Şimdi Ara

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.267
Cevap
420
Favori
495.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anlattığınız pek normal gelmedi. Biz de 6.4 LT olan model var şuana kadar dediğiniz olaya şahit olmadım.

• Cosori 5.5 lt için pişirdiğim ürünleri şuraya bırakıyorum. İlk defa pişirecekler için referans olur. Derece ve süreleri test ettim birkaç kere.

Donuk elma dilim patates 195 derece 21 dakika
    Donuk çubuk patates 195 derece 19 dakika
    Köfte 205 derece 6 dakika (hafif pembe) -7 dakika (tam pişmiş)
    Kanat 195 derece 20 dakika
    Tüm tavuk 160 derece 1 saat
    Kapya biber 205 derece 18 dakika
    Mısır 180 derece 20 dk
    Mücver 190 derece 7.5 dk + 200 derece 7.5 dk

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Nadiren bi kaç sefer çıktı. Sürekli olmuyor. Anlamadım valla.

• Temizliği dert ya bu aletlerin. İyi hoş kullanıyorum da. Pişirme kağıtlarını 2 kat kullanıyorum yine altına geçiriyor yapısı gereği heralde. Yağ püskürtücü ayrı dert. Her yere sıçratıyor yağı gözle görünmese de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flypow3r -- 4 Ağustos 2023; 20:22:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flypow3r kullanıcısına yanıt

Fırın ile kıyaslarsan temizliği daha kolay bence. Bir de reziztans için kir önleme aparatı kullanırsan daha da kolay. Gecen annem bir köfte pişirdi. Pişirme haznesi ve reziztans koruyucu baya kirlendi ama reziztans da gram yağ lekesi yoktu.

Hazneyi ve reziztans koruyucuyu söküp yıkadık yetti.

Cosori 5.5 için bu aparatı nereden bulabiliriz genelde Philips uyumlu olanları paylaşmışlar da

• Arkadaşlar, 6.4 cosori için cam borcam önerisi alabilirmiyim?

Hocam, 6.4 e 4.7 olan rezistans koruyucu tam oluyor mu ? Oysa ki mantıken 5.5 bile küçük gelmesi lazım ? Rezistansın ön ısısını kısmen engellemiyor mu ?

• Covannii C kullanıcısına yanıt
    Biz 5.5 olanı aldık büyük geldi geri gönderdik 4.7 olanı aldık onu kullanıyoruz. Zaten sonradan fark ettik ölçü yazmışlar. 5.5 olanı takmaya çalışırsan Cihazın içerken yanlarını çizer ve kabın kapanmasını da engelleyecek şekilde. 4.7 olanı ideal. Isı kaybı yok. Yağ sıçramasını da güzelce engelliyor.

Teşekkürler, hocam...https://amzn.eu/d/4cj0EY2 bu muydu hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Covannii -- 5 Ağustos 2023; 14:49:1 >
    Evet bu. Puan düşük ama 6.4 için başka ürün bulamadık biz. Arattık hep bu çıktı. Bir de modele göre olanı ve cihazın o bölümünü en kötü hazneyi ölçüp almak lazım. Bizim ilk alırken yaptığımız hatayı yapıp almış düşük puan ve bunu uyumlu olmayan modellere göre almışlar gibi duruyor. 6.4 litre olan cosori çapı ile 5.4 olan cosori çapın farklıdır tahminen ve bu yağ sıçrama engelleyici 6.4 ufak cosorilere uymaya bilir.

Teşekkürler, hocam

Rica ederim. Bu arada olurda aldınız uymadı sorunsuz şekilde iade edip paranızı geri alabiliyorsunuz. Biz 5.5 olur diye onu alıp uymayınca iade başlattık DHL gelip evden aldı ve gönderdi. Gecen gün ürün ücreti+kargo+gümrük dahil ödenen paranın tamamı geri gelmiş. 4.7 olanı aldık onu kullanıyoruz ve gayet güzel.

Reziztans kirlenmesin istiyorsan şuan alınabilecek tek ürün bu gibi zaten.

• 6.4 LT olan model için kendi kabını sürekli temizlemekle uğraşmak istemeyip şu tarz ürün almak isteyen varsa diye yazayım sakın almayın çünkü gelir gelmez iade etmek isteyeceksiniz.

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI
    COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANIamazon
    Philips HD9952/00 Pişirme Kalıbı ve Muffin Kalıbı Aksesuarı
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07998PKM6?ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_K2BA4KTEV00VZACMM8GS

Sadece bu marka için değil bu dediğim. Piyasada satılan benzer ürünlerin hepsinin boyutları hemen hemen aynı ve maalesef Cosori 6.4 için ufak kalıyorlar.

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI

• Şu kalıbın en az 10 cm yüksekliğe sahip olması lazım ama hep 7.5 cm olarak var piyasada bu tür kalıplar.

• Merhaba cosori xxl 5.5 alarak aranıza katıldım. Aksesuar olarak ızgara , şiş , sprey şişe tavsiyeniz var mı? Izgara olarak çoğunlukla 18 cm uzunluk ve 7 cm yükseklik gördüm. bazıları 20 yazmış ama yorumlarda küçük geldi demiş. Deneyimlerinizi merak ediyorum.

Bende ölçtüm 4.7 lt olarak satılan ölçü olarak daha uygun 5.5lt için. ama ilginç olan 5.5 lt olarak satılan ölçüsü 25.5x 27 cm sizin 6.4 e bile uymamışsa kim için üretmişler acaba

• thelordof kullanıcısına yanıt

evet çok az çıkıyor. dibinde olursan duyuluyor.

• dadas-25 D kullanıcısına yanıt
    Zayıf yapmışlar epey

• luckyesref kullanıcısına yanıt
    Ben de merak ettim onu. Bizim 6.4 Litre olan Cosori haznesi 23 x 23. Bu aparatın takılacağı rezistans kısmı da 23x23 filan. Bu 5.5 olanı o sebeple büyük geldi o sebeple gönderdik yerime 4.7 aldık.

• 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.