Resmi bir servisi yok. Zaten bu sebeple bu marka alınacaksa Amazon dan alınması öneriliyor. Çünkü resmi tedarikçisi Amazon. 2 yıl garantili sattığı için kullanıcı hatası olmadığı sürece en kötü 2 yıl arkasında durur. Diğer satıcılardan aldığında bozuldu mu geçmiş olsun. |
COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (213. sayfa)
-
-
Sanırım aşırı Pahalı olanından almak lazım. Biz de aldık hepsi sorun çıkardılar. Şuan görece olarak diğer aldıklarımızdan daha iyisi var ama o bile zaman zaman püskürtmüyor ve öyle yaptığı zaman Spreyi düz tutup Cosori haznesini içindekileri dökmeyecek şekilde çapraz tutup spreyi sıkmamız gerekiyor.
-
merhaba, 5.5 luk modeli aldım siyah renk olarak,
-sepetleri yıkadım, iç hazneyi nemli havluyla sildim,
-ilk kullanım yönergesine göre 205 derece 5 dakika çalıştırıp, 10 dakika soğumaya bırakıp ardına steak modunda 205 derece 6 dk den 5 dk ye düşürüp tekrar çalıştırdım.
-daha sonra tekrar sepet ve hazneyi yıkadım, donmuş patates 180 derece 25 dakika olarak yaptım, patateste plastik kokusu yoktu, ama üründen baya plastik kokusu geliyor, tüm mutfagı kokuttu, havalandırdım, sepetleri yıkadım, sonra donmuş patates kroketi 185 derece 18 dakika yaptım,
yaptığım 2 patatestede sepette ve yiyecekte plastik kokusu yoktu fakat cihazdan plastik kokusu geliyor, bu geçici bir durum mu, daha önce aldığım philips 4.1 modelinde bu kadar plastik kokusu olmamıştı ilk kullanımda 200 derece 15 dakikaya rağmen
düzenleme @Noctivagant konudaki önceki yorumlarınız için teşekkürler, yapmam gerekenler hakkında çoğu yorumunuzdan fikir edindim, emeğinize sağlık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texassm0ke -- 13 Eylül 2024; 19:25:22 >
-
Bir süre sonra o kokunun da geçmesi lazım. Bizim 6.4 de başlarda o şekilde kokuyordu zamanla azalarak geçti. Söz ettiğim süre ortalama 5 ile 10 gün arasında.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu cosori teknik servisi var mı ya da hangi servis bakar ? fan çalışmıyor nereye gösterebilirim yedek parçasını nereden alabilirim ?
@Noctivagant hocam bu cosori ürünlerinden anlayan başka servis var mı bildiğin ? ben temizlemeye çalışırken patates ettim cihazı o yüzden iade almazlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boomcu -- 2 Ekim 2024; 23:54:0 > -
Resmi olarak ülkemiz de bir servisleri yok. Gayri resmi olabilir ama onları da ben bilmiyorum.
-
teşekkürler
-
2 yıldır 5.5 litre olanı kullanıyoruz. Gayet memnunuz. Rezistansı tam anlamlıyla temizlemek istiyorum fakat nasıl söküleceğine dair video bulamadım. Bilgisi olan var mıdır?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam rezistansı sökmeden temizlenir bu cihazlar. Başka markalarda söküp temizleyenler var ama öyle yapanların yarısının cihazı çöp oluyor. Yani bu parçayı söküp temizlemek doğru bir iş değil. Arızalanan ürünlerde parça değişimi için teknik servislerin yapacağı iştir bu parçaları sökmek filan. Diğer markalar içinde bu geçerli.
Yani o işe hiç girme derim. Yapacağın iş basit. Hazneye su,şirke ve limon karışımı koy. Çalıştır cihazı. Durunca hazneyi çıkar cihaz biraz soğuyunca ıslak bir bezle sil tamamdır. Dediğim karışım yağları çözecektir. Ama bu işlem uzun süre temizlenmemiş cihazda %100 çözüm değildir onuda bile. O sebeple tavsiye bu işlemi sık sık yapman olacak.
-
alalı 2 ay olmadı fan yalpalama sesi geliyor, normal midir yoksa garantiye yollamak mı lazım, ilk zamanlar yoktu sanki son 1 haftadır dikkatimi çekiyor (190 derecede)
-
hanım keşfetmiş, son bir haftadır neredeyse gün aşırı yiyoruz. bağımlılık yaptı.
videosu;
https://www.nefisyemektarifleri.com/video/airfryer-3-kisilik-cikolatali-sufle
3 Kişilik Çikolatalı Sufle için malzemeler;
- 1 paket bitter çikolata (60 gr) (videonun tarifinde 2 adet yazıyor, öyle yaptık çikolata komasına girdik, 1'e indirdik.)
- 3 adet yumurta
- Yarım su bardağı un
- Yarım su bardağı şeker
- 1 çimdik tuz
- 50 gram tereyağı
önce ısıya dayanıklı bir kaba 50 gr tereyağ ve 60 gr bitter çikolatayı koyup, airfryer'ı 100 dereceye ayarlayıp 2-3 dk ayarlayıp eritiyoruz.
bundan sonrası çırpıcı ile manuel yapılabildiğinden(mikser kirletmeye değecek bir miktar olmadığı için çırpıcı iş görüyor veya her evde mikser olmayabilir) sıralama önemli;
başka bir kapta 3 tane yumurta, bi fırt tuz, yarım su bardağı şekeri karıştırıyoruz. karışımın içinde airfryer'da eriyen çikolata karışımın ekleyip yine karıştırıyoruz. en son unu ekleyip karıştırıyoruz.
evde ısıya dayanıklı herhangi bir kase olur ama olmayanlar için; sufle ya da krem karamel kasesi olarak geçer, genelde 6'lı satılır. biz paşabahçe aldık.
link:
en son karışımı kaplara ekleyip, airfryer'ı 190 dereceye ayarlayıp, 7 dk pişiriyoruz. tarifte 5 yazıyor, biz deneme yanılma yolu ile 7 dk olarak belirledik, üst kısım daha çıtır oluyor. zevki size kalmış. afiyet olsun.
-
Bu markanın 5.5 lik ürününün sepeti 1 yılda soyulma yaptı sanırım teflon kaplama midemize karıştı ne yapmam lazım iade mi edeyim bunu ?
Amazon bana herhangi bir servise gösterip kaşe imza alın gibi şey dedi hiçbir halt anlamadım bundan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 9 Kasım 2024; 23:54:17 > -
Ben de soyulma sorununu bilmeden aldım kullanıyorum ama merak ettiğim şey bu sorunu hiç yaşamayan var mı acaba. Belki de benim cihazda olmaz diye düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 sene oldu alalı, herhangi bir sıkıntı yok şimdilik. tabi buradaki yorumlardan dolayı olabildiğince nazik kullanmaya çalışıyorum. hatta geçenlerde misafirimiz vardı, bulaşıklara yardım etmek istedi. elinden çektim aldım sepeti
ama öyle çok sık kullanmıyoruz onu da ekliyim. haftada 1 anca çalışıyor bizimkisi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X