< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (193. sayfa)
-
-
Merhaba
Amazondan almış olduğum cosori xxl 5:5 litre airfryer'ın sepetinde atmalar meydana geldi: Alalı 10 ay oldu ama amazonu aradığımda bir servis olmadığını iade talebi açabilecekleeini ancak uzun süre geçtiği için de iadenin kabul görmeyeceğini söylediler. Böyle bir durumla karşılaşan arkadaşımız var mı? Çözüm önerimiz nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çözüm bu şuan.
Cosori türkiyeye kendi firma bünyesinde belkide rekor satış yapmıştır ama bi tane yedek servis sağlayamadı.
Yeni aldığıum dual - blaze nin içinden türkçe kitapçıklar falan çıktı, öncesinde yoktu. Belli ki önem veriyolar ama servis ağı sıfır.
-
Keşke öyle olsaydı. Aslında büyük boy olan var bir tane ama oda fazla büyük. Her iki yandan yarım cm büyük geldiğinden içine sokamıyorsun. Zorlarsan sokuyorsun onda da bombe oluyor. Bir de ön kısımdan da büyük geldiği için hazneyi kapatmama imkan vermiyor.
Biz önce o büyük olanı almıştık baktık olmuyor iade edip aynı satıcıdan 4.7 olanı almıştık.
Ara boy olanı yapsalar tam olacak ama nedense ara boy yapmamışlar.
-
Hocam demek ki ürünü garantisiyle almıyorsan Amazon garantisi vs hikaye. Şikayetvar.com da da var bu şikayetler. çözümsüz tabii
Ben de amazondan 15-20 gün önce aldım
Bende de oluyor o ses
Normal değil sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İzlediğim bazı videolarda 5.5 litrenin kutusunda şiş ve ızgara teli geldiği görünüyor. Sanırım farklı model veya yanlış bilgi .şu an 2700₺ olan üründe bunlar geliyor mu?
En amazondan aldım, gelmedi
Değişim iadesi yaptım bugün teslim edildi yenisi bakalım aynı sorunu yaşayacak mıyım
Bi bakıp bilgi verir misin dostum
Benim de süre var hâlâ, senin yeni ürününde ses çıkmıyor ise ben de değişim talep edeyim
arkadaşlar 2 ay kadar önce almıştım sepette soyulma gördüm. sepete metal vb hiçbirşey dokundurmuyorum 2 yıldır Xiaomi kullanıyordum hiç bu sorun olmadı. başına gelen var mı? amazon değişim yapar mı?
-
selamlar. airfryer alıcam ama ptfe kaplı mı değil mi anlamadım. bu konu hakkında pek bilgi yok. bilgisi olan var mı?
-
-
eyvallah. lakin bu fırın değil mi?
-
Görüntü olarak mini fırınlara benziyorlar ama çalışma şekli sıcak hava fritözleri gibi olduğundan bu ve benzerleri de Air Fry diye geçiyor. Böyle olanları alacaksan Air Fry diye belirtilenleri almak lazım çünkü mini fırın olan bir modeli Air Fry sanıp da alabilirsin. Tasarımları yüzünden mini fırınlarla karışmaması muhtemel.
Klasik Air Fry aynı işi ne kadar görür böyle olanları bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 5 Ekim 2023; 16:38:45 >
benim hanıma beğendiremem bunu :D fırın diye istemeyecektir. ama mağzaya gidip bir inceliycem bu modelleri. eyvallah :)
-
Olmadı en kötü bildiğimiz klasik Airy Fry alıp giyecekler teflon ile temas etmesin diye Silikon kap alıp içinde onu kullanırsınız.
Arkadaşlar Air Fry da sakın File marketler de satılmakta olan görünüşü tulumba tatlısına benzeyen içi çikolata dolgulu Harras marka tatlıyı pişirmeye çalışmayan. Daha dışı kızarmadan içindeki çikolatası eriyip dışına çıkıyor.
Az önce denedik öyle oldu.
-
hocam aynı sorun bende de var ne yaptın
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X