyi 12 yapın. Çalıştırın 5 dakika kala hazneyi çıkarıp üzerlerine tost kaşarı dilimlerini koyun ve hazneyi tekrar takın. Süre dolunca pişmiştir. Sadece kendisi için yapacak olup 2 ekmekle yapacak olan arkadaşlar için belirteyim. Makinenin verdiği süreye dokunmalarına gerek yok.

• Bende bir kac tarif atıyım tereyağlı dil balığı
    Nutellali milföy
    Elma dilim patates
    Ilgilenenlere tarif verebilirim.
    COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANIb

• landscapee kullanıcısına yanıt

Hocam selam

4.7 airfry için aşağıdaki sebeple iademi kabul etmediler. Bugün tekrar incelenmesini talep ettim. İade olmazsa arkadaşın dediği gibi servis yok yolunu deneyebilirim. Amazon üzüyor bu ara :)

xx numaralı siparişinizdeki B0936FGLQS ASIN numaralı ürünün iadesi depomuza ulaşmıştır. Yapılan inceleme sonrası; ürünün işleyişine, teknik özelliklerine ve kullanım talimatlarına uygun olarak kullanılmadığı tespit edilmiş olduğundan ne yazık ki para iadeniz yapılamamıştır.

• omaTR kullanıcısına yanıt

Üründe sorun nedir peki şikayet neydi

Tekrar inceleme zaman kaybı hocam 3 kere itiraz etmiştim ürünü geri istemiyorsanız imha edilecek demişlerdi üstüne 😂😂😂

Teflonunun durumu bu hocam çizik içinde, başka problemi yok.

Makineye falan atmadık, tel bile değmedi. 1 yılda geldiği durum bu.

• COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI

Benim eski cihazı fan sesinden iade etmiştim

Hafta içi yeni cihaz aldım, bugün geldi

Kutu tutmacı kapalıydı, fan sesi de yok şimdilik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam kusura bakmada adamlar haklı teflonun içinden gecmişsiniz resmen. Neyle temizliğini yaptınız bununda bu hale geldi. Yani nasıl bu hale gelir diye düşünüyorum çok hoyrat ve acımasizca kullanılmiş yanliş bakım ve temizlik yapılmiş dikkatli kullaniĺmamiş.bunu amazon değil trde servisi olan hangi markadan alirsaniz alin asla kabul etmez kusura bakmayın sizin ki iyi niyeti su istimal etmek gibi olmuş.thh de gitsen bilir kişide tutsan bu ürün kullanım amaci dışında kullanılmış bariz belli yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi landscapee -- 3 Aralık 2023; 1:56:37 >

Hocam hemen kullanıcıyı suçlamışsınız bilmeden. Bende de aynı model var. Daha makineyi almadan önce silikon maşa sipariş verdim. Geldikten sonra hep silikon maşa ile kullandım. Hiç makineye atmadım. Süngerin hep yumuşak tarafıyla yıkadık ama bizimkinde de benzer şekilde çizik ve soyulmalar var. İçinde pişirdiğimiz şeyleri sallarken oluşuyor bence o çizikler. Bu kadar dikkate rağmen benim cihazımda soyulmalar başladı. Hatta ne yapsam diye düşünüyorum.

• Hiç denemedim ama internette teflon ve seramik kaplama yapan yerler var. Fiyat makulse denenebilir.

• sezarim kullanıcısına yanıt

9 aydır kullanılan sepet illaki hangisini alirsaniz alin o teflon zarar görecek istediğin kadarda dikkatli kullan. ozaman hiç airfryer almayacağız bu mantıkla ama o arkadasın attiği çok farkli yipranmis hic bir marka zaten teflonu garantiye sokmuyor kaldıkı ufak tefek atmalar olsaydı amazon bence yine değişim yapardı.bende bir tuketici olarak tabiki bizden yanayım ama doğruları da konuşurum her zaman.

Ben zaten amazonun müşteriyi mağdur etmeyeceğini iyi biliyorum hocam. Türkiye'ye girmediği zamanlarda bile hiç mağdur etmedi. Dediğin gibi ufak tefek olsa değişim yapabilirdi. Sadece şuna dikkat çekmek istedim. Bu 4.7'lerin içindeki kısım çizilmeye sanırım 5.5 lara göre daha dayanıksız. Gerçekten dediğim gibi kullanmamıza rağmen soyulmalar başladı.

Ben de yerine ne alsam arayışındayım o parçaya 900 TL fiyat gördüm. O kadar vermeden silikon bir şey alsam onu mu kullansam diye düşünüyorum.

Silikon pedler var yada sepet alabilirsiniz bu şekilde ölcüsüne göre.birde komple sifirdan tekrardan kaplama yapan yerlerin oldugunu duydum granit yada teflon kaplatilabilir cok daha ileri derecede soyulmalarda bu sekilde dusunuyorum bende.

Niye kusura bakayım hocam senin düşüncen bu COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI  Olanı ben biliyorum.

Hanım sadece süngerin yumuşak kısmıyla silerek pril vs. ile temizler.

Hiç makine yüzü de görmedi teflon.

Kullanım amacı yiyecek ısıtmak-pişirmek olan bir ürünü başka hangi amaçla kullanabiliriz onu anlayamadım COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI 

Normal bir durum olsa buraya atmam zaten.

Valla sepete bakınca sanki sepeti tencere niyetine kullanmissiniz gibi sulu yemek mi döküp pişirdiniz mübarek lekelere bile cıkmamiş:)

• 5.5lt'ye tam oturan pişirme kağıdı var mı? Amazon'dan 20cm yazanı aldım 16.5cm çıktı

Tam uyan varsa iade edip alalım, yoksa yanlardan açıp kullanacağız mecbur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hocam saolasın. ilk resimdeki delikli şeyden almayı düşündüm bende. Teflon kaplayan yerleri hiç duymadım. Eğer astarı yüzünü geçmeyecekse düşünülebilir.

Bu silikon koruyucunun linki var mı acaba? Bende koruma amaçlı alabilirim fiyatı uygunsa. Çizik problemimiz yok ama teflonu korumak iyi olur uzun vadede.

• 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.