Oyun şuan sorunlu biraz belki o yüzdendir düzelir diye umuyorum beta olunca normal böyle sorunlar arkadaşın bilgisayarda ise komple açılmıyor oyun monitör sapıtıyor hatta. |
Counter Strike 2 [Ana Konu] [2023] (5. sayfa)
-
-
Doğrudur hocam sonuçta açık beta.Kendi kendine çözüldü bu arada.Belki sık gelen updateler ile olmuştur.Çok kurcalamıyorum ama bozulur diye
-
Aynen her gun guncelleme geliyor bir sey duzelirken digeri bozuluyor normaldir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Rate ayarınız nedir? cs go'da 786432 kullanırken loss olmuyordu. Cs2'de tam tersi. 98304 kullanmam gerekiyor. Aksi taktirde loss oluşuyor oyunda.
-
4 kişilik lobideyiz , 5 inci adamı oyun arayanlardan çağıramıyoruz, çıkmıyor kimse, anlamadım bu işi omg
-
oyunun herkese ne zaman açılacağı belli oldu mu? bana hala davetiye gelmedide.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Belli değil bildiğim kadarıyla.
-
Takip.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
nerde ya bu çarşamba oldu işte
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yabancı bir sitede türkiye saatiyle 20:00da geleceği yazıyordu. doğru mu bilmem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 27 Eylül 2023; 11:39:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
one ya öyle, kafayı yedirtecekler bana.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Takip.
-
-
knk saat 7 de bizde de açılır, tr saati olarak bakmıyorlar bölgesel saat olacak, öbür türlü biri önce biri sonra olur.
washington da saat şuan 8:00, 4 saat sonra öğlen olacak 12:00 olacak.
washington da saat 12:00 olunca avrupa'da (bizde) 19:00 olcak. aramızda 7 saat var.
edit: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgrlrgn -- 27 Eylül 2023; 15:10:26 > -
Saçmalığa bak. Koskoca ESL turnuva yapıyor adamların umrunda değil serverları kapatıyorlar
-
An itibariyle CS2 çıktı. 5.7GB indirme yapıyorum.
-
Yeni jenerasyona girmiş bulunmaktayız
-
allah rahmet eylesin güzel kardeşim... güzel bir yolculukdu.
-
Hayırlı olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X