|
COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (212. sayfa)
-
-
Arkadaşlar merhaba cosori 5.5 L airfryer aldım geçen hafta pişirme kağıdı ve yağ için fısfıs alacağım önerebilir misiniz hiç bilgim yokta aldığım ürün bu önerilerinizi bekliyorum
amazonCOSORI Airfryer 100 Tarif Yemek Kitabı, 1700-Watt Max XXL 5,5 L Dijital Dokunmatik Hava Fritözleri 11 Ön Ayarlı Fırın, Yağsız Sıcak Ocak, Yapışmaz Sepet, Beyazhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0832WLDLC/ref=twister_B0D3HYJRK8
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seco1212 -- 31 Temmuz 2024; 20:46:41 > -
pişirme kağıtları, bildiğiniz incecik kağıt. biraz yağ eklenince hoşafa dönüyor. sepete yapışıyor. silikon kap daha mantıklı bence. -
link var mı peki
-
tam 5.5 lt için bulamayabilirsiniz. biraz küçük de olabilir. e-ticaret sitelerine "silikon airfryer" yazıp arayabilirsiniz.
bir örnek:
app.hb.bizGri Airfryer Silikon Pişirme Kalıbı Hava Fritözü Kalıbı Fiyatıhttps://app.hb.biz/p8PWYaRLgVmU
aceleniz yoksa 3 harfli marketlere aktüel ürün olarak, bazen daha uygun fiyata gelebiliyor.
-
teşekkür ederim başka önerisi olan var mı bana hızlıca lazım da
-
ben cosori ile görüştüm malesef aşağıdaki cevabı verdiler.
The coating of the fryer is a high-temperature Teflon material coating. Our coating has passed the FDA food-grade test and is made without PFOA. So please do not worry.
We are also willing to provide you with a replacement inner basket. Could you please provide us with your invoice?
As we don't have local service in Turkey, we may not be able to help you get a replacement directly to Turkey(Due to some reasons, we have not yet built a warehouse in Turkey). To solve your problem, If you have friends or family living in the EU, you can give us their adress, we have warehouses in Germany and Spain, we can ship the replacement to EU countries.
===========
Fritözün kaplaması, yüksek sıcaklığa dayanıklı Teflon malzeme kaplamasıdır. Kaplamamız FDA gıda sınıfı testinden geçmiş olup, PFOA içermez. Bu nedenle endişe etmeyin lütfen. Size ayrıca yeni bir iç sepet de sağlamaktan memnuniyet duyarız. Faturanızı bizimle paylaşabilir misiniz?
Türkiye'de yerel bir hizmetimiz olmadığından, size doğrudan Türkiye'ye yedek parça gönderme konusunda yardımcı olamayabiliriz (bazı nedenlerden dolayı henüz Türkiye'de bir depo kuramadık). Sorununuzu çözmek için, eğer AB'de yaşayan arkadaşlarınız veya aileniz varsa, onların adresini bize verebilirsiniz. Almanya ve İspanya'da depolarımız var, yedek parçayı AB ülkelerine gönderebiliriz.
-
Verdikleri cevap normal zaten ülkemizde depoları ve servisleri olmadığını bildiğim için şaşırmadım.
Zaten bundan dolayı size kaplama yapan yerler varmış onları bulup kaplama yaptırmanız gerekiyor dedim. Bu tür yerlere güvenmek elbette sıkıntı ama yedek parça olmadığı için teflonu zarar gördüğünde ya bu şekilde çözüm üreteceğiz ya yeni cihaz alacağız. Ya da Cosori yerine yedek parça temin edebilen markalara geçeceğiz. -
Ben onlarla görüşürken dh konumuzu da paylaştım. Konudaki hareketi görünce çok şaşırdılar. Teşekkür ettiler. Sadece ben 7 kez satın alıp eşe dosta hediye ettim. Hiç yoksa 10 binlerce adet satmışlardır. Bir şekilde organize etmeleri gerekirdi fakat ürünü amazonun çok ucuza satması nedeniyle diğer büyük firmalar yedek parça konusuna da el atmıyorlar.
-
Kaplatmaya gondermenizi onermem ben o hataya dustum cizilmeler oldu diye instada yenidengranit diye bir sayfaya birkac tava ve airfryer sepetimi gonderdim ancak beni aylarca oyalayip sonunda airfryer sepetini hurdaya ayirdiklarini bildirdiler, tuketici hakem.heyetine basvurdum benim.lehime.karar cikti ancak geri odemw.yapmadilar bende icra ile ugrasmak.istemedim yanlarina kar kaldi...bir muddet sepetsiz alt hazneyle kullandim en son alt haznenin plastik aksamida parcalanmaya baslayinca emekliye ayirdim cosoriyi ve philips aldim...philips pisirme.performansi olarak cosoriden daha iyi tek kusuru var kofte piserken cok fazla duman oluyor onada alt hazneye 1 bardak su ekleyerek cozdum... -
Bizde Cosori Duel 6.4 lt var. Pişirme performansı baha iyi çünkü çift rezistans var. -
Bu airfryer’a reset atmayı bilen var mı arkadaşlar ?
Cosori 5.5 lt olan wifisiz -
bu 5.5 lt olanların yedek parçalarını nereden bulabilirim ? temizlemeye çalışırken sıvı temasından pervanenin motorunu paket ettim😂😂😂😂 her şey sağlam sadece o parça lazım bilen var mı ? -
Boomcu
Cosori ülkemiz de servisi yok. O sebeple yedek parça işi zor. -
Cosori de kek pişirirken karışımın iyi yapılması gerektiğini gecen gün öğrenmiş olduk.
Daha önceleri 180 derece de 30-35 dakika da 4-5 defa sorunsuz kek pişirdiğimiz cihaz gecen son kek denemesi hüsran oldu. Dışı çok güzel pişti ama içi hala pişmemişti. Tekrar ayar yapıp süreyi uzatıp içinin de pişmesini sağladık ama üstü biraz yanık oldu. Tahminen karışım olması gerekenden daha sıvı durumdaydı bu sebeple içi geç pişti. Ama bu cihazlar insanın eli ayağı gibi oluyor. Doğru kullanmasını bilen için. -
Arkadaşlar merhaba, cosori 4.7L ürünümü günlük olarak kullanıyorum ve çok memnunum ancak güzel bir tavuk tarifi bulamadım. Nedense içi hep kuru kalıyor. Göğüs etiyle zeytinyağlı baharatlı tarifler denedim ama istediğimi alamadım. Acaba bir tavsiyesi olan var mıdır? Tavuk göğsü için bir tarif alabilir miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Tan -- 2 Eylül 2024; 14:52:41 > -
çiğ eti pişirip, içini kurutmak çok ilginç . çok istenirse yapmak da zor. zira üstü pişerken, içi geç piştiğinden , suyu gitmez. siz kullandığınız tavuğu değiştirin veya tavuk etine bıçakla falan delik açıyorsanız, açmadan deneyin. cihazların kendi tavsiye edilen ısı ve zamanlarını kullanın. iyi pişmezse deneye yanıla artırmayı deneyin. -
1 yıl önce hepsiburada'dan satın aldığım Cosori 5.5 bugün çalışırken birden bire kapandı ve bir daha açılmadı. Hiç elektrik gelmiyor. Servis aradım ama google'da sonuç bulamadım. Bu sorunu yaşayanlar da varmış sanırım. Tamiri ve servisi için bir öneriniz var mı?
-
Bildiğiniz iyi bir yağ spreyi varsa paylaşabilir misiniz? 2-3 tane aldım hepsi birkaç kullanımdan sonra bozuldu. Mutlaka tıkanıyor ve püskürtmüyor.
-
Cosori 5.5 Lt. Airfryer kullanıyorum bu model için tam uyumlu aksesuar seti almak istiyorum. Hangisi uygun arkadaşlar amazondaki modellerden? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X