Bildirim
Counter Strike ACİL!!!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
her cs oynadığında monitör mü deistiriyorsun? sanmam erkan bozuluyor ne demek açar mısın?..... -
benim bilgisayardada aynı problem oluyor... csyi oynarken esc ile çıktıktan sonra resume yaptığında oyuna dönmüyor... ekrana cs resimlerinden biri geliyor bu arada oyun devam ediyor arkada oyun sesleri normal olarak geliyor... oyuna yeniden baslamak gerekiyor... belki driverdandır dedim değisik nvidia detanator xp driverlarından yükledim değisiklik olmadı.... -
radeon 9700pro ile direct3d oynarken aynı sorunu yaşıyorum ama çözümünü bilmiyorum.orj oyun da var neyin nesi acaba -
sürücü bilmem nesi kısaca :) acaba hepinizde ati mi var?.. -
ekran kartınıa son driveri yukle cözünürlügü düşür biraz -
yok hallettim opengl 1204x768 e aldım oldu bitti -
opengl yapcaksın kardeş. -
bide epox board larda yapiyo win98 kullaniyorsaniz escape basip resume deyince ekran simsiyah kaliyo yada oynarken kitleniyo v.s . -
3D oynarken sorun yaratabilio en kesin çözüm opengl de oynamak -
KesinLikle ekran kartından
Ekran KLartın düşükse
OpenGL acma
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X