< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (187. sayfa)
-
-
dün annem tekirdağ ve adana köfte pişirdi. Normal de altı ve üstü güzel pişirir 6.4 olan ama ilk defa çevirip tekrar pişirmesi gerekti. Ama 2 sebebi var bence.
1.Alta ekmek koydu üstüne siyah tepsi gibi şeyini koydu onun üzerine köfteleri koydu
2.Yanlış ayarda pişirdi. Dedim Air Fry yazan seçenekle köfteleri pişirmen lazım çünkü kitapçığında da öyle yazıyor ama ısrarla başka ayarda pişirdi ve pişirdiği diğer ayarda köfte ve et ürünleri pişirmeye uygun bir ayar değil.
Bu arada yukarıda linkini verdiğim AIEVE Paslanmaz çelik sıçrama koruması iyi ki almışız yoksa reziztans'ı dün baya kirlenecekti. Ama engellemiş. Hatta söktük annem yıkadı o sökünce baktım reziztans kısmına hiç kir yoktu.
-
Bundan bahsediyorsunuz, doğru mu?
Bendeki 5.5 olan. Bu gönderdiğim uygun olacak bu durumda.
amazonAIEVE Paslanmaz çelik sıçrama koruması, ince gözenekli yağ sıçrama koruması, COSORI 5,5L XXL Airfryer/Russell Hobbs XXL 8 l sıcak hava fritözü, ısıtma yılanlarının sıçrama plakasını korumak içinhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BJ2HD9RT?_encoding=UTF8&tag=web-desktop-forum-21&ie=UTF8&language=tr_TR&th=1 -
Hocam Cosori kaç litre olan var size. Bir de cihazın iç tarafının ölçün derim. Biz de 6.4 lt olanan var ve alırken 5.5 L olanı aldık 6.4 olana büyük geldi. İade talep edip gönderdik ve tekrardan bu defa 4.7L olanı aldık.
4.7 olanı kullanıyoruz 6.4 LT olan Cosori de.
5.5L olanın boyutu:
4.7L olanın boyutu:
Bunlara göre almak lazım. Cosori 6.4 LT olanı sonradan ölçtük ve 4.7L olanın uyacağını anlayıp onu sipariş geçip 5.5L olanı geri gönderdik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 1 Ağustos 2023; 17:28:40 >
-
Pazar-Marketten alınan patateste en iyi derece zaman program hangisi sizlerin deneyimleriyle?
-
Yurtdışından gelmesi ne kadar sürüyor?
-
Bendeki 5.5LT
-
Şimdi baktım 8 günde teslim almışız. 19 Temmuz da sipariş geçmişi 27 Temmuz da teslim almışız. Bana daha kısa sürede teslim aldık gibi gelmişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 1 Ağustos 2023; 17:33:48 > -
Yine de fena süre değilmiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kumpir deneyen var mı ? Tavsiye eder mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kumpir henüz denemedik ama bir ara olabilir.
-
3100tlye mayıs ayında anneme almıştım siyah olanı kırmızı olanıyla arasında baya fiyat farkı vardı. İlk kullanımda baya plastik kokusu vardı ancak denildiği gibi ilk kullanımda yayılması gerekenleri yapınca koku falan kalmadı.
gayet pratik bir cihaz ancak abartıldığı kadar değilmiş yani bence bir aile için değilde tek yaşayan bireyler için kullanışlı geldi bana.
buradaki tariflerde çok işime yaradı teşekkürler.
edit: aldığımızda Türkçe yemek tarifide gönderilmişti bu arada kullanmadık onu hiç ama yinede gönderilmesi hoş olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirinle Beni Sirin Baba -- 2 Ağustos 2023; 14:44:35 >
Bu cihazlarda tek sorun yemek kokusunun 1 gün boyunca kalması. Duman çıkarmıyor ama yemeklerin kokusu 1 gün boyunca cihazda kalıyor.
-
Shake sallayın uyarı sesi sizde de az çıkıyor mu? Çıkan ses cihazın neresinde ? Aynı oda da sesi zor duyuyorum . (model 4.7lik)
cihazın bulunduğu yerde, hava sirkülasyonu olsun. pişirme işlemi bitince, yemeği başka kaba aktarıp, hazneyi yıkayın. koku kalmaması lazım.
not: çok koku yayan bazı yiyecekler için geçerli mi, emin değilim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tezgahta kullanıyoruz haliyle, arka tutma kulpu fayansa dayanıyor bu mesafe yeterli midir ? 5.5lt için
Zaten başka kaba alıyoruz hemen ve annem bulaşık makinesinde yıkıyor haznesini. Zaten pişen yemeğe göre koku olayı değişiyor
-
15 cm mesafe varsa sıkıntı olmaz. 15 cm uzak tutun deniyor.
-
Arkadaki kulpu deyiyor işte arkaya
Cihaz çalışırken arada bir titreşim veya sallantı sesi hisseden var mı? Sanki çalışırken bazen rezidans sallanır ya öyle ona benzer bi ses var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X