Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.436
Cevap
114
Favori
766.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SchweinsBöhjizrich

Birşey soracağım şuan ki beta denilen versiyon deneme sürümü mü yok full oyun mu?

BETA dedikleri olay test aşamasıdır FULL VERSIYON DEĞİLDİR. Yapımcılar oyun çıktığında minimum sorun olsun diye bazı insanlara beta key verir karşılığında oyunculardan gördükleri hataları geri bildirmesini beklerler

CS:GO BETA - OYUNUN TAM SÜRÜMÜ DEĞİLDİR

CS:GO BETA - OYUN ÇIKTIĞINDA KÜTÜPHANENİZDEN SİLİNECEKTİR

CS:GO NUN ÇIKIŞ FİYATI BELLİ DEĞİLDİR.

CS:GO SATAN BİNLERCE İNSAN VAR LÜTFEN İNSANLARIN SİZLERİ KANDIRMASINA İZİN VERMEYİN

BİRİLERİ ÇIKIP YOK ÖYLE ŞEY DERSE DONANIMHABERDEN OSMANIAC VALVEDE ÇALIŞIYOR DAYISI MAFYA IP NI BULACAK BANLAYACAK VURACAK KIRBAÇI DERSİNİZ

• quote:

Orijinalden alıntı: osmaniac

quote:

Birşey soracağım şuan ki beta denilen versiyon deneme sürümü mü yok full oyun mu?

BETA dedikleri olay test aşamasıdır FULL VERSIYON DEĞİLDİR. Yapımcılar oyun çıktığında minimum sorun olsun diye bazı insanlara beta key verir karşılığında oyunculardan gördükleri hataları geri bildirmesini beklerler

CS:GO SATAN BİNLERCE İNSAN VAR LÜTFEN İNSANLARIN SİZLERİ KANDIRMASINA İZİN VERMEYİN

BİRİLERİ ÇIKIP YOK ÖYLE ŞEY DERSE DONANIMHABERDEN OSMANIAC VALVEDE ÇALIŞIYOR DAYISI MAFYA IP NI BULACAK BANLAYACAK VURACAK KIRBAÇI DERSİNİZ

Peki ne zaman tam sürüm çıkacak?

• Yazın diyorlar, ama net tarih yok. Oyunu getirebildikleri en iyi seviyeye getirdikden sonra çıkaracaklardır, bunun için uğraşıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZomBie

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZomBie

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orijinalden alıntı: DosutWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orijinalden alıntı: DosutWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

1.6 Cıları Sevmiyorum.

CSSource Oynamayan Bir Millet Bunuda Oynamaz.

Dikine Giden Bir Milletiz.

+1907
    1.6 da neymiş

Anlamadığınız için böyle konuşmanız normal. CS oynayan kimse bunu grafikleri için oynamıyor. Ben dahil bir zamanlar ciddi şekilde oynamış olan kimsenin grafik beklentisi olmadı bu oyundan. Çoğu makineden akıcı oynamak istedik ve 1.6 ve önceki sürümlerde bu oldu. Source'da ise kasma arttı.

Hız istiyoruz yani, grafik için MW3 var BF3 var.

Başkası ne der bilmem ama benim gibilerin gönlünde CS bambaşkadır.

bilgisayarın sourcede kasacak kadar eski ise senin sorunun MW3 ve BF3 de grafikler daha iyi ve kasma da olmuyor zaten cs:go MW ve BF serisine rakip olabilmek için çıkacak grafikleri önemsemiyorsan git dandik bilgisayarında maryo oyna
    ortalığı karıştırmaya gelmiş cs:go konusunda 1.6yı savunuyor

Geç gördüm ama içimde kalmasın.

Lenovo Y570 laptopum var, Cod da BF3 de takır takır çalışıyor?

Var mı problem anten?

Bir insanın gidipte eski ve kötü grafikli oyunu oynamak isteyeceğine inanmıyorum. Bence sorun CSSye alışamamandadır ya da istediğin şekilde oynayamaman. Ya da hile yapmanın daha da güçleştiğindendir. Sonuçta 1.6da cfg ile bile hile yapılabiliyor ve "ben de hile yok cfg vaaarr" diye millete "hile yapmıyorum ki ben" diyen bir zihniyet var. Hadi bunları geçtim bu yalana inanan da var.
    CS 1.6, ekran kartımın bozulduğu 1 aylık dönem içerisinde benim için tamamen bitmiştir. Hile yuvasından başka bir şey değildir. sXe bile kırılabiliyorsa rahatlıkla o oyundan medet ummak bana göre saçmalıktan öteye gidemez.
    Dersin ki ben Steamde oynuyorum o zaman tamam. En azından Steamde hile yapabilecek kişi sayısı çok azdır.

CS GO tanıtıldığı andan itibaren CSS benim için bitme noktasına geldi. Ortalamanın çok üstünde bir performans sergilememe rağmen CSS oynamak artık bana zevk vermiyor. Çünkü grafik olarak CS: GO daha ileride olduğu için CSSyi gözümde bitirdim.

Bir insan nasıl olur da kötü grafikli oyunları oynamayı sevebilir aklım almıyor. Hoş bu ülkede Metin2 bile oynayan var. Sen de haklısın kendince.

"Bir insanın gidipte eski ve kötü grafikli oyunu oynamak isteyeceğine inanmıyorum"

sırf şu yorumuna kıl olduğum için geldim ve yorum yazıyorum.
    görsellik fetişisti bir insansın..

o cs 1.5, cs 1.6, quake3, unreal99 gibi küçümsediğin görsellikteki oyunlar senin cod mw3'ünden de bf3'ünden de 50 gömlek daha fazla yetenek ister ve 50 gömlek daha iyi oynanışa sahiptir.. o yüzden onlar uzun yıllardır oynanmıştır ve o yüzden uzun ömürlülerdir senin tüketim manyağı cilalı parlak kısa ömürlü ergen doyurgacı oyunlarından değildir. battlefield2 kat kat üstündür bf3'ten ve bf3 öldüğü-serverları boşaldığı zaman göreceksin bf2 serverları tıkır tıkır işliyor olacak..

kötü grafikli oyunlar bik bik bik..

yemişim iyi grafikli oyunlarını..

O kadar gelmişsin ama ne demek istediğimi kavrayamamışsın.

Ayrıca ne BF3 ne MW3 oynamışlığım var.
    CS 1.5 ve CS1.6 oynanmasını anlamıyorum. Anlamak zorunda değilim milleti. Ama hem vuruş hissi olarak hem de görsel olarak çok daha iyi bir versiyonu olan CS GO varsa giderim 1.5, 1.6 yerine CS: GO oynarım.

Üslubuna da dikkat et!

Ekleme: Cs1.6 oynayanların %70i bilgisayarlarının diğer oyunları kaldırmamasından, istediği şekilde hilesini yapamadığından veya başka saçma sapan nedenlerden dolayı oynarlar. %30luk kesim High-End PCsi olduğu halde CS1.6 oynarlar onlar da zaten Hardcore oyuncudur.

1.6 ve source'a steam üzerinden sahibim. pc donanımım son oyunları kaldırıyor ama ben hala her gün cs1.6 oynuyorum, buldum kafa adamlarla oynanacak bir server hergün keyfimize bakıyoruz. hardcore oyuncu da değilim, kimi zaman iyi sayılırım (hiçbir zaman iyi olmadım cs'de) kimi zaman kötü, o günkü durumuma ve dikkatime bağlı olay. cs source desen ne kadar yurdum serverı varsa %95'i mal gibi 7/24 dust2 oynatıyor o bile itici bir hale getirdi oyunu gözümde. 1.6 ile souce arasında silahın geri tepmesi olsun, hitboxlar olsun hissedilecek derecede farklılıklar var. eski oyunlardan keyif alan bir insanım, cs1.6 ve 1.5 source'a rağmen, hatta gelecek olan cs:go'ya rağmen hala hayvan gibi oynanıyorsa bunun sebebi pc donanım yetersizliği değil sezarın hakkının sezarda olmasından dolayıdır..

• up up up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 15 Nisan 2012; 14:23:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

up up up

Konuyu Niye upluyoruz ki,
    Daha 4 sayfa yazı yazılmış, Ayrıca konu başlarda zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetBaba07gs

quote:

up up up

Konuyu Niye upluyoruz ki,
    Daha 4 sayfa yazı yazılmış, Ayrıca konu başlarda zaten.

bosver koyver gitsin
  • beta guncelleme gelmis yeni 4 map eklenmis silah fire animasyonlarında duzeltilmeler var ve menuye server browser gelmıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Yazın diyorlar, ama net tarih yok. Oyunu getirebildikleri en iyi seviyeye getirdikden sonra çıkaracaklardır, bunun için uğraşıyorlar.

bu aralar cıkcak gıbı oyun cıktıgında zaten devam edecek updateler cok iyi olmaya basladı oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Geçen gün Arsenal Modu (bildigimiz gungame) eklendi oyuna. Bir kaç saat oynadım online olarak bildigin gungame gerçekden ama zevkliydi.

Yeni modlar bekliyoruz Umarım offical zombie modu falan da eklerler.

guzel olur offical zombie modu eklerlerse
  • quote:

Orijinalden alıntı: IamjustaAdmin

Vay be steam bir bana vermedin beta key

aynen bende alamadım key asıl verılmesı gerekenlere vermıyorlar
  • quote:

quote:

fiyatı tahminen 40 lira civarı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 15 Nisan 2012; 15:15:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocky.Balboa

Vee Cs:go hediye etti bir arkadaş Sağolsun var olsun

bende istiyorum da yok daha cıkmadı
  • elinde fazladan csgo keyi olan arkadaşa isterse kutulu isterse sdece key ile cod4 yollayabilirim
  • quote:

quote:

quote:

şu oyun çıksında isterse 100 lira olsun almaya razıyım. Donanım Haberdekilerle bir klan kurarız artık klandan kastım tag felan oyunun haline göre anlaşmalı klan maçları...

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan520

quote:

quote:

quote:

şu oyun çıksında isterse 100 lira olsun almaya razıyım. Donanım Haberdekilerle bir klan kurarız artık klandan kastım tag felan oyunun haline göre anlaşmalı klan maçları...

iyi fikir beta lazım oynamak istiyorum yokmu kardeslerimiz bizede bi gift yolayacak

• skidrow sürümünü oynuyorum ben silah kısıtlı tam sürüm değil gene de zevkli oluyor 1 saat felan wallcı botlarla:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan520

skidrow sürümünü oynuyorum ben silah kısıtlı tam sürüm değil gene de zevkli oluyor 1 saat felan wallcı botlarla:D

Bende Skidrow sürümü on-line oynuyorum. 15 tane falan rus sunucusu buldum. Ama şu skidrow sürüm nasıl güncelleniyor.
    Skidrow sürümü kendim için değil de bizim apartmanda 10 kat falan var. 14 kişi var csgo skidrow oynuyoruz lan dan. ama ilk sürümü olduğu için karakterler silahlar kısıtlı. Güncelleme ile gideriliyormuş. Güncellemeyi nasıl yüklüyoruz. Steam sürümü ben ve 3 kişide var. Geriye kalanlar bize lan ile bağlanamıyor sürüm uyuşmazlığından.
  • Yazın CS:GO çıktığı zaman büyük ihtimal Türkiye'den çoğu kişi gene CS 1.6 veya 1.5'e devam edecektir ve Türk serverları bulmakda sıkıntı olacaktır. Mesela CS 1.6'da yabancı bir servera bağlandığımız zaman ping 200-300 oluyor ve oyun kasıyor. Acaba CS:GO'da Türk serverı bulamazsak yabancı servera bağlandığımızda gene ping uçucak ve oyun kasacak mı?
  • quote:

Yazın CS:GO çıktığı zaman büyük ihtimal Türkiye'den çoğu kişi gene CS 1.6 veya 1.5'e devam edecektir ve Türk serverları bulmakda sıkıntı olacaktır. Mesela CS 1.6'da yabancı bir servera bağlandığımız zaman ping 200-300 oluyor ve oyun kasıyor. Acaba CS:GO'da Türk serverı bulamazsak yabancı servera bağlandığımızda gene ping uçucak ve oyun kasacak mı?

Türk serverı kesin olacaktır.
    Hatta IP bile hazır bizim
    Valve, CS GO server dosyalarını yayınladığı anda server açılacaktır.

İlk etapta oyuncu sıkıntısı olacaktır muhtemelen. Herkes çıkar çıkmaz almaz. Ama ben alacağım orası kesin

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.