Cosori cihazların kutusundan ufak uyduruk bir garanti belgesi çıkması lazım. Gözden kaça bilir kağıt. Kartın zarf gibi bir şey çıkması lazım. İçinde yemek kitapçığı olacak. Belki onun içindedir. Gerçi bizim model 6.4 lt olan ondan çıkmıştı dediğim zarf. 5.5 bilemiyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 22 Kasım 2023; 23:36:26 > |
COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (199. sayfa)
-
-
O dediğiniz çıktı fakat firma kaşesi vs gibi bir şey yok. Fatura mail olarak gelmiş şimdi farkettim. Arıza durumunda ne yapılıyor? Yukarıya doğru biraz okudum, Türkiye'de servisi yok sanırım 😬
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet servis yok ama arıza durumunda amazon'a gönderiyorsun sana değişim mi para iadesi mi istiyorsun diye soruyorlar. Ona göre hareket ediyorlar. Tabi 2 yıl sadece destek olacağı için 2 yıl sonra arıza olursa o sıkıntı servis olmadığı için.
Gecen bizim 6.4 olan arızalandı. Gönderdik 3 gün sonra para iadesi gerçekleşti. Gerçi bizim modelin alternatifi olacak diğer markalara ait modeller daha pahalı olduğundan tekrar amazondan 6.4 lt olan Cosor'i satın aldık.
-
En azından 2 yıl destek vermişler 😄👍
Selamlar,
Bende bugün teslim aldım ama bu tutamaç bölgesinin kapalı gelmesi gerektiği aklımda kalmış.
Bu kutu sizce daha önce açılmış mıdır ?
-
Arkadaşlar dual blaze'in arka kablo uzunluğu nedir?
Kasım indirimleri bitmeden almak istiyorum ama bileyim...
Mutfak tezgahım biraz sınırlı kablo yetecek mi.
Her seferinde ileri geri mi yapacaz.
Bu arada memnun muyuz Dual blaze den?
Ne zaman bitiyor bu indirimler? (Ona göre lobi faaliyetlerine başlayacam da :-D)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtrip -- 23 Kasım 2023; 21:10:12 > -
Kablo uzunluğu 95 santim 2.5 aydan beri kullanıyorum genel olarak memnunum.Tek kötü tarafı tepsi sepeti çok nazik kenarını elde yıkarken bir yere çarpmamanız lazım kaplaması kalkabiliyor.
Hocam selamlar,
kutu açılşında tutamaç kısmını hatırlıyormusunuz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 23 Kasım 2023; 21:14:37 > -
Sizin resimdeki gibi tutamaçtan bant söktüğümü hatırlamıyorum yinede sizi yanıltmış olmayayım.
Gece hanıma sürpriz olsun diye 6.4lt lik modeli sipariş ettim. Daha önce hiç airfryer kullanmadık. Çocuğa kek, kurabiye, ekmek vs yapmayı planlıyordu. Çok fazla aksesuar çeşidi var. Tavsiye edebileceğiniz yada kullandığınız aksesuar önerilerine açığım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
net açılmış, orada kesik şekilde çıkabilen parça olmalı kartondan
-
Hocam izlediğim açılım videolarında o bölge kapalıydı, kartondan bir muhafaza vardı. ve benim o tutamaç kısmındaki kartonda deforme vardı.
İlaveten ben kutuyu açtığımda cihazın içine konulduğu büyük poşet nizami değildi.
İade ettim az önce. Yenisini talep ettim.
Amazon iyi hoş ama muazzam derecede iade havuzu var. Ve bu miktarda iadeyi yönetemezler, arıza harici iade gelen ürünlr bir diğer insana gidiyordur fikrindeyim.
Aldığı eşofmanın cebinden peçete çıkan forumdaş vardı amazon fırsat konusunda :)
-
Sanırım ben fark etmemişim. O sebeple önceki yorumumu sileyim okuyanlar yanlış anlamasın
-
Şuan kampanya dönemi diye iade aldıkları ürünlerin kutularını açmadan ve kontrol etmeden alıyorlar. Onlardan birini göndermiş olabilirler. Gecen hafta cuma günü bizim cihaz arızalandı. Cumartesi gönderdik salı sabah bir baktık para iadesi gelmiş. Oysa kutusunu açmaları ve kullanıcı hatası mı var diye bakıp bir kaç gün sonra iade yapmaları lazımdı. Ama yoğunluk var diye adamlar kargo ellerine geçer geçmez bariz şekilde açıp bakmadan direk parayı iade etmişler çünkü destek bölümü cihaz bize gelince kullanıcı hatası var mı yok mu bakılacak ve 14 gün sonra paranız iade edilecek bilgisi geçmişti.
Bizim arızalan ürünü bile gönderebilir bunlar yarın bir gün çünkü kutusunu açıp bakmadıkları için depo da karışması muhtemel bence.
Gecen başlıkta bir arkadaş şunu yazmış. Cosori 6.4 LT almış elinde olan Cosori 5.5 LT de soyulmalar başladığı için geri göndermiş ve gönderirken Cosori 5.5 dış kargo kutusu yokmuş bu Cosori 6.4 dış kutusuna koyup göndermiş. Amazon ekibi iadesi istenen ürüne dikkat etmeyip sırf dış kutusuna bakıp 6.4 parasını iade etmiş üstelik aradaş 5.5 için iade talep etmesine rağmen bunu yapmışlar.
-
Ben de şimdi buna bakıyordum. Şikayetvarda cosori ile ilgili baya şikayet var. Amazon kullanıcı hatası diyip geri gönderip iade yapmıyormuş. Amazon böyle bir firma değildi çok şaşırdım. servisi de yok
-
Merhabalar. Bugün almaya karar verdim birkaç modele baktım Philips çok pahalı,Cosori servis konusunu merak ettim. Amazondan alırsak direk amazon muhattabımız,trendyolda resmi distribütör garantisi nasıl oluyor.?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar genel bilgi için yazıyorum ürün servis desteği istemiyorsanız ürünün başına birşey geldiğinde amazonun takdirine kalmak isteyen cosori ürünü alabilir.
Bunu 7 aylık bir cihazın kendi kendine çalışmamasıyla bozulan ürünümü iade almayan amazon sayesinde yazıyorum. Amacım amazonu kötülemek değil ama cosori ürünü almayın servisi olan ürün tercih edin yoksa elinizde patlayabilir benim başıma geldiği gibi bilginize.
Biz şuan bir kisiye daha aldık toplam 6 kisi oldu herkes şuan memnun😄 youtubeda felanda herseyin altina yazmissin hocam cosori almayin diye😀 okadar kisininki iade aldi seninkini neden almadi bu adamlar garip bir durum doğrusu. Philips bile olsa belki yine kullanici hatasi demeyeceği ne malumdu size ? Yine dogru thh solugu alacaktiniz. Adam teflonu cizilmis diye cosoriyi iade ediyor. Philipsde garantiye bile girmiyor teflon cizilmesi😄
Merhaba; 5-6 ay önce Philips hd9650 modelini almıştım. O zamanlar aklımda cosori dual blaze modeli vardı fakat amazonda stokta olmadığı için alamamistim. Şimdilik Philipsten memnunuz. Duman yapması dışında bir sorunumuz yok. Belki birde temizliği zor olması...
Anneme hediye olarak airfryer almayi düşünüyorum. Dual blaze mı yoksa bildiğim Philips 9650 modelini mu alsam karar veremedim. Dual blaze pişirme, temizlik, kolaylık açısından nasıldır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X