Şimdi Ara

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.267
Cevap
419
Favori
496.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 175 derece üzerine çıkmayın diyor uzmanlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • flypow3r kullanıcısına yanıt

Tel ızgaraya üst üste koyunca 1 çevirme yeterli olabiliyor. Ciddi farkediyor hava dolaşımı açısından..

• cengineer06 C kullanıcısına yanıt

Hangi modelinde o risk var mış?

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

indirimdeki kırmızı 5.5 lt model de dahil (CP158-AF)

fakat yalnızca amerika, meksika, kanada için geri çağırma yapmışlar. Asya, avrupa vs. dahil değil.

This recall involves Cosori air fryers with model numbers CP158-AF, CP158-AF-R19, CP158-AF-RXW, CP158-AF-RXR, CAF-P581-BUSR, CAF-P581-AUSR, CAF-P581-RUSR, CP137-AF, CP137-AF-RXB, CP137-AF-RXR, CP137-AF-RXW, CS158-AF, CS158-AF-RXB, CS158-AF-R19, CAF-P581S-BUSR, CAF-P581S-RUSR, CAF-P581S-AUSR, CO137-AF, CO158-AF, CO158-AF-RXB, CP258-AF.

kaynak:

https://www.cpsc.gov/Recalls/2023/Two-Million-COSORI-Air-Fryers-Recalled-by-Atekcity-Due-to-Fire-and-Burn-Hazards

https://cosori.com/pages/cosori-product-recall

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ürünü dün aldık kullandık. Bu ürün özelinde demiyorum ama genel olarak bu airfryerlar çok mantıklıymis. Koca fırında fırının ısınması vs derken 45 50 dkda pişen patatesler, 15 dakikada hem de neredeyse 0 yağla çok da lezzetli ve yumuşacık oldu. Böyle güzel olacağını bilsem daha önce alırdım.

• Yaylalı. Y kullanıcısına yanıt

hangi modeli almıştınız? Koku plastik olayı oldu mu?

Kırmızıyı tam alacaktım, bu olay kafamı karıştırdı.

• Merhaba, bu airfryerların uyarı sesleri ne kadar yüksek acaba? Dubleks evde oturuyorum, mutfak alt katta ben de genelde üst katta mutfağa en uzak odada çalışıyorum. Sırf bu sebeple wifi modelini alayım diyordum fakat kırmızıyı tekrar indirimde görünce kullananlara bir sorayım dedim. Sanırım tek fark uyarıların bildirim olarak gelmesi. Uzaktan başlatma vs. gibi özelliklerin pek işime yarayacağını sanmıyorum. Teşekkürler.

• Sağol. Bu durumda ülkemizde satılanlarda benzer sorun olsa en azından amazon da satılan ve satıcısı amazon olanları geri çağırırlardı diye düşünüyorum. 6.4 olan model yok gördüğüm akdarıyla geri çağrılanlar arasında. Gerçi yeni sayılır diğerlerine göre

• thelordof kullanıcısına yanıt

Kırmızı, indirimdeki olanı almıştım. Plastik kokusu filan yok çok şükür.

• Yaylalı. Y kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam. Sıkıntısız keyifli yemek pişirmeler

• amazon
    AIEVE Paslanmaz çelik sıçrama koruması, ince gözenekli yağ sıçrama koruması, COSORI sıcak hava fritözü XXL 4,7 l yağsız fritöz, Airfryer aksesuarı, ısıtma spiralini korumak için püskürtme plakası
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BX3SVZWQ?_encoding=UTF8&psc=1&ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_0QE9HAJA23NPSEBYA5RV

Cosori Dual Blaze AirFryer 6.4 lt için aldık. Bugün geldi az önce taktık. Henüz denemedik. Deneyince sonucunu yazarım.

Yalnız 4.7 L olanı sipariş geçmek gerekiyor çünkü 5.5 L olanı nedense büyük geldi geri gönderdik. Almanlar olumsuz yorum yapmışlar ama hiç biri Cosori 6.4 de denemişler.

• "Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Ürünün içerisinde bulunan garanti belgesi ya da faturanız ile garanti teknik servisten yararlanabilirsiniz.

Cosori Türkiye distribütörü ile iletişime geçerek destek alabilirsiniz.

Teknik servis sizlere bu konuda yardımcı olacaklardır.

Aksi durumda teknik servis ürünün üretici hatası olduğunu belirtiyorsa lütfen teknik servisten "doa" belgesi talep ediniz.

Almış olduğunuz doa belgesi ile ürünün stoklarda olması durumunda değişim ya da iade hakkınızdan yararlanabilirsiniz...."

6 ay önce almıştım resistansı bozuldu...cosori türkiye distribitör yazıyorum google bişey çıkmıyo. Ankarada hangi servise götürebilirim bilen var mı

• august landmesser kullanıcısına yanıt

ürünün resmi ithalatçısı amazon. yani servisi de amazon sağlamalı. ancak sikayetvar daki yorumlara bakılırsa cosori airfrier bozulmasın diye dua etmekten başka çare yok gibi görünüyor

Siparişi verdik.
    Yanmasın diye duacıyız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.5l cosori için aksesuar seti veya tekli, pişirme kağıdı, yağ sıçratmaz vs önerebilirmisiniz

• İlk kullanım için koku olayı olmaması için en etkili yöntem nedir?

• thelordof kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Geçen gün geldi benim siparişim.

Sepet vs ıslak bir bezle sildim, kuruladım.

Kullanma kılavuzunda yazdığı şekilde ilk kullanım yaptım. İkinci boş çalıştırmam da az bir koku oldu.

Sonra basit bir kaç şey yaptım. Herhangi bir koku olmadı.

Dün de et ve yumurta yaptım. Ekstradan rahatsız edici bir koku olmadı.

Fazladan herhangi bir şey yapmadım.

• BayCicik kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam çok teşekkür ederim.

• cosoru 5,358 kullanıyorum cosori dual vlblze gerçekten farklı mı acaba ? ikisini deneyimleyen oldumu aramızda

• 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.