işte dediğim bu mermilerin arkasından duman çıkıyor. Bence bunu tam sürümde kaldıracaklar sadece overwatch ve demo da görünecek ama hilecilerin kıvıracak yeri kalmıyacak |
Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU] (620. sayfa)
-
-
Betayı deneyenler gayet olumlu konuşuyor.
-
Bunlarla hile yazılımı kullanmaya teşebbüs azalmaz ki.
1 - VAC'ın deşifre etme hızını çok daha fazla arttırmalılar. En azından ortak hilelere nefes aldırmamaları gerekiyor. Ortak hile dediğim, paralı veya parasız, herkesin aynı yazılımı indirdiği generic hileler. Private hileler için ise Valve sırf bu iş için bir ekip oluşturacak, bu ekip bütün gün private hile kaynaklarından hile alıp onları VAC'a tanımlayacak. Başka türlü private hileleri engelleyemezsin.
2 - Spoofer vs ile atlatılamayan bir hardware ban getirmeleri gerekiyor.
3 - Overwatch sisteminin iyileştirilmesi lazım. Yapay zekanın kapsamının genişletilip en azından spinbot tarzı hilelerin otomatik banlanması, overwatch'a verilmemesi lazım.
4 - Bir hesap hileden ban yediğinde, onunla belli bir sayının üstünde premade girmiş kişilerin de ban yemesi gerekiyor. Böylece boost çetesi oluşumları da belirgin şekilde azalır.
5 - Merminin arkasından duman çıkması sadece awp'de var.
6 - Kimin ateş ettiğinden bağımsız olarak bütün mermiler havada gözüküyor artık.
-
Aslında yapımcılar kendileri nedense hileyi çözmek istemedi cs 1.6 da bile plugin olarak decoy hedef koyma vardı yani
oyun arkaya senin göremediğin ama hile sisteminin gördüğü bir hedef koyuyor ve sen ona otomatik kilitleniyorsun bu sistem dediğim gibi 1.6 da bile plugin olarak vardı bir cs go ya getiremediler nedense
trigger kullananlar, aimbotlar rahat yakalanırdı. Yok biraz izledim mermi dumanı belirli belirsiz belli oluyor buda falso alırsa yada adamın üstünde değilse gibi olayları daha kolay çözecek bence
-
yalnız cs 2 çıkacak diye iyice cılkı çıkmış. oyun çıktığında global olalım diye köklüyorlar hileleri.
-
Bugün sadece 1 maç attım. ne zaman girsem her maç böyle oluyor. Bana hile gelmiyor diyenler izlesin özellikle
Seçkin hesap
PoturmTVyoutubeBundan sonra her maç tek tek böyle videolar atacağım. Bıktım bu Dalyaraklardan bitmiyorlar. Oyunda herkes hile dedik millet bize cephe alıyor kanıt olarak her maç atacağım.https://www.youtube.com/watch?v=vAyqync7N1g&t=35sPoturmTVyoutubeAynı maçın 2 adamı :D Sorsan tertemizlerhttps://www.youtube.com/watch?v=AjGb2aZWdsk&t=3s
-
2 maçı attım gene aynı 4 tane hile geldi. bu kadar net değiller ama hile adamlar daha pro saklıyorlar onlarıda yukleyecegım de nasıl banlanacak bu adamlar
-
Hocam yanlış anlamayın ama rakipte bir problem göremedim.
-
Yıllarımı cs ye verdim hatta belki sayesinde okul okuyamadım 1.5 te çoğu serverdan hile diye banlandığım olmuştu. :) Cs go hiç oynamadım ama valorant saçmalığından sonra cs go2 ile başlayacağım sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aynen
-
nasıl aynen? cevapladığınız arkadaş rakibinizin hile olmadığını düşündüğünü söylemiş, siz ise aksini iddia ettiğiniz bir sürü video atmışsınız. hileler mi değiller mi?
-
1 sene oynadım bizim Türkler sonra da Ruslar bir m0k bilmeyip en iyi olduğunu sanan bu iki ırk oyundan soğutmuştu.
-
Hiciv yaptığını düşünüyorum kişinin. Yıllardır oynuyorum, alt üst rütbelerde dolandık hep. Videosu atılan kişinin hile olmadığını oyunu adam akıllı oynamış herhangi bir insan görebilir
-
Bunlara hile degil diyen oynamasin bu oyunu 😂 50 tane kanit var hala oyuncu vs diyorsunuz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun steam'de ne kadar şu an ?
Birde bu cihaz oyunu kaldırır mı ?
-
Bu oyunu oynayan sadece ruslar ve türkler kaldı herhalde ya da bizi bep rusların serverına atıyor çünkü oyunda bir tane farklı milletten insan gelmiyor maçlarıma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yanlış anlamayın ama bence de hile yok attıklarınızda.
-
Aklıma şu fotoğraf geliyor hile suçlamaları görünce
Silent WH, triggerbot şu bu hepsini de bir siz biliyorsunuz nova arkadaşlar
-
Youtubeda binlerce hile ile nasıl legit oynarım ve ban yemem tutorial videoları var, adam sinirlenmekdikçe sürece anlayamazsıniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 30 Mart 2023; 1:43:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlara bir daha diyorum hile degil diyen biraksin oynamayi net hepsi hile adamlarin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X