DHL az önce gelip paketi teslim aldı. Gönderdik hocam. Bölgesinde DHL dağıtım yapan varsa eğer iade çok kolay. Amazon’dan iade talebini açıyorsunuz, DHL’den kurye randevusu oluşturuyorsunuz. 4 tane kağıt çıktı almanızı istiyorlar. O kağıtları kutunun içine ve dışına yapıştırıp gönderiyorsunuz. |
COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (33. sayfa)
-
-
Ben hiç görmedim Philips in içinden aksesuar seti çıktığını. Bu arada onun da fiyatı yükselmiş. 3800 civarındaydı 4300-4400 olmuş.
-
Geçen kfc usulü tavuk yapmıştım. Efsane olmuştu. Sulu sulu çıtır kıvamda. Dün kek yaptık o da yumuşacık oldu. Bugün yine kfc tavuk yapacağım ve birde ekmek yapmak istiyorum. Şu tarifleri 1. Mesajda toplasak çok iyi olacak.
Yeni alacak olan arkadaşlara da tavsiyem şudur, 5.5 lt kullanan sayısı bayağı fazla. Olumsuz yorum göremedim. Hiç aksiyon almaya gerek yok. Ben kullanıcı olarak çok memnunum. Plastik kokusu ilk açılışta oldu. Ben hiç limon, sirke olayına girmeden boşta 15-20 dk çalıştırdım. Sonra eser kalmadı. -
Kekı nasıl bır kalıpta pişirdiniz acaba
-
-
o zaman cosori almak şart oldu :)
-
Teşekkurler
-
Merhaba iyi akşamlar. Aranıza yeni katıldım. Denemek için patates kızarttım ilk denemem biraz kötü sonuç verdi karıştırmama rağmen her patates aynı oranda pişmemişti. Bu konuyla ilgili önerileriniz varsa almak isterim.
İkinci olarak cihazın temizliğini nasıl yapmalıyız? Hangi parçaları hangi şekilde temizlemeliyiz acaba? -
Hocam ben ilk başta preheat ve steak modda 5 er dakika çalıştırdım. Akşam da patates kızarttım ancak ilk partide herhangi bir koku olmazken ikinci partide yoğun bir plastik kokusu oldu mutfakta. İkincide patates miktarı azdı bununla mı alakalıdır acaba? -
Merhabalar. Ankaradayım. Pazartesi aksam 10 da cosori 5.5lt siparişi verdim. Salı yola Almanyadan çıktı . Çarşamba istanbula, persembe yani bubsabah da Ankaraya geldi ama dagitima çıkmadı. Amazondan da mail geldi az önce "olumsuz hava sartlarından teslimat gecikebilir" diye ama Ankarada henuz olumsuz bir hava yok. Benzer tarihte sipariş verip teslim alanlar var mı? -
Hocam merhaba. 5 dakika çok kısa olmuş. Ben 15-20 dk 200 derecede çalıştırdım. Önce yıkayın sonra dediklerimi uygulayın. Umarım sonuç alırsınız. -
Teşekkür ederim hocam. -
-
Nar gibi kızarmış, ne güzel gözüküyor hocam. Ben de geçen but yapayım dedim ama deri kızarma rengi pek hoşuma gitmedi. Senin asya usulünün sos ve pişirme tarifini de yazarsan benim mesaja eklerim. -
-
Vaktiniz olursa alttaki kanalda bulunan tarifleri deneyin. 6 farklı kanat tarifi deniyor. Diğer videolarda kurutulmuş sebzeden hamur işlerine kadar çok farklı tarif var.
Pro Home CooksyoutubeGo to https://cosoripartners.com/3H8wB0d to save 15% off your Cosori Pro II Air Fryer Check out the blog post for detailed recipe and video breakdown - https://prohomecooks.com/recipes/the-best-air-fryer-chicken-wing-ranking-6-methods/ For all the gear I used in this video https://www.prohomecooks.com/kitchen-gear Follow me on instagram @lifebymikeg for behind the scenes action All music provided royalty free by Epidemic Musichttps://www.youtube.com/watch?v=qKzF0V3ErXA -
4.7 Lt lik modelle ilgili şikayetler devam ediyormu. kullananlar yorum yapabilirmi.
teşekkürler -
Cosari 4.7 Litre siparişim bugün teslim edildi. Her şey dahil 2304 liraya geldi cihaz.
Pazartesi günü yola çıkmıştı 4 günde teslim edildi. Oldukça hızlı bir süreç bence.
Kullanım kılavuzunda belirtildiği şekilde 2 ayarda da çalıştırdım fakat plastik kokusu gitmedi. Daha sonra 1-2 kez daha Steak ayarında çalıştırdım. İçerisine bir bardağa limon sıkıp biraz su ekledim. Fakat plastik kokusu halen mevcuttu.
Daha sonra parçaları soğuduktan sonra bolca köpükledim. Süngerin yumuşak tarafıyla güzelce yıkadım. Bu işlemden sonra bir kez daha bardağa limon sıkıp biraz su ekledim. Bu sefer plastik kokusu gelmedi.
Muhtelemen en baştan güzelce köpükleyerek yıkasam, kokuyu gidermek için bu kadar boş çalıştırmak zorunda kalmayacaktım.
Yemek denemesi olarak tavuk göğüs ve elma dilim patates denedik.
Tavuk için;
- Önce ön ısıtma ayarı ile makinenin içerisini ısıttım.
- Baharatlar ve yoğurt ile tavuğu biraz dolapta marine ederek beklettik. Daha sonra makinenin kendi tavuk modunu seçerek ek olarak "Shake" tuşuna da tıkladım.
- Pişirmeden tavukların üzerine biraz kurutulmuş biberiye ekledim.
- Bu mod 20 dakika sürüyormuş. Shake uyarısı ile 10 dakika kala tavukların yönlerini çevirdim.
- Lezzet olarak hoş bir tadı oldu. Mangalda yapılmış tavuk tadı veriyordu.
Elma dilim patates için;
- Patatesleri doğradıktan sonra biraz suyun içerisinde beklettim. Daha sonra kurutup klasik baharatlardan ve ek olarak biraz köri baharatı ekledim. Biraz da zeytin yağı ekledim
- Cihazda daha önce zaten tavuk pişirdiğimiz için ek olarak ön ısıtma yapmaya gerek duymadım.
- Shake uyarısı geldiğinde çıkartıp biraz salladım.
- Elma dilim patateslerin dışları biraz fazla çıtır oldu. Bu yüzden bir dahaki denemede kızartma modunu 3-4 dakika düşürdükten sonra çalıştırmayı düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clopy -- 11 Mart 2022; 2:13:36 >
-
Beğendiğiniz tarifleri ve kendi tariflerinizi bir mesajda toplayıp bana iletirseniz ilk mesaja eklerim ben.
-
5.5 lt sepetinin iç ölçüleri nedir acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X