Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.436
Cevap
114
Favori
766.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyuna düşük veya yüksek puan vermek için çok erken codcular için demolution modu online hale getirdiler gayet iyi oldu. 5vs5 de zayıf kalıyorlardı düz mantık codcular hehe

oyun fiyatı left 4 dead 2 ve portal 2 iyi aynı mantıkta olur çıkışta 49.99 bir sene içersinde 39.99 , 29.99 vb...

cs:s public değişik mapler çok denendi ama dust2 ye en çok desteği 7/24 dust2 oynayanlara laf atanlar verdi.

1.5 en güzel versiyon en çok oynanan oyun falan diyenleri direk blokluyorum ahah dünyada 100 tane 1.5 server var 140 tanesi Türkiye'de 1000 tane oyuncu var 2000 tanesi Türk. 1.5 i öven oyuncunun hiç bir şekilde yorumuna bakmayın ve yuhlayın hattta banlayalım ve hatta oy hakkı vermeyip sınır dışı edelim ehueheuh

şaka maka 1.5 ne yahu,

cs:go şuan da cs:s ve 1.6 arasında , css ye daha yakın gözükebilir bunun nedeni tabi ki aynı oyun motoru kullanılması ama 1.6 oyuncularını kesinlikle çekecektir en azından ilk 3 ay oynarlar :D

Bu hafta yeni 3rd party serverlar koydular ( hani bizim buradaki 30+2 20 tl non-steam ful ful go go go sxe serverlar var ya onlar gibi) ben şu ana kadar hep Valvenin kendi serverlarında oynadım

Valvenin kendi serverları Luxemburgdadır, Dota2 , Tf2 , left4dead 2 ve csgo beta serverlarında alacağınız ping luxemburgdaki herhangi bir serverdan alacağınız ping ile aynıdır. Oyun full çıktığında elbet TR de serverlar olacaktır lütfen mantıklı davranalım ve şimdiden korsan serverlara destek için çağırdıklarında ay kaka pis diye tepki verelim.

Luxemburg Valve serverlarında hafta içi 75-85 ms , haftasonu 95-105 ms almaktayım. Adsl hızınızın 1mbit veya 8 mbit olması çok farkettirmez. dsl2 , fiber veya kablo için bilemeyeceğim.

Sevgiler,

• quote:

Orijinalden alıntı: TheGuard.

quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZomBie

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

beyler sabırsızlıkla bekliyorum oyunu bomba olcak ilk cıktıgında direk alcam steamdan hep beraber alalım Valve isi biliyor kotu oyun yapmaz

fazla beğenmedim açıkcası call of duty benzetmeye çalışmışlar ama oyunun içine .....,

silahlar oyuncak gibi,sesler iyi.

oyuna puanım 5/10

gerçi oyunun şuan beta,inşallah şaşırıcamız değişiklikler olur

Bana göre silahların çoğu iyi. Bazılarının yeniden modellenmeye ihtiyacı var ve bazılarınında pozisyonlarının düzeltilmesi lazım. Sesler bir kaç gün önce gelen güncelleme ile bir daha değişti. Ama nasıl oldu bilmiyorum. Beta yok ki elimizde :D

Bu oyun yazın başında çıkacak diyorlar ama yazın sonuna hatta sonbahara kalır gibi bence.
    Daha bir çok harita gelecek. Yeni bir mod eklenecek mi bilinmiyor ama eklenirse ona da bir kaç harita lazım.
    Kısacası daha bu oyunun işi çok. En son olarak optimizasyon yapacaklarını da düşünüyorum. Bazı custom haritalarda (gamebananada bulabilirsiniz) FPS baya bir düşüyor.

hocam ne iyisi yapma etme örneğin ,

CS Source AK47
    Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU]

CS Global Offensive

bu nedir ya

bildiğim kadarıyla cs:go daki Ak47 nin görünüşü değişti herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: osmaniac

oyuna düşük veya yüksek puan vermek için çok erken codcular için demolution modu online hale getirdiler gayet iyi oldu. 5vs5 de zayıf kalıyorlardı düz mantık codcular hehe

oyun fiyatı left 4 dead 2 ve portal 2 iyi aynı mantıkta olur çıkışta 49.99 bir sene içersinde 39.99 , 29.99 vb...

cs:s public değişik mapler çok denendi ama dust2 ye en çok desteği 7/24 dust2 oynayanlara laf atanlar verdi.

1.5 en güzel versiyon en çok oynanan oyun falan diyenleri direk blokluyorum ahah dünyada 100 tane 1.5 server var 140 tanesi Türkiye'de 1000 tane oyuncu var 2000 tanesi Türk. 1.5 i öven oyuncunun hiç bir şekilde yorumuna bakmayın ve yuhlayın hattta banlayalım ve hatta oy hakkı vermeyip sınır dışı edelim ehueheuh

şaka maka 1.5 ne yahu,

cs:go şuan da cs:s ve 1.6 arasında , css ye daha yakın gözükebilir bunun nedeni tabi ki aynı oyun motoru kullanılması ama 1.6 oyuncularını kesinlikle çekecektir en azından ilk 3 ay oynarlar :D

Bu hafta yeni 3rd party serverlar koydular ( hani bizim buradaki 30+2 20 tl non-steam ful ful go go go sxe serverlar var ya onlar gibi) ben şu ana kadar hep Valvenin kendi serverlarında oynadım

Valvenin kendi serverları Luxemburgdadır, Dota2 , Tf2 , left4dead 2 ve csgo beta serverlarında alacağınız ping luxemburgdaki herhangi bir serverdan alacağınız ping ile aynıdır. Oyun full çıktığında elbet TR de serverlar olacaktır lütfen mantıklı davranalım ve şimdiden korsan serverlara destek için çağırdıklarında ay kaka pis diye tepki verelim.

Luxemburg Valve serverlarında hafta içi 75-85 ms , haftasonu 95-105 ms almaktayım. Adsl hızınızın 1mbit veya 8 mbit olması çok farkettirmez. dsl2 , fiber veya kablo için bilemeyeceğim.

Sevgiler,

kardeş sen cs:go beta hakkı kazandın mı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

beyler sabırsızlıkla bekliyorum oyunu bomba olcak ilk cıktıgında direk alcam steamdan hep beraber alalım Valve isi biliyor kotu oyun yapmaz

fazla beğenmedim açıkcası call of duty benzetmeye çalışmışlar ama oyunun içine .....,

silahlar oyuncak gibi,sesler iyi.

oyuna puanım 5/10

gerçi oyunun şuan beta,inşallah şaşırıcamız değişiklikler olur

Bana göre silahların çoğu iyi. Bazılarının yeniden modellenmeye ihtiyacı var ve bazılarınında pozisyonlarının düzeltilmesi lazım. Sesler bir kaç gün önce gelen güncelleme ile bir daha değişti. Ama nasıl oldu bilmiyorum. Beta yok ki elimizde :D

Bu oyun yazın başında çıkacak diyorlar ama yazın sonuna hatta sonbahara kalır gibi bence.
    Daha bir çok harita gelecek. Yeni bir mod eklenecek mi bilinmiyor ama eklenirse ona da bir kaç harita lazım.
    Kısacası daha bu oyunun işi çok. En son olarak optimizasyon yapacaklarını da düşünüyorum. Bazı custom haritalarda (gamebananada bulabilirsiniz) FPS baya bir düşüyor.

hocam ne iyisi yapma etme örneğin ,

CS Source AK47

CS Global Offensive

bu nedir ya

İşte bazı silahların pozisyonunun değiştirilmesinden kastım buydu

Ak47 biraz daha aşağıya indirilse çok daha iyi olur.
    Ama Ak47ye alıştım ben. Alışamadığım tek silah M4A4

• Yaa hemen eleştirmelere başlamızsınız oyunu.Adamlar daha Beta sını cıkardı puan veren bile oyuna Allahım yaa :) .. Kusura bakmayında şuan ki Beta CS:GO gayet başarılı olmuş.Clasic mapleri filan gayet hoş yapmışlar bence. Ayrıca değişik modlar da olacağı da kesin ki Demolotion modu gayet zevkli geldi bana.Şimdi siz silahlara grafiklere vs.'lere çok takıyorsunuz gibime geliyor.Neyse giriyimde CS:Go oynayım ben yine :)
  • benim korkum şu ki beta genelde cs ve cs source sahibi olmayanlara gidiyor yani valve bu sefer daha geniş bir kitleyi hedef alıyor. benim gözlemlediğim genelde cod sahibi olanlara gittiği.. ayrıca valve feedback konusunda hassastır ve hayranlarını dinle, olur da bir kaç cod özelliği getirirlerse yakarım o gaben'in göbeğini. niye alıyorsunuz lan cod'u hedef kitlesi, adamlar takım oyunu bilmezler, pwned headshot hurrr diye oyun oynarlar, salak saçma quickscope montajlar için yaşarlar ama oyunları çok satıyor diye bugün bioware bile rpg'lerinde onların kitlesini hedef alır oldu.. cs go'ya killstreak, perk gibi salak saçma şeyler geliyormuş bi intihar ederim valla

özet: valve asıl cs oyuncularına gönder lan betayı, hasta etme adamı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: green82

Yaa hemen eleştirmelere başlamızsınız oyunu.Adamlar daha Beta sını cıkardı puan veren bile oyuna Allahım yaa :) .. Kusura bakmayında şuan ki Beta CS:GO gayet başarılı olmuş.Clasic mapleri filan gayet hoş yapmışlar bence. Ayrıca değişik modlar da olacağı da kesin ki Demolotion modu gayet zevkli geldi bana.Şimdi siz silahlara grafiklere vs.'lere çok takıyorsunuz gibime geliyor.Neyse giriyimde CS:Go oynayım ben yine :)

mesajımı tam okusaydınız böyle demezdiniz,alltta belirtmiştim
    quote:

gerçi oyunun şuan beta,inşallah şaşırıcamız değişiklikler olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

benim korkum şu ki beta genelde cs ve cs source sahibi olmayanlara gidiyor yani valve bu sefer daha geniş bir kitleyi hedef alıyor. benim gözlemlediğim genelde cod sahibi olanlara gittiği.. ayrıca valve feedback konusunda hassastır ve hayranlarını dinle, olur da bir kaç cod özelliği getirirlerse yakarım o gaben'in göbeğini. niye alıyorsunuz lan cod'u hedef kitlesi, adamlar takım oyunu bilmezler, pwned headshot hurrr diye oyun oynarlar, salak saçma quickscope montajlar için yaşarlar ama oyunları çok satıyor diye bugün bioware bile rpg'lerinde onların kitlesini hedef alır oldu.. cs go'ya killstreak, perk gibi salak saçma şeyler geliyormuş bi intihar ederim valla

özet: valve asıl cs oyuncularına gönder lan betayı, hasta etme adamı..

cok dogru katılıyorum

• cs:go'da takım koordinasyonu gerektiren modlar var mı? Karşılıklı konuşarak, strateji geliştirerek sürdürülen bir oyun modu. Ya da olacak mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SchweinsBöhjizrich

quote:

şu an için tek dileğim yerli serverların 7/24 dust2 oynatmaması. ulan deli oluyorum bir servera girip paso dust2'de zorlayanlara..

Aynen hocam. Birde yabancı serverlara girdiğimizde gene ping uçup, kasma sorunu yapacak mı?

sen diyorsun "yabancı server" tabi ping uçucak kasma yapıcak .

Tmm hocam take it easy

• quote:

Orijinalden alıntı: ilgooz

cs:go'da takım koordinasyonu gerektiren modlar var mı? Karşılıklı konuşarak, strateji geliştirerek sürdürülen bir oyun modu. Ya da olacak mı?

klasik bomba imha el verişli senin söylediğine kanımca
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan520

quote:

cs:go'da takım koordinasyonu gerektiren modlar var mı? Karşılıklı konuşarak, strateji geliştirerek sürdürülen bir oyun modu. Ya da olacak mı?

Evet ama biliyorsunuz counter'da oyuncular kafasına göre takılır, takım olarak hareket edilmez. Bu takım olarak hareket etme olayını en üst seviye çıkartan bir mod var mı acaba. Mesela öyle bir mod olacak ki; mikrofonu olmayan oyuna giremeyecek ve taktiksel olarak takımca hareket edilecek. Bu tarzlarda bir mod çıkar mı acaba...
  • quote:

quote:

quote:

Evet ama biliyorsunuz counter'da oyuncular kafasına göre takılır, takım olarak hareket edilmez. Bu takım olarak hareket etme olayını en üst seviye çıkartan bir mod var mı acaba. Mesela öyle bir mod olacak ki; mikrofonu olmayan oyuna giremeyecek ve taktiksel olarak takımca hareket edilecek. Bu tarzlarda bir mod çıkar mı acaba...

zaten böyle oyunlarda mikrofon kullanan 1-2 arkadaşın olunca aynı takımda sırtın yere gelmez zaten 5v5 olarak başlayacak oyunlar 1 arkadaş bile yeterli bence

• quote:

quote:

quote:

quote:

zaten böyle oyunlarda mikrofon kullanan 1-2 arkadaşın olunca aynı takımda sırtın yere gelmez zaten 5v5 olarak başlayacak oyunlar 1 arkadaş bile yeterli bence

O zaman arkadaş olmalıyız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oluruz sorun değil ama DH olarak bir klan kursak iyi olur burdaki herkesle birlikte

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oluruz sorun değil ama DH olarak bir klan kursak iyi olur burdaki herkesle birlikte

İletişim kurabileceğim bir adresin varsa yollar mısın özelden. Skype, msn, gmail vs.

• yine bir cuma geçti, yine keyler dağıtıldı, yine bana gelmedi ve yine cs oynayana gelmedi :(

artık öfkeyi geçtim hüzüne bağlayacağım
  • quote:

yine bir cuma geçti, yine keyler dağıtıldı, yine bana gelmedi ve yine cs oynayana gelmedi :(

Bana da gelmiyor bir türlü.
  • quote:

quote:

yine bir cuma geçti, yine keyler dağıtıldı, yine bana gelmedi ve yine cs oynayana gelmedi :(

Nereden istiyoruz yav, bi yere kayıt yaptırmadan her önüne gelene vermiyolardır heralde?

• quote:

Orijinalden alıntı: grn00b

quote:

quote:

Nereden istiyoruz yav, bi yere kayıt yaptırmadan her önüne gelene vermiyolardır heralde?

Valve, banlı hesaba bile CS GO Beta hediye ediyorsa demek ki bu işin arkasında otomatik bir sistem var.

Muhtemelen o sistem Steam Puanı: 10 olanlara atıyor. Benim ki 4 civarında çok zor gelmesi eğer öyleyse
    Hergün oyun oynayıp puanı yükseltmek lazım onunla da kim uğraşır

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.