Açıklama kısmında "(Dikkat: Sıçrama korumasını taktıktan sonra pişirme süresi buna göre uzatılmalıdır)" diye yazıyor. Siz kullanırken ne kadar uzattınız pişirme süresini. |
COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (189. sayfa)
-
-
Pişirme süresi pek fark etmedi nedense. Mesela bu sabah Milföy Hamuru ile üçgen şeklinde 4 adet peynirli poğaça yaptık. Bake bastık. Ben süreyi 5 dakika ısıyı da 10 derece yükseltip pişirdim güzel oldu ama hiç dokunmayıp kendi verdiği sürede ve derecede bıraksam da olurmuş çünkü sürenin dolmasına 5 dakika kala açtığımda pişmişti. Hemen kapadım.
Yani pek bir şey fark etmiyor süre olarak.
-
Teşekkürler, hocam....4.7 nin siparişini verdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Covannii -- 6 Ağustos 2023; 18:37:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cosori 4.7 için bu ızgara uygun mu?
amazonSHOWERORO Paslanmaz Çelik Izgara Açık Izgara Aksesuarları Barbekü Aksesuarları Pastırma Fırın Rafı Pişirme Rafı Barbekü Izgara Araçları Airfryer Için Aksesuarlar Fritöz Raf Değiştirmehttps://www.amazon.com.tr/dp/B0C5MPRRTH?ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_ZEZ8YSYYC3NS2ME8FSWX -
Hazne ölçünüz nedir? 17x17 cm demişler bu ızgara için. Metre filan varsa bir ölçüp bakın derim
-
youtubeda gördüm 22x22 cm ölçüsündeymiş
-
Bakındığınız ızgara ufak kalacaktır o zaman 17x17 diyor çünkü.
Bu arada 6.4 LT ve 4.7 LT modellerin haznesinin genişlikleri aynı anlaşılan. Sadece derinlikleri aradaki kapasite farkını etkiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 8 Ağustos 2023; 13:52:2 > -
Bence iş görür.
Tşkler bu arada
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Buradan daha ucuza temin edebilirsiniz. Ben de bir arkadaşın paylaşımı ile almıştım.
https://www.uygunparca.com/airfryer-fritoz-teli-47838
Alıntıladığım mesajda da nasıl olduğunu görebilirsiniz 4.7 lt ye.
Edit : pardon şişler de dahilmiş fiyata. Kafa kafaya geliyor yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flypow3r -- 8 Ağustos 2023; 21:43:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Hocam şimdi ölçtüm benim aldığım tel 20 cm geliyor sizin aldığınızdan bir tık daha küçük sanırım
22 yazicaktiniz galiba benimki 21
Hocam hayırlı olsun. Nereden aldınız link var mı? bir de şişler dahil mi?
-
Şuan satışta değil , n11 den almıştım kuponla 60 liraya gelmişti, şişler hariç , çöp şiş kullanıyoruz bı sıkıntı olmadı
Arkadaşlar 1.5 senelik cosori 4.7 lt cihazın kullanıma bağlı taban ızgarasında çizikler oluştu. Nereden temin edebilirim, bilgisi olan var mı?
Erik veya kayısı kurutup memnun kalan var mı arkadaşlar ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
cosori dual blaze 6.4 lt için pişirme kağıdı var mı, ben bulamadım.
Izgara teli alacaklar için sağlıga zararlı ürünleri almayın arkadaşlar, 2 suda yıkayınca kalitesiz malzeme sökülebilir
su ürünü tavsiye ederim, malzemesi kaliteli satıcı suqa olması lazım, taklitçisi çok
SuQa Airfryer Aksesuar Xxl Izgara Teli Fritöz
İki model arasında kaldım sizce hangisini almalıyım
amazonCOSORI Airfryer Sağlıklı ve Verimli 5,5 L Sıcak Hava Fritözü, 11 Ön Ayarlı, Ön Isıtma ve Sıcak Tutma Işlevleri, Dijital Dokunmatik LED Ekran, Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir, Enerji Tasarrufu 1700Whttps://www.amazon.com.tr/COSORI-frit%C3%B6z%C3%BC-dokunmatik-programl%C4%B1-%C3%A7alkalama/dp/B07N8N6C85/ref=sr_1_49_sspa?keywords=philips+airfryer+xxl&sr=8-49-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9hdGZfbmV4dA&psc=1amazonPhilips HD9255/60 Airfryer Fritöz, Uzaktan Bağlantı, 0.8 kg, 4.1 L Kapasitehttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BJNW9H1K/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o06_s00?ie=UTF8&th=1
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X