Şimdi Ara

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.267
Cevap
420
Favori
495.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Değişim siparişim geldi ve eski üründe olduğu gibi hareket edince rezidans ses yapmıyor veya pişirirken aniden rezidans tıkırtısı yapmıyor inşallah ilerleyen zamanlarda da yapmaz.

amazonla görüşün şikayetinizi anlatınca değişim yapalım diyorlar iade ettiğiniz ürün onlara ulaşınca yeni ürün kargoya veriliyor.

kutusu varmı yokmu diye soruyorlar bilginiz olsun ben hepsini saklamıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azraelhusam

Merhaba

Amazondan almış olduğum cosori xxl 5:5 litre airfryer'ın sepetinde atmalar meydana geldi: Alalı 10 ay oldu ama amazonu aradığımda bir servis olmadığını iade talebi açabilecekleeini ancak uzun süre geçtiği için de iadenin kabul görmeyeceğini söylediler. Böyle bir durumla karşılaşan arkadaşımız var mı? Çözüm önerimiz nedir?

bunun bit çözümü yokmu amazondanmı talep edicez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ciddi0 kullanıcısına yanıt
    Bana değişim seçeneği çıkmadı sadece iade gözüküyor ama ürün de hâlâ satışta

• freeboyy kullanıcısına yanıt

müşteri hizmetlerine bağlanın şikayetinizi oradan yazın onlar değişimi başlatsınlar ben öyle yaptıım

• freeboyy kullanıcısına yanıt

Cosori 4.7 modelinde aynı sorunu yaşadım. değişim talep ettim, onda da aynısı vardı. Pişme süresi az kaldığında bende yapıyordu. İade ettim. Gelen bazı stoklar sorunlu anlaşılan.

• AmazonTr Cosorilerde 1 ay sonrasıda üründe sorun çıkınca arkasında duruyor mu durmuyor mu?

Cosori Dual Blaze de herhangi ses sorunu, titreşim sorunu vs var mı?

• 5.5 modelinde sepet soyulması yaşayıp iade hakkını kullanan arkadaş var mı acaba? 29 martta 5.5 modelini almıştım bugün destekle konuştum bana servisten doa belgesi alın dediler bende bana servis adresini verin dedim ama servis olmadığı için tabi bana sormadan iade talebi oluşturuldu. 3-14 depo süreci varmış ve iadenin kabul edileceği garanti değilmiş. Ben sadece sorunun sepette olduğunu belirttim çünkü. İade edip ürünü geri yollarlarsa ben o ürünü kullanmam daha mesela. Ne yapmak lazım sizce? İade eden var mı aramızda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zikuvikuzi -- 9 Ekim 2023; 12:2:47 >
  • Merhaba, amazondan 5,5 L versiyonunu alıp kullanmaya başladım. İlave kat için ve başka şeyler için ne gibi aksesuarlar önerirsiniz?

• Imprezaaa kullanıcısına yanıt

merhaba, bu aldıgınız ürün ne işe yarar? 5,5 L cosoriye uyar mı? Link de atar mısınız?

• thelordof kullanıcısına yanıt

Amazon dan alınma Cosori Dual Blaze Kullanıyoruz ses veya titreşim sorunu yok

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• Zikuvikuzi kullanıcısına yanıt
    Halbuki satarken mh ye sorunca bir sorun olunca değişim iade yaparız diyorlardı. Eski sözlerinden eser yok anlaşılan.

• değişim yapmıyor şuan amazon, yeni ürün alın bunu iade edelim diyorlar

• ciddi0 kullanıcısına yanıt

yağ sıçratmaz ama bu tür ürünler saç kurutma makinası gibi çalışıyor. Hava akışı çok önemli. Bu eleklerde hava akışını biraz engeller. Esasında bu air fryerlar çokda yeni bir teknoloji değil. Eski fanlı fırınların minimize edilmiş hali. Isınan bir rezistans ve bu rezistansın arkasında bir metal fan. İçine konan malzemelerde küçük çaplı olduğu için çabuk pişiyor. Az yağ kullanma olayıda hikaye fırındada az yağ kullanabilirsin. Sözün özü amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok. Basit eski teknoloji cihazları. Mikrodalga bile bu air fryerlardan daha ileri ve daha yeni bir teknoloji.

• Darkimore kullanıcısına yanıt

Aslında bunu geçen sene yazmıştım ama insanlar biraz kolaya kaçayım derken ne yaptıklarının farkında olmuyor. Dediğin gibi bu tür ürünler akımı engellemekte ve sadece buhar yaratır gereksiz derecede, buhar sağlaması da çıtırlığın gitmesi demek

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

Cosori da şuana kadar pişirdiğimiz ve çıtır olması gereken şeyler gayet çıtır olmakta.

• Darkimore kullanıcısına yanıt

Fırında da az yağ kullanabilirsin ama fırında 1 saatte pişebilen bir ürün bunda 30-35 dakika pişiyor. Bir de bunlarda hata yapmazsan patates güzel pişiyor ama fırında her 10 pişirmeden 5 tanesinde patates aşırı yumuşak pişmiş oluyor.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Sirkülasyonun %70ini kapattığında buhar banyosu yapıcak cihaz, mümkün değil çıtır olması.

Patatesi 30dk pişirecekken 50 dkda pişirmiş oluyorsun.

Aşağı yukarı 10 yıldır airfryer kullanıyorum.

Kirlenmeye önlem amaçlı hava boşluklu sıçratmaz taban alınmalı aşağıdaki bu işe en uygunu

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI
  • Bucephalas B kullanıcısına yanıt

Çift taraflı reziztanslı Cosori de kullanıyoruz. 2 aydır kullanıyoruz o aparatı almadan önce nasıl pişiriyorsa aynı şekilde pişiriyor. Hiç bir değişiklik olmadı. Patatesler ve hamur işleri gayet çıtır oluyor. Pişirme süresinde gözle görülür bir fark da yok. En fazla 5 dakika fark etmiştir.

Ben kullandığımız ve aldığımız sonuca göre yorum yapıyorum.

• Yani şu dediğin bilime karşı gelmek gibi birşey.

Üreticilerin açık resistansı koymalarının bi sebebi var. Yoksa onlarda bilirlerdi basit bi tel ızgara koymayı değilmi?

Benim 2 yıldır kirlenmedi bu arada. Residans kirlenmesi nasıl oluyor bilmiyorum deep fry zaten yapılmıyor, yukarı yağ veya sıvı sıçratan hangi yemek var bilemedim. Bi tek yağlı kağıt havadan dolayı yukarı kalkmıştı, o da eridi zaten.

Yinede takıntısı/sıkıntısı olanlar varsa yukarda fotoğrafını attığım üründen alsın en azından hava boşluğu bırakır

• 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.