Hile açanların çoğu low eloda açıp üst elolara geliyor. Düşük eloda bu yüzden hileyle karşılaşmak çok zor |
Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU] (622. sayfa)
-
-
kendi adıma konusursam hile kullandım dedim ama o da 1.6 dönemi kendi arkadaslarımla oynadıgım serverdadır zaten 1.6 kendinden hilesi vardı içinde :D benim demek istedigim malesef ki oyundaki 10 kişinin 7si hile,belli etmeme peşindeler o kadar,cs go yuda zaten bu yüzden oynamıyorum valve bu konuda hiç bir şey yapmıyor yada yapamıyor bilemiyorum,en iyi oynayanlar hileyi en iyi saklayanlar:D
ilk zamanlar cevo faceit gibi yerler vardı hala var mı bilmiyorum oralarda oynuyordum oralar bi tık daha iyiydi sanki,yani orada kimseden hile diye şüphelendiğimi hatırlamıyorum adamlar kendini belli ediyodu yani saglamdılar :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremere117 -- 3 Nisan 2023; 3:19:57 > -
Bombos bir mesaj hic bir zaman hile olmayan insanlara hile acmadim. Anlamadan dinlemeden konusmayin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
10'dan 7'si? Komik olmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
siz cs yi norveç serverlarında falan oynuyorsunuz sanırım :D üzülerek söylüyorum gerçek bu,bunu uzun süre oyunu oynayan kişi farkedip oyunu bırakıyor zaten,şuan cs go nun kitlesi toxic hile rus kombini ile dolu :D neyse hocam bosuna uzattık konuyu eglencenize bakın geçin oyunda onu demek istiyorum,ben alıştım zaten cs yi böyle seviyorum :D eğer cs yi çok oynamak isteyen ben hayatımı cs ye vereyim diyen varsada fikrim faceitte falan oynasın,daha çok zevk alacaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremere117 -- 3 Nisan 2023; 13:17:21 > -
-
Şu yeni sürüm gelsede tekrardan 1-2 oynasak gına geldi düşük kalite sürekli aynı şeyden.
-
marketteki dust ii hatıra paketlerinden içeriği aynı olup da (ak-47 altın arabesk veren) turnuvaları ve fiyatları farklı olan kutuların farkı nedir?
yani stockholm de alsan antwerp de alsan içinden aynı skinler düşmüyor mu sonuçta? neden aralarında fiyat farkı var?
-
beyler elimde ak 47 neon devrimi az asinmis stattrak silah var 2200 e aldim.bunu en az kayipla nasil paraya ceviririm bynogame de ilan acarsam kaca gider?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hile var mı cs2 için bıktım artık ya herkes hileci
-
Beyler bu Cihaz counter strike 2 açar mı?
-
Oyunun adını değiştirsinler
Mesela
Cheater Strike 2
Şu an tarihinde olmadığı kadar hileci dolu.
şu olayı çözmezlerse elinizde ne varsa satın kimse yüzüne bakmaz 1 2 hafta daha devam ederse. anca çarşamba kasasını alır bye.
-
-
Ayarları, çözünürlüğü düşürebilirsiniz ama güncel donanım lazım o ms'in düşük olması için. GO'da göre fps düşük. Go'da 1000 fps alan sistemler bunda yarı yarıya fps alıyor.
-
Monitör sebebiyle sabit fps seçtim, bu gecikme aynı zamanda benim ping değerlerime mi ekleniyor? MS genelde 20 değerlerinde kalıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Normalde bu tip rekabetçi oyunlarda dikey eşitlemeyi kapatıp fps max 0 yapmak daha iyi oluyor ama iyi sistemlerde yapıyorlar bunu. Oyun go'ya göre ekran kartına daha fazla yükleniyor ama hâlâ iyi işlemci istiyor. O sol üstteki ms değerini en düşük 7800x3d, 14700k, 13900k, 14900k gibi işlemcilerle düşük görürsünüz. Dediğim gibi mevcut sisteminizde ayarları düşürüp çözünürlük düşürebilirsiniz ki o da işlemciye daha fazla bağlı hale gelecektir ama sistemin maksimumu buysa da yapacak bir şey yok yeni sistem almaktan başka.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 25 Ağustos 2024; 10:10:34 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X