Cosori 5.5lt için önerdiğiniz kağıt var mı? Ayrıca metal ızgara raf almak istiyorum çünkü tek sıra bana yetmiyor. Ne önerirsiniz? teşekkürler. |
COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (192. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: shadow22Nasıl durduğunu merak edenler için 5,5L modeli
5.5 lik tam oturuyor anlaşılan bir de 5.5lik cosoriye 4.7lik sıçratmaz takan denk gelirse bu iş tamamdır. Çünkü 4.7lik çok ucuza geliyor şuan. 5.5lik sıçratmazı nereden aldınız acaba ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imprezaaa -- 22 Eylül 2023; 11:33:57 > -
Ben yukarıda görselini de attığım gibi philipsten aldım. Burada önerilenler 200 küsürken bu ürünü 400 küsür tl'ye almak bence halen mantıklı. Çünkü tel kalınlığı, kalitesi vs. bir yana philipsin telleri daha sık. O yüzden üstüne patatesi vs gelişigüzel koyabiliyorsunuz diğerlerinde yorum vs. görmedim ama düzgün konmazsa üstten aşağı düşecektir diye düşünüyorum. Çünkü tel aralıkları daha açık. Diğerlerinde 11 sıra tel varsa philipste 16 sıra var gibi düşünebilirsiniz.
-
evet tam oturuyor. Amazondan almıştım
-
-
Elinize sağlık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sağol. Başlık tarif paylaşımları da kapsadığından başlıkta pek tarif göremediğim için bir tane yaptığım tarifi paylaşayım bari dedim. Cihazın direk kendi tanımladığı ayarla pişirdim. Derece ve dakika hiç dokunmadım. Son 2 dakika kala açtım baktım pişmiş hemen tost peynirini koyup hazneyi geri kapadım 2 dakika sonra baktım peynir erimiş hemen kapadım cihazı ve ürünü bir kapaya aldım.
-
Cosori 5.5 ltde buz çözme özelliği yokmu. Kıymanın buzunu nasıl çözüyorsunuz acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
var defrost tuşuna bas. olmasa da herhangi bir ısıda deneyerek yapabilirsin
-
4 kişilik aile için 5.5L yeterli oluyor mu arkadaşlar?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
valla ben tek kişiyim biraz çok yiyşiorum bana ancak yetiyor
-
4 kişilik aile için yeterli olacağını sanmıyorum. Ama neler pişireceğinize göre değişebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 26 Eylül 2023; 21:51:58 > -
buz tanesi olanı diyorsan o buz çözme değil dondurulmuş gıda pişirme fonksiyonu
ona bastığında kıymayı nerdeyse pişirme durumuna getiriyor
kılavuzunda bu özellik yazmıyor
ön ısıtma fonksiyonu ile deneme yanılma çözdük işi
-
-
Merhaba arkadaşlar cosari 5.5 modelini indirimdeydiken almıştım ama rezidans kısmı pişerken veya hararet ettirince titriyor ses yapıyor bu sorun herkeste varmıdır göz ardı edilebilir bir durum mudur ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru olanı yapmışsınız çünkü diğeri büyük geliyor.
-
Hocam normal olmayabilir. Benim yakınlarımda 5.5 var diyebilirim onlara bir sorup size hemen dönüş yapacağım
Edit: Onlardaki yapmıyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 28 Eylül 2023; 14:12:19 > -
teşekkür ederim tam rezidans kısmı haraket edip ses yapıyor ince
-
Onların cihaz yapmıyormuş. Sizin cihazda bir sıkıntı var gibi görünüyor.
-
Cihazı taşırken, kaldırıp koyduğunuz an sallanma sesi geliyor kısa bir anlık ama kullanımda fan sesi dışında herhangi bir ses almadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X