< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (184. sayfa)
-
-
Resmi Türkiye satıcısı Amazon sanırım. Diğer sitelerde filan satılanları satıcılar kendileri getiriyor galiba.
6.4 LT olan modeli satan diğer yerlerin görsellerine ve oralardan alanların youtube videolarına baktım ürünün kutusu turuncu beyaz. Kullanım klavuzu ve yemek kitapçığı yabancı dillerde çıkıyor.
Amazondan gelende ise amazonun kendi kargo kutusu hariç cihazın iki kutusu var. Biri amazonun kutusuyla aynı renk ve üzerinde Cosori logoları ve yazıları var. Onu açınca ürün içinde yer aldığı mor ve beyaz renkte ayrı bir kutu çıktı. Türkçe yazılar vardı.
Bir çok ülkede amazondan gelen ile aynı şekilde mor ve beyaz renkte kutuya sahip ürün.
Dediğin gibi resmi bir tedarikçisi var ve şuan için sadece amazon.tr tedarik sağlıyor gibi.
-
bugün ilk denememi yaptım taze patates ile. sıfır koku on numara lezzet oldu.
-
Bizim ilk gün koku oldu nedense. Üstelik koku olmasın diye limonlu ve sirkeli su koyup hazneye 2-3 sefer farklı ayarlarda ve dakikalar da cihazı çalıştırmamıza rağmen. Ama 1 gün sonra koku geçti. Yalnız şimdi başka olay var. Pişirilen gıdaların kokusu 1 gün boyunca mutfakta kalıyor. Cihazın kendi kokusu değil.
-
-
Arkadan üfleyince hava geçiren nasil oluyor hocam onu anlamadim.
5000 bandına cikmayalim dedik 3000 e beyaz renk 7.3 litre neutron var o dikkatimi cekti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
amazonAIEVE Paslanmaz çelik sıçrama koruması, ince gözenekli yağ sıçrama koruması, COSORI sıcak hava fritözü 5,5 l XXL Airfryer ile uyumlu, yağsız fritöz aksesuarı, ısıtma yılanlarının sıçrama plakasını korumak içinhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BJ2HD9RT?ref_=cm_sw_r_apin_dp_F9MZJ79W33SGX0AWG58G&th=1
2 gün önce amazon dan bunu sipariş geçtik. Yurt dışından gelecek ama 6.4 litrelik Cosori olur mu acaba.
-
Yorumlarda çok sessiz falan yazmışlar. Ya benim makina bozuk yada sessiz diyen daha önce traktör falan kullandı. Gürültülü değil ama sessiz denmez bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangi model için sessiz demişler. Cosori Dual Blaze 6,4 LT için değildir sanırım çünkü Su ısıtıcıları seviyesinde ses çıkarıyor. Ha hafif çok rahatsız etmeyecek seviyede ama tamamen sessiz değil.
-
Hocam herhangi bir elek bakın avmlerde veya migroslarda oluyor elek kisminin bir tarafinsan ufleyince arkaya hiç hava geçmiyor delikli olmasına rağmen. Ucuz yollu bir elek olması lazım
Hocam rezidansı temizlemesi kolay mı veya kirlenmemesi için herhangi bir aparat kullanıyor musunuz.
merhaba, o eleği kendiniz hazırlayıp da reziztansa mı bağladınız acaba? Ben de cosori siparişi verdim, herhangi bir yemek hazırlamadan önce reziztansı korumaya almak istiyorum
-
alet üzerinde donanımsal geliştirmeler yapan arkadaşlar, ürün ısı üreten bir şey.
dikkatli olun yani.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ürün hakkında deneyimi olan var mı bazen akşama doğru 3300 TL fiyat veriyor amazon fakat kullanıcı yorumu hiç bulamadım bir youtube incelemesinde iyi pişirmediğinden şikayet edilmiş.
amazonGrundig Fr 7284 Airfit Twin Çiftli Airfryerhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0C74G9QM3?ref_=cm_sw_r_apan_dp_6DFTHAJZD0XTT17XPG5J&tag=dhapp00cyf-21&ie=UTF8&language=tr_TR
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Cosori 6.4 lt. amazonda fiyat düşer diye beklerken stokta hiç kalmadı geldiğindede kurlardan dolayı fiyat yüksek gelecektir diye tahmin ediyorum.Şu anda 4.7 lt olanı 2719 tl yarın fiyat muhtemelen artacak evde kızımla yaşıyorum 2 kişi için yeterli gelirmi 6.4 ile arasında kaldım sonradan pişman olacağım bir fark varmı ne dersiniz yoksa dual 6.4 olanımı bekliyeyim.
-
4.7 lt bir çok senaryoda 2 kişi için yeterli oluyor.
Ama mesela kuzu pirzola zor. Kişi başı 4 kalem desek, 8 kalem sığmıyor. Hızlı pişen yiyeceklerde sorun yok ama uzun süren birşey için iki kez çalıştırmak, vakit ve nakit kaybı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flypow3r -- 17 Temmuz 2023; 20:53:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İki kişiye 4.7 yetebilir ama şunu bilin Cosori 6.4 en önemli avantajı alt ve üst den yani her iki taraftan da rezistansa sahip olması.
-
Merhaba. Cosori 5,5 litreye sığan borcam kullanıyorsanız marka, model, foto, link ve varsa atar mısınız?
-
Annem 9 adet kurabiye yaptı Bake ayarında pişirdik güzel oldu. Cihazı açtık haznesine koyduk kurabiyeleri Bake ayarını seçip çalıştır tuşuna bastık. Derece ayarına hiç dokunmadık. Hamur var daha onu daha sonra pişirecek.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X