Şimdi Ara

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.267
Cevap
419
Favori
496.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce ısıtma problemi yaşayan oldu mu? İkinci kullanmışım ilk kullanımda patates yaptım denilen süreden uzun oldu hatta arada pişmeye oldu şimdi kitapçıktaki patlıcan şnitzel denedim gene söylenenden uzun sürdü. Misal 3 dk da ekmek kızartır gibi net bi deneme yöntemi var mı sanki 205 dereceye çıkmıyor gibi geldi. Kuruntu yapmaya başladım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu ürün nasıl bilgisi olan var mı.

Grundig Fr 7284 Airfit Twin Çiftli Airfryer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oyunbüs -- 21 Temmuz 2023; 18:53:0 >

• Arkadaşlar media markette 5,5 lt 3599 , Amazon’da 3699, Amazon’un bir artısı var mı yoksa media marketten alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savio_4528 -- 21 Temmuz 2023; 21:30:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • savio_4528 kullanıcısına yanıt

Hocam 2-3 gün öncesine kadar amazon prime günlerinde 3000 tl ye satıldı alet. keşke o zaman alsaydınız. ürünün ithalatçı firması amazon. bu yüzden amazonda satılanın daha güncel son versiyonu olma ihtimali yüksek. örneğin, amazonda satılan ürünün yazılı içeriği komple Türkçe.

• COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI

Amazonda 2600 fazla para vermeyin boşuna 3900e almıştım iade etmiştim bozulduğu için iyi cihaz arkadaşlarımda kullanıyor onlarda bir sorun yok bana denk geldi. Burada da bozulan 2 3 kişi dışında hiç sorun yok

Amazon markanın resmi tedarikçisi. Amazon da satılan Cosori ürünleri Türkçe kutu, Türkçe yemek tarifi kitapçığı, Türkçe kullanma kılavuzu ile gelmekte.

• cosori'de hangi tel rafı kullanıyorsunuz acaba. philips'e uyanlar buna da uyuyor mu? raf dışında işlevsel aksesuar öneriniz var mı?

• Ürünün servisi nasıl? bozulma yedek parça bulunabilirliği?

bende almak istiyorum

• yavuzdesign kullanıcısına yanıt
    HD9630,HD9650,HD9867 Airfryer Fritöz Teli, Philips ile uyumlu
    amazon
    HD9630,HD9650,HD9867 Airfryer Fritöz Teli, Philips ile uyumlu
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZJ8SFBY?ref_=cm_sw_r_apin_dp_54E7K6NX72HZ9E27TZ05

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANIBilgiseliTVyoutube
    Bu videoda COSORI markasının 5.5 litre hacimli Air Fryer modeline yakından göz atıyoruz. Umarım faydalı bilgiler verebilmişimdir. Kanala abone olup beğen butonuna basarak destek olabilirsiniz. İzlediğiniz için teşekkrüler. Garanti hizmetinden faydalanmak için aşağıdaki linkten seri numaranızı kayıt etmeyi unutmayın! https://warranty.cosori.com/warranty?_ga=2.2576757.417699877.1658661743-2066089671.1656245013
    https://www.youtube.com/watch?v=gh-SV1fZnqU

5.5 litrenin detaylı türkçe incelemesi.

• Şuanda indirimde olan ürün, 360 derece altlı üstlü pişirme yapmıyor sanıyorum.

Yine de alınır mı karar veremedim.

• Amazonda çok sayıda kısa sürede bozuldu şikayeti var. Çok tereddutte kaldım. Indirimdeyken alınabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaylalı. Y kullanıcısına yanıt

Alınır hocam bozulursa iade edersiniz bu kadar basit, birkaç arkadaş iade ettik kullanıcı hatası deyip geri gönderdiler diyor fakat bin kişide bir iki kişi bu şekilde muameleye maruz kalıyor ki, gecen sene kullanıcı hatası oldugunu bilerek asusun garantisine anakart gönderdim ücretiyle yapılması karşılığında tamir ederlerken dahada bozdular aleti çöpe atıcaz aldığınız yerle iletişime geçin dediler amazon bana daha üst versiyonunu değişim olarak gönderdi

• 360 derece nedir yahu?

haa, siz çevresel olarak ürünün pişmesini söylemek istediniz sanırım. aman diyeyim. çok yüksek sıcaklıklardan uzak durun. orası ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 25 Temmuz 2023; 17:13:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Şu alette özellik var hocam.

Alttan da ısıtmalı.

• 24 şubat 2023 te amerika, kanada ve meksikada ürünler yangın riski nedeniyle geri çağrılmış. Son dönemlerde sipariş verilen ürünlerin üretim tarihi ne geliyor acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım. ama yine genel uyarı yapmış olayım: çabuk pişirsin diye kimse yüksek sıcaklıklara çıkmasın. sağlık daha önemli.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Bu arada 360 ifadem yanlış anlaşıldı, çevreleyen anlamında. Isı değil

• onu anladım. ben herkese ısı ile ilgili mesaj vermek istedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.