Hangi marka alırsan al hepsi teflon. Eninde sonunda hepsi aşınacak ama ne kadar az içine metal temas ettirirsen o kadar daha yavaş aşınırlar. Bu arada yabancı bir youtube kanalında gecen sene bir video denk gelmiştim. Adam aşınmış teflon tavaların üstündeki teflonları tamamen söküyor kimine yeniden kendisi teflon yapıyor kimi de başlk şey. Tekrar kullanılmalarını sağlıyordu. Bir sıvı var onu uyguluyor sonra sökmesi kolay oluyor. Hazır teflon da almış. Boya gibi bir şeydi. Onu sprey olarak sıkıp kurumasını bekliyor. O sıvıyı ve spreyi bulup aslında kendimiz teflonu atan şeyleri onarabiliriz diye düşünüyorum. O video bir arayım bakayım yeniden bulabilecek miyim. Bulursam güzel olur. Hem olası bir soyulma ve yedek parça temin edememe olayında biz kendimiz çözeriz mevzuyu. İnşallah bulurum o video. O zaman ilerde yazım olur diye düşünüp arşive eklememiştim keşke ekleseydim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 18 Kasım 2023; 16:44:38 > |
COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (198. sayfa)
-
-
Teflon ve granit kaplayan yerler var tekrar kaplatilabilir bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onu yapan yerler varsa iyi o zaman dediğin gibi o yapılabilir.
-
arkadaşlar merhaba cosori arifry aldım 5.5 lite kırmızı renk bılaşık makinasında komple haznesini renkli kısım dahil yıkanıyor mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
önce bir müddet yağsız patates ayarında , sonra cıkarıp yağ sürüp tekrar pişirin. instagramda görmüştüm başarılı denedim.
-
Fıs fıslı yağ şişeşi varsa patatesi hazneye koyduktan sonra bir kaç defa sıkıntı üzenlerin sonra karıştırın ve daha sonra çalıştırın. Fıs fıs yoksa yarım çay bardağının 4/1 kadar yağ döküp karıştırın ondan sonra çalıştırın. Patatesleriniz çıtır olacaktır. Biz 6.4 lt olan modelde öyle yapıyoruz. Air Fry cihazlar için nedense sıfır yağ ile çıtır patates yapması gerekiyor gibi algı var ama doğru değil. Fırında bile sıfır yağ ile çıtır patates yapamıyorsun. Bunlarda da yapamazsın. Bu cihazların amacı sıfır yağ kullanmak değil yağ kullanımını %90 oranında azaltmak onu bilin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yikaniyor ama teflon ömrünu kisaltacaktir. Tavsiyem cok yogun kullanmiyorsaniz haftada bir sıcak su dökerek elde yıkamanız.
bence de açmadan iade ediyorlar. 5.5 vardı teflon soyulmaya başlamıştı. ona iade kaydı açtım. indirimden dual blaze de aldım. kutu zarar görmesin diye dual blaze in dış kutusuyla iadeyi yolladım. kaydı 5.5 üzerinden açmamıza rağmen dual blaze in parasını iade ettiler. bu da kutuyu açmadıkları anlamına geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 21 Kasım 2023; 15:19:46 > -
arkadaşlar 5.5 L olan modeli aldım. ekran üstünde koruma jelatini olmasına rağmen, jelatini çıkardıktan sonra dokunmatik olan ekran kısmında kılcal çizikler var hem de baya baya. Nasıl böyle bir şey olur anlamadım. Ürünü iade etmekle de uğraşmak istemiyorum. Teşhir ürünü mü yolluyorlar ?
-
Yoğunluk sebebiyle tahminen o işle uğraşması gereken çalışanları da ürün gönderecek ekibe dahil ettiler ondan dolayı gelen kargoları açmakla uğraşmıyorlar.
Ama umarım bunlar arıza vb sebeplerle iade gönderilen ürünleri sıfır ürünlerle karıştırıp başkalarına göndermezler.
-
Blaze'nin fiyatı bugün 5.899 TL düşmüş.
-
Nerden aldiniz
Amazon
Amazon ise hemen görüşüp değişim veya para iadesi talep edin ve gönderin 2-3 gün içinde çözülecektir. Normal de 14 gün sürebilir diyorlar ama bu aralar indirim dönemi olması kaynaklı olsa gerek kargo ellerine ulaştığı an iade veya değişim yapıyorlar. Kargoya bakmadıkları net. 6.4 lt model vardı bizde arızalandı gecen hafta cuma günü cumartesi kargoya verdik o hafta salı sabah bir baktık para iade edilmiş.
Şöyle 6-7 sayfa geriye doğru inceleme yaptım.Çok fazla iade ve şikayet var ama çok fazla kullanan var.Kafam karıştı çsorunlu ürün mü değil mi çözemedim.
-
Hangi modeli diyorsunuz çünkü farklı farklı modeller için şikayet var.
-
Vallah 2 tane var sanırım biri wifi li ötekisi normal hangisi daha sorunlu bilmiyom ki yazmamışlar çok fazla şikayet ve iade okudum.Bir de neden bunu alayım ne özelikleri var çok anlamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thom_yorke -- 22 Kasım 2023; 16:7:44 > -
Hocam hayırlı olsun iadenizin ücreti yatmış. Anneniz için tekrar dual blaze aldınız mı? Ne yaptınız neye karar verdiniz?
Bir kaç farklı model ve marka baktıktan sonra döndük dolaştık tekrar Blaze aldık. Tefal ve Phlips birer modeline aklımız gitti ama ikisinin fiyatları 7.500 civarları olduğu için annem istemedi. Mecbur Blaze aldık tekrar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 22 Kasım 2023; 17:38:16 > -
Arkadaşlar merhaba,
Amazon dan 5.5 litre olan cosori aldım. İçinden fatura ve imzalı garanti kağıdı çıkmadı. Sizde de mi aynı. Arıza durumunda Servis olayı nasıl?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X