arkadaşlar ben counter a yeni başladım arkadaşlarla oynuyorum ama onlar bir sürü hile biliyor tabi buda benim işimi zorlaştırıyor bildiğiniz işe yarayan hileleri yazarsanız ço sevinirim
bence hileyle oynucaksanız hiç oynamayın. ama bi kaç tane söyliim z+tab+1 w+tab+1 gl_s+tab+0
ne oldugunu sorma ben bilmiyom ama sanki bunları yazdıktan sonra daha rahat oynuyorum
oyunu hileli oynama bence...çünkü hiç heyecanı kalmıyo...
yaw bu counter ne gerek var hileye
yaa arkadaşlar hileyi herkes yazıyo bende ezilmemek için mecbur hile yazıcağım
sen de onlarla oynama... internetten oyna (cs 1.5 için konuşuyorum) cheating-death programını indir (google da arat bulursun) yükle pc ye sonra çalıştır ardından atla cs ye gir konsola yaz: connect cs1.senoyna.com
Counter a mı başladın? Bırak bence hiç başlama!Ya bu devirde ne counterı hocam yapmayın etmeyin BF,cod,moh serileri duruken ne counter'ı?Ama tabii sonçta zevkler ve renkler tartışılmaz sen bilirsin ama hala counter oynayanların olması bana biraz garip geliyor...
aga cs eski bi oyun cafeler o oyun olmasa biterdi
call of duty battlefield onlarda süper seriler ama cs kadar çabuk girilmiyo nedense onu geç cs kadar sarmıyo yada eylenceli yada geyik olmuyor
google'dan "cshacked" veya "counter-strike hacked" veya türevlerini arat tonla çıkar karşına,bundan 5 yıl evvel duvar arkasından az mı adam indirdik,autoaim,wallhack pehhhhh....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme