< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (211. sayfa)
-
-
Arkadaşlar bu aleti en düzgün şekilde nasıl temizliğini yapabilirim.uyguladığınız yöntemleri paylaşırsanız çok sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kabına su, sirke ve limon koy ve kızartma ayarında çalıştır. Buharlaşacağı için rezistans üzerinde biriken yağı yumuşataktır. Sonra bir bezle silebilirsin. 3/1 kadar su yeterli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Buna ek karbonatta koyanlar var ne diyorsunuz?
Karbonat konusunda bir şey diyemem biz kullanmadık çünkü bu konuda izlediğimiz 2-3 video var onlarda karbonat görmedik.
Limon derken limon suyu değil mi koyun dediniz?
Limon suyu değil bir limonu bölüp koyabilirsiniz. Annem öyle yapıyor
Arkadaşlar bunun iç sepetini nereden en uyguna temin edebilirim..
Dual Blaze modelinden sipariş verdim dikkatimi çeken bir şey var Dual Blaze modelinden sonraki yeni modellerde sadece üstten pişirme olarak devam ediyorlar. Neden yeni modellerde de çift taraflı pişirme özelliği eklemiyorlar? Hatta diğer markalar da bu şekilde çift taraflı ısıtma yapan model çıkarmıyorlar.
-
Sebebini bilemiyorum ama çift taraflı rezistans gayet iyi iş çıkarıyor. Belki firmalar aksini düşünüyordur.
-
-
Şu anda Amazon 2.199-a kırmızı modelini satıyor herhalde 2022 de görmüş bu fiyatı .
Ben göremedim hocam, link atabilir misiniz ?
Hiç aklımda yokken sitede görüp aldım ben de.
Diğer modelleriyle arada fark var mı acaba, akıllı wifi model değil bu 5.5 lt kırmızı olan, aradaki tek fark bu mu başka fark var mıdır acaba? Annem için aldım, tek fark buysa sorun olmaz wifi özelliğini kullanmaz zaten.
amazonCOSORI 5.5 L Yağsız Fritöz, 11 Programlı Sıcak Hava Fritözü, İspanyolca 100 Tarif, Sıcak Tutma Fonksiyonlu, LED Dokunmatik Ekran, Zamanlayıcı, 1700 W, Kırmızıhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0832WY12L?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Slade -- 17 Temmuz 2024; 20:30:9 > -
Bendeki siyah olanın kırmızısı hocam, sadece wifi yok. 2 sene önce falan aldık bu paralara :) babama alacağım ben de philips bakarken bu daha mantıklı geldi 2200 e. Teşekkürler
ALıştıktan sonra çok çok daha hoşunuza gidecek başka ürün beğenmezsiniz hocam. Bozulursa ya ben aynısını alırım ya da çok fazla araştırırım cosori 4.7 gibi pişireni var mı diye.
Arkadaşta xiaomi var güya 200 derece et yapıyoruz ama hiç sanmıyorum 200 de çalıştığını delirtti beni geçen gün. 4.7 nin bir üstünü aldırdım arkadaşa da yine cosori marka. Ama onun da kullanım kolaylığını beğenmedim, çift sepet olması çokda matah bir şey değilmiş. 4.7 hanımlar için de çok pratik ve hafif bir sepete sahip. Ivır zıvır tuşa basmadan sadece derece ve dakikayı kontrol eden iki kısım var menü arasında gezmiyorsun. 230 dereceye gerçekten çıkıyor ve kumpir yaptım çok güzel oldu (50dk pişirdim yalnız kocaman 2 patatesi :D )
Çok fazla sıcak pişirmeyin diyorlar şimdi instada her videoda çıkıyor 170 derece üstünde bir şeyler oluyormuş ama dayanamıyorum kısa sürede çıtır çıtır et yemek çok iyi oluyor :D
Hızlı pişirme ya da köz yapabilme özelliği sayesinde ben başka ürünlere geçemem sanırım. Hacim olarak da çok iyi rezistans tam yeterli geliyor.
-
Arkadaşlar cosori dual blaze 2-3 ay önce aldım ve memnundum. Ancak birkaç haftadır bazen dokunmatik tepki vermemeye başlıyor ışıklar yanıyor ama dokununca bir şey olmuyor. Fişini çek tak yapınca düzeliyor. Gittikçe daha sık yapmaya başladı. Bunu yaşayan çözebilen var mı acaba?
Beyaz olanın model no aynı ancak WiFi yazmiyor açıklamada. WiFi özelliği yok mu?
Değerli arkadaşlar çizilen sepet için bir çözüm bulanınız var mıdır?
-
Biz gecen sene temmuz da amazondan aldık hiç bir sorun yoktu. 3-4 ay sonra bu dediğinizi yaptı. Ama bizde yaptığı gün fişten çıkarıp tekrar takınca bile düzelmedi. Ertesi gün amazon ile görüşüp gönderdik. Bakıp duruma göre işlem yapacağız dediler ama ellerine geçtiği gün daha ürünü incelemeden para iadesi yaptılar. Aslında iki seçenek sunmuşlardı. Yeni ürün veya para iadesi şeklinde. Ha sonradan annem tekrar para verip aynısını aldı çünkü diğer markaların buna alternatif olabilecek ürünleri daha pahalıydı ki aslında diğer markalarda çift rezistans olmaması sebebiyle aslında bu ürünün pek bir alternatifisi yok.
Bu arada ürünü hiç ters çevirip rezistans ve pervane kısmında temizlik filan yaptınız mı? Bu üründe o şekilde temizlik yapmamak lazım gibi çünkü o şekilde temizlik yapmak bozuyor olabilir. Bizimki bana göre ondan bozulmuştu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X