< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (196. sayfa)
-
-
bende de 5.5lt olanı var. sepette soyulmalar başladı. ürünün Türkiye'de teknik servisi yokmuş. iade prosedürü başlatabileceklerini söylediler. yarın evden alacaklar. bakalım sonuç ne çıkacak.
-
Mart 2022 de amazon almanyadan aldığım cosori 5.5l yi dhl ile gönderdim. Soyulmalar başladı. Koskoca firma sepet sağlayamıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
31 ekimde kargoladığım cosori iade kabul edildi. Gitti 1000 liram. 1500 lira iade edilecekmiş.
Benimde iadem bugün yapıldı 1936 tl
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben 5.5 L olanı Amazon üzerinden almıştım. Ürün 1 yıl olmadan kendiliğinden arızalandı. Amazona iade için gönderdim. İade kullanıcı hatası denilerek kabul edilmedi. Cihazı parçalanmış olarak bana geri gönderdiler. Cihaz çöp oldu. Bence hiç bulaşmayın. Türkiye'de servisi yok. Arızalandığı zaman elinizde kalır.
Bu airfryda patatesi çıtır olarak pişirmenin taktiği nedir arkadaşlar kendi patates modunda haşlanmış gibi yumuşak oluyor. Bir türlü çıtır yapamadık, 4.7 modeli.
-
18 dk 200 derece. 10. dk civarlarında çevirmek şart. Ben bu şekilde kızartıyorum ev halkı çok memnun çıtırlığından.
bugün iadem yapıldı. 3 ay önce 5.5lt wifi olanını 3.650tlye almıştım. wifisiz olanı şu an 3000tl. tekrar aynısından almayı planlıyorum.
-
aynı şekilde 1 aydır iade için sürekli itiraz ettim iademi onaylamadılar. ürün 7 ay sonra kendi kendine çalışmamaya başladı. ürünü benden habersiz birde geri göndermişler şaka gibi iş yapıyor amazon. Tüketici hakem heyetine şikayet ettim özellikle servis vermedikleri ürün satışı yaptıkları için. umarım sonuç çıkar sizinde başvurmanızı öneririm.
-
Aldığımız günden beri sorunsuz çalışan Corosi 6.4 bugün çalışmıyor. Fişe taktık sarı turuncu arası renk ışığı yandı ama basınca beyaz renge dönmüyor ve paneldeki diğer seçenekler çıkmıyor.
Fişi takında cihazın sol tarafta bulunan açma kapama tuşu görseldeki gibi sarı turuncu arası ışığı yanıyor ama basında tepki vermiyor. Sanki haznesi yerine oturtulmamış gibi ama haznesi yerinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 10 Kasım 2023; 11:51:37 >
-
Geçmiş olsun hocam. Umarım kendiliğinden düzelir. Hocam cihaz kaçınca ayda bu arızayı verdi? Nereden almıştınız? Bu başlıkta yazdığınızdan sonraki son durum nedir? Ne yaptınız?
Açıkçası aynı ürünü Amazon’dan almayı düşünüyordum. Uzun süredir indirime girmesini bekliyordum. Bir ara satışı Amazon’da durdu. Amazon’da satılmasını bekledim. (Malumunuz Amazon’a duyduğumuz güvenden dolayı) Ancak bu sürede şikayetvar’da ve ekşi sözlükte ürünün arızası sonrası Amazon’un ilgisizliği, deponun iadeyi almayışı vb. gibi müşterilerin mağdur edilişleri ile ilgili bir kaç olumsuz yorum gördüm. Amazon’un servis hizmeti vermediğini biliyorduk. Ancak iade konusunda da sıkıntılar yaşandığını yazanlar var ve sayıları az değil. Sizin tecrübeniz nedir? Hal böyleyken aynı ürünü hepsiburada’dan indirimlerle yaklaşık aynı fiyata almak da mümkün. Hepsiburada’daki satıcılar ürünün garantili olduğunu ve servis hizmetinin verildiğini de yazmışlar. Bu ne derece doğru bir bilgidir? Nereden almak daha mantıklı olur? Ya da almamalı mıyız? Siz neyi tavsiye edersiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Herkese merhaba, 1 yıldır tefal FZ7278 actifry kullanıyorum, iç haznesini hiç makinada yıkamadım soyulma çizilme sorunu oluşmadı fakat küçük geldiği için Tefal EY8018 sipariş vermiştim fakat iç ızgarası demir dökümmüş sanırım muhakkak çizilir diye iptal edip elektrolux E6AF1-6ST modelini dün amazondan 4.516₺. ye sipariş verdim. Kullanan var mı bunu, nasıldır üzer mi acaba bilemedim, Philipsin çok fazla modeli var incelemek zor geldi fiyat olarakta yüksek gibi, xiomi de iyi sanırım, cosori ve farklı marka tavsiyelerini okudum, fazla vaktim yok, cosorilerde de soyulma şikayetleri okudum, hemen soyulursa ürün çöp, konuya, özelliklere hakim olan sizlere sormak istedim, Philips mi, cosori mi, xiomi mı, Tefal mı, elektrolux mü ya da hangi marka model daha uzun ömürlü olur soyulma sorunu yaşatmaz bir el atın kafam karıştı siparişi iptal edebilirim ya da gelince iade edebilirim
-
Temmuz başında o dönemki indirim dönemi başlamadan kısa süre önce Amazon'dan almıştık. Cihazda burada arızalandı dediğim gün arızalandı ve dün kargo ile gönderdik. Ellerine ulaşınca bakıp cevap verecekler bu süre 14 günü bulur dediler. Annem para iadesi istemişti ama şimdi acaba geri arayıp yeni cihaz mı talep etsem diye düşünüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ödeyecekleri ücret ile yeni cihazın fiyatı arasındaki farka bakarak yeni cihaz talep etme kararı verebilirsiniz. Şayet yeni cihaz verilirse bu cihazın garanti süresi ne kadar olacak? Onu sordunuz mu? Yani eskisinin garantisini mi sürdürecek? yoksa garantisi yeniden mi başlayacak?
Cihazı göndermeden önce para iadesi istediğimiz için talep değişikliği yapılamıyormuş.
-
Bir kursa gidiyorum orada bir arkadaş xiomi kullanıyoruz patatesler hep yumuşak oluyor dedi. Çıtır olmuyormuş.
-
İş yerinde felan mı kullandiniz amazon kolay kolay böyle bir dönüş yapmaz aslın arızasız kullanılmış ürünü bile direk iade alıyorken arızalı urünü almaması biraz tuhaf geldi bana
Benim şuan kullandığım tefalde de yumuşak oluyor, ona çok takılmıyorum ama kaplama ve malzemesi kalitesi olarak üzmeyecek bir ürün almak istiyorum
Yok hocam ne işyerisi evde haftada 1 2 kere kullanıyordum. Aynı sorunu yaşayan çok insan gördüm zaten şikayet sayfalarında. Ürünün yeni yorumlarına bakın hep aynı durum. Ürün net kronik arızalı kanımca bizlere kakaladılar bu ürünleri.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X