Şimdi Ara

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.267
Cevap
420
Favori
495.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende cosori 4.7 L modeli var. Hocam bu model cosori 4.7 L modele uygun mu ? Kullanıyor musunuz? Tavsiye eder misiniz?

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

çok sağolun hocam .başka aldığınız memnun kaldığınız apartlar var mı ?

• Uwais kullanıcısına yanıt
    Ona uygun mu bilgim yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • memati2626 M kullanıcısına yanıt
    Başka aparat almadık çünkü derinlik olarak baktığımız apartmanlar uygun değil gibi

• Philipsten aldığım aksesuarlar geldi. 2 ürün de olabildiğince uyumlu tel zaten tam oturuyor, tencere de ufak boşluklar kalıyor ama yine de diğer ürünlere göre tam denebilir.

Yine dediğim gibi noname ürünler de alınabilirdi ama teflon kalitesi olsun, çelik kalitesi olsun 2 yıkamada of pof etmek istemedim. Risk almadan orjinal philips ürünlerini tercih ettim.

Fiyat olarak da aşağı yukarı noname ürünlerin 2 katına denk geliyor.

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANIhttps://www.phaksesuar.com/
    Philips Avance Collection Airfryer XXL Fritöz Teli Airfryer Aksesuaları Philips
    https://www.phaksesuar.com/philips-avance-collection-airfryer-xxl-fritoz-teli

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANIhttps://www.phaksesuar.com/
    Philips HD9952/00 Airfryer XXL Pişirme Ustası Seti Airfryer Aksesuarları Philips
    https://www.phaksesuar.com/philips-hd9952/00-airfryer-xxl-pisirme-ustasi-seti

• 6.4 blaze için 4.7 olanın siparişini bugün verdim 30 eylül teslimat gözüküyor 448 tl herşey dahil fiyat çıktı.Kullanıpta memnun kaldığınız yağlı kağıt linki varsa paylaşırsanız sevinirim

amazon
    AIEVE Paslanmaz çelik sıçrama koruması, ince gözenekli yağ sıçrama koruması, COSORI XXL 4,7 L ve Ninja Speedi düdüklü tencere ON400EU ile uyumlu, 5,7 l sıcak hava fritözü, ısıtma spiralini korumak
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BX3SVZWQ?_encoding=UTF8&psc=1&ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_YHK7CBW39G1ZZKRREEQE&tag=dhapp00cyf-21&ie=UTF8&language=tr_TR

• Ürün ismi 5.5 diyor ama Amazon seçeneklerde 4.7 diyor

Buna uygun aksesuar seti hangisini almalıyız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciddi0

Ürün ismi 5.5 diyor ama Amazon seçeneklerde 4.7 diyor

Buna uygun aksesuar seti hangisini almalıyız

Sepetin iç ölçüsü 21x22cm. Bu ölçüye göre seçebilirsiniz.

• Imprezaaa kullanıcısına yanıt

Bu ürünle uyumlumudur ?

4.7 diyor

• ciddi0 kullanıcısına yanıt

Rezistans kısmını kapatacaktır ama ürün 4.7lt modele göre yapılmış küçük gelecektir 5.5lt için. Yani tam kapatmaz ama mıknatısları tutarsa rezistansı kapatır diye düşünüyorum. Deneyen arkadaşlar varsa ben de bu durumu merak ediyorum görsel atabilirlerse sevinirim.

• ciddi0 kullanıcısına yanıt

6.4 olan model de biri üste biri altta olmak üzere toplamda 2 adet reziztans var. Bu pişirme süresini de etkileyen bir durum.

5.5 Lt olana ufak geleceğini sanmıyorum. Biz aynısını 6.4 LT model de kullanıyoruz. O ürünün bir büyüğü almaya kalkarsa geri göndermek zorunda kalacak çünkü bir büyüğü için Cosori 5.5 ve 6.4 modellere büyük geliyor. Cihazın içine sokmaya kalkarsan cihazların yan duvarlarını çizmekte.

4.7 model ufak kalmış gibi görüne bilir ama bir büyüğü olan ama şuan satışta olmayan modeli de tam tersi cihazın içine girmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 21 Eylül 2023; 13:3:45 >

Üst mesajında 5.5lt modeli seçtiği için bu şekilde tavsiye de bulundum. Sizin 6.4 için aieve'in ürünü yok, siz 6.4e uydurmaya çalıştığınız için 5.5 olan uygun gelmeyip sağa sola sürtmüş olabilir. Ama görsele göre aynen sizde olduğu gibi 4.7 sıçratmaz teli 5.5e de tam oturmasa da uyacaktır. 5.5lt kullanıp bu sıçratmazı kullanan birisi çıksa da görsek keşke nasıl olduğunu ben de almayı düşünüyorum ama 5.5a göre olanın satışa açılmasını bekliyordum.

Hocam haklısınız fakat şöyle bir durum var. 6.4 LT olan Cosori boyut olarak diğer Cosori modellerinden zaten büyük bir model. Ona büyük gelen bir ürün sence diğerlerine büyük gelmez mi?

Siz de bu yürüttüğünüz mantıkta tamamen haklısınız ama ürün videosunda 5.5lt uyumlu sıçratmaz 5.5lt cosoriye tam oturuyor. O sebeple demiştim. 6.4 te belki iç ölçü daha dar ama sepetler daha yüksektir. Onu bilemiyorum.

Ürün videosu görmemiştim ben. Siz yazınca bakayım dedim ama amazon da göremedim sanırım başka yerde videosu var siz onu görmüşsünüz. Bilgi için sağol

Evet hocam amazon uk'de görmüştüm. Rica ederim

• İkisindende sipariş verdim bakalım 5.5l model için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 4.7L olan versiyonunu 6 aydır kullanıyorum ürünü neredeyse her gün çalıştırdım ızgara sepeti mi denir telimi denir onda çizilmeler,aşınmalar meydana geldi. Bu sebeple alternatif bir şey almaya karar verdim. 4.7L olan versiyonu için hangi ızgara telini almalıyım? Bu altta ilettiğimi aldım lakin otururken sepete sürtünme yapıyor, bu yüzden iade edeceğim. Sizin önerebildiğiniz bir ızgara teli var mı? Ya da malzemenin içinden çıkan orjinalini satın alabileceğim bi yer var mı?

https://www.hepsiburada.com/suqa-airfryer-aksesuar-xxl-izgara-teli-fritoz-p-HBCV00003XULXZ?magaza=SuQa

• Nasıl durduğunu merak edenler için 5,5L modeli

• 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.