ArkadasLar herkese seLamLar onceLikLe.. Su oyun beni deLi edecek.. Counter strike source.. Bu update oLayLarl canlml zaten bi kach kere slktl.. Simdide yeni oLan bi sistem buLdum kendini update edio faLan.. Neyse sorunuma geceyim. Hangi server a bagLandlysam ne yaptlysam Ping sorununu cozemedim daha adam aklLLl 10 dakika oyun oynamadlm her gece yakLaslk 2 aydlr bu oLayLa ugraslyorum.. 256 dsL bagLantlsl war Modem Zoom X5 5554A Athlon 2800+ 64 512 DDr400 hdd de yeteri kadar bos aLan war. 256 Mb Fx5500 ekran kartl. (biraz dandik ama oLsun)
bu durumda butun rate ayarLarlnl yaptlm, butun ozeLLikLer(video) minumum da sesteki ozeLLikLeri biLe dusurdum. Fakat onLine oyunLarda 200 un aLtlnda ping daha denk geLmedi.. Yardlmcl oLabiLecek arkadasLara simdiden tesekkurLer.. Herkese koLay geLsin...
hep telekomun suçu
yaF hakLlslnda yaplLacak baska bir sey yokmu sadece bu oyun icin 512 mi aLdlracakLar adama ???
bazen serverlardan kaynaklanabiliyor ben bazı serverlarda 20 pingle bazılarında 50 bazılarında 200 pingle oynuyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme