Şimdi Ara

Counter Strike Global Offansive Steam Gift (SATILIK)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan468 -- 21 Ağustos 2014; 15:33:34 >

• Şuan sinirli bir günüm olsa o profili gift satışından şikayet ederdim

Para kazaniyorsun bari 30 lirayasatda ayni olsun zira 20 TL ye satan varken 25 e satman hic etik değil :)
    Birde 24.99 nedir

Konuya bir dahaki girişimde ruh halime gore şikayet edebilirim profil ismini sil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: red01

Şuan sinirli bir günüm olsa o profili gift satışından şikayet ederdim

Para kazaniyorsun bari 30 lirayasatda ayni olsun zira 20 TL ye satan varken 25 e satman hic etik değil :)
    Birde 24.99 nedir

Konuya bir dahaki girişimde ruh halime gore şikayet edebilirim profil ismini sil.

20 tl'ye G2A ve gittigidiyor dışında bulamazsın CS:GO gift için normal fiyat tutarı 25 tl'dir. Serbest piyasa ekonomisi bir mala koyduğun bedelin etikliği ya da etik olmadığı konusunda görüş bildirmek saçma eğer sana pahalı geliyorsa almazsın olur biter. Gift olarak oyun alıp satmak CS:GO oyanyan herkesin yaptığı bir olaydır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

quote:

Birde 24.99 nedir

20 tl'ye G2A ve gittigidiyor dışında bulamazsın CS:GO gift için normal fiyat tutarı 25 tl'dir. Serbest piyasa ekonomisi bir mala koyduğun bedelin etikliği ya da etik olmadığı konusunda görüş bildirmek saçma eğer sana pahalı geliyorsa almazsın olur biter. Gift olarak oyun alıp satmak CS:GO oyanyan herkesin yaptığı bir olaydır.

Satıp satmamasina birşey demiyorum istediği fiyatı koyar eleştiri yaparım

Ayrıca gift satmak yasak iyiki alintiladin arkadasida şikayet etmiş bulunduk.

Yani fiyat belirlemek onun hakkiysan

Şikayet edip etmemek benim hakkım.

Ayrıca

Csgo alacak birisi gider enpara alır ay sonu %50 iade edilir 15 TL ye oyun sahibi olur en para ise 1-2 günde alınan birşey akli olan o yolla alır.

Hadi kolay gelsin .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

quote:

Birde 24.99 nedir

Satıp satmamasina birşey demiyorum istediği fiyatı koyar eleştiri yaparım

Ayrıca gift satmak yasak iyiki alintiladin arkadasida şikayet etmiş bulunduk.

Yani fiyat belirlemek onun hakkiysan

Şikayet edip etmemek benim hakkım.

Ayrıca

Csgo alacak birisi gider enpara alır ay sonu %50 iade edilir 15 TL ye oyun sahibi olur en para ise 1-2 günde alınan birşey akli olan o yolla alır.

Hadi kolay gelsin .

Yapmış olduğunuz bir eleştri değil saçmalıktan başka bir şey değil. Şöyle ki bahsetmiş olduğunuz sitelerde CD-KEY satılıyor ve bu CD-KEY ler kullanılıp kullanılmadığı belli olmuyor ben bu işi sürekli yapıyorum Steam de olan kampanyalarda ucuz fiyata alıyoruz bir süre bekledikten sonra piyasa eski halini alıyor ve bizlerde satış yapıyoruz. Gift için gayet normal bir fiyattır bu çünkü sahte veya kullanılmış olması imkansızdır. Buraya gelip saçma sapan yorumlarınzı yaptığınıza göre bir yaranız olduğu mevcut. Lütfen bizlerin kazanacağı paralarla burada oynamayın. Yaptığınız sadece saygısızlıktır. İstediğiniz şekilde şikayette bulunabilirsiniz ben burada kimseyi kandırmıyor veya dolandırmıyorum. Hakkımla belirlemiş olduğum fiyattan oyun satıyorum.

• Öncelikle Batuhan cebiroglu Gift satmak yasaktır.

Bunu ben demiyorum steam diyor şikayet edildiniz aksam birçok hesaptanda cinayet edileceksiniz.

İlk basta şikayet etmicektim ama bir önceki arkadaşın tavırları ve Şuan sizin yaptığınız açıklama bana inadına uğraş demekle ayni

3-4 gün önce turnuvada
    7.5 dolardan oyunu gift olarak alıp sonradan 5 dolar fazlaya satmak yasaktır.

Nasıl seyyar satıcılık yasaksa buda ayni satarsin ama zabitaya yada steama yakalanırsan elimdeki maldan olursun.

İyi satışlar bakalım nekadar daha SATA bileceksin iz.

• quote:

Öncelikle Batuhan cebiroglu Gift satmak yasaktır.

Bunu ben demiyorum steam diyor şikayet edildiniz aksam birçok hesaptanda cinayet edileceksiniz.

İlk basta şikayet etmicektim ama bir önceki arkadaşın tavırları ve Şuan sizin yaptığınız açıklama bana inadına uğraş demekle ayni

3-4 gün önce turnuvada

Nasıl seyyar satıcılık yasaksa buda ayni satarsin ama zabitaya yada steama yakalanırsan elimdeki maldan olursun.

Sizin gibi her zaman boş insanlar olur. Bunları dert etseydim ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILIK] Steam Oyun Giftleri
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan468

quote:

Öncelikle Batuhan cebiroglu Gift satmak yasaktır.

3-4 gün önce turnuvada

Sizin gibi her zaman boş insanlar olur. Bunları dert etseydim ..

Dert etmemize gerek yok siz GÖNLÜNÜZCE doğru isi yapmakla mesgulsunus sizi şikayet etsem ne olacak etmesem hakliysam ceza alırsınız .

Kısacası siz işinize devam edin eleştiriyi kabul edemeyecek seviyede iseniz cevapda yazmaniza gerek yok.

Steam in yasakladığı bir isi yapıp üstüne pişkin pişkin konusmanizi cidden anlamadım .

Bana buraya gelip hırsızlığı savunmayin

Keza seyyar satıcılarda sözde ekmek parası kazanırlar a devlete vergi vermeyerek hem devletten calarlar hemde oradaki esnafi zor duruma sokarlar .

Size iyi satışlar dediğim gibi satmaniz beni ilgilendirmiyor tek sorun bu isi doğru bir is yapiyormuscasina savunmaniz .

Daha üyeliği uç beş aylık 10 mesajı olan bir kişi önüne gelene bos konusuyorsun deme hakkini nereden elde ediyor garip doğrusu

Yeni üye olduğun için sana kısaca aciklayayim .
    Forum ; insanların belirli kurallar içerisinde birbirleriyle iletişim halinde olduklari yapılardır .

Bu iletişim kurallar dahilinde olduğu surece eleştiri olsun hangi konu olursa olsun farketmez.

Bu yeni arkadasimizda eleştiriyi kabul edemeyim cevap verme yetisini kullanmadan hakaretsel tavırlar sergiliyor .

Daha yeni olduğu için tabiri doğru olursa halk arasında bu durumlarda kullanilan bir laf var.

Arkadaşın cahilligine veriyorum .

Size tekrardan iyi satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red01 -- 21 Ağustos 2014; 14:46:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.