Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.436
Cevap
115
Favori
766.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HoLyZomBie

quote:

Orijinalden alıntı: Mario Puzo

Hocam size kesinlikle katiliyorum . Fakat 1.6 yi geciyorum CS:S den oyuncularin gecisi bu kadar kolay olmayacaktir . Oturmus bir oyuncu kitlesi var . Bazilarina sorsan CS:GO nedir diye o ney lan d2 ac admin diye cevap verirler . Gundemi takip eden kisimsa Steamde indirim olmasini bekler . Ben de GO ya gecme taraftariyim . Fakat once bir oyuncu kitlesi olusmasini ve oyunun eksiklerinin tamamen giderilmesini bekleyecegim .

Not : Beta surum olmasina ragmen o nasil bir AK-47 didir !

Aslına bakarsan Betayı oynarken AK-47 kullanmaya özen gösteriyorum denemek için. O kadar da kötü değil bence. Recoil evet daha iyi olabilir ama pozisyon olarak çok iyi. Sadece recoilde düzenleme yapılmalı.

Diğer silahların çoğu gayet iyi.
    Hele Deagle, AWP, Scout ve P90 çok iyi. Mümkünse dokunmasınlar onlara.

p90 favorim zıplarken bile adam vurulabiliyor

• Nasıl key alabiliriz yav
  • Beyler biri bana anlatsın nereden indirilecek, neler yapılacak.
  • Beyler nereden istiyoruz ki keyi öyle önüne gelene vermiyolardır herhalde?
  • Skidrow sürümü indirin, Hem ayrıca kendiniz gibi skidrow sürüm kullanan kullanıcılar bulduğunuzda on-line oynanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetBaba07gs

Skidrow sürümü indirin, Hem ayrıca kendiniz gibi skidrow sürüm kullanan kullanıcılar bulduğunuzda on-line oynanıyor.

o kullanıcılara ne üzerinden bağlanacağız?
  • quote:

Skidrow sürümü indirin, Hem ayrıca kendiniz gibi skidrow sürüm kullanan kullanıcılar bulduğunuzda on-line oynanıyor.

Nerden indirebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan520

quote:

Find Servers e girince sizin gibi skidrow sürümden çalışan bir sunucu bulmanız yeterli olacaktır.

Skidrow sürümü edinmek için bana pm atın.
  • CS GO için harita yapmaya başlandı ve ben de hemen bir aim haritası yapmaya başladım
    Bu aim haritasından sonra CSS için yapmaya başladığı mama bitiremediğim haritayı CS GOya aktarmayı planlıyorum. Jungle temalı harita süper gider

Bugün apartmanda elektrik sorunu olmasaydı büyük bir bölümü bitecekti haritanın ama şu an anca %25 bitmiş durumda
  • quote:

quote:

quote:

Find Servers e girince sizin gibi skidrow sürümden çalışan bir sunucu bulmanız yeterli olacaktır.

dostum banada pm atarmısın skidrow icin.
    key cıkmadı bari skidrow oynıyak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

quote:

quote:

quote:

Skidrow sürüm için bana pm atın.
    Bende Pm olarak Link i yollayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exent4246o -- 13 Nisan 2012; 20:50:32 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

skindrow u oynuyorum zaten hatta 1.0.0.60 a kadar güncelledim oyunu find server oyunun içinde mi ss yollar mısın?

• beyler banada yardımcı olabılecek varmı bende oynamak ıstıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

skindrow u oynuyorum zaten hatta 1.0.0.60 a kadar güncelledim oyunu find server oyunun içinde mi ss yollar mısın?

Eğer Find server i bulamıyorsanız. Ve sizden steam e bağlanmanızı istiyorsa. konsola Connect (Sunucu ip si) şeklinde yazarak ip sinigirdiğiniz sunucuya girebilirsiniz.
    IP Adreslerini Bir çok yerden bulabilirsiniz . Mesala google yazarak. Ama Daha kolay yolu var Steam ı açıp add-non steam game ye girin ve csgo nun bulunduğu klasörden csgo.exe yi seçin ve oyunu steam den başlatın ozaman sizden steam e girmenizi istemeyecek.

• şu oyunu bana adam akıllı gift edebilecek yokmu ya
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eğer Find server i bulamıyorsanız. Ve sizden steam e bağlanmanızı istiyorsa. konsola Connect (Sunucu ip si) şeklinde yazarak ip sinigirdiğiniz sunucuya girebilirsiniz.
    IP Adreslerini Bir çok yerden bulabilirsiniz . Mesala google yazarak. Ama Daha kolay yolu var Steam ı açıp add-non steam game ye girin ve csgo nun bulunduğu klasörden csgo.exe yi seçin ve oyunu steam den başlatın ozaman sizden steam e girmenizi istemeyecek.

oyunun son sürümü yok bende ama 3 güncelleme yaptım sadece hata vermesin ya da sunuculara bağlanmama gibi bir durum olmasın? Gene de deneyeyim önce :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orijinalden alıntı: DosutWarrior

quote:

quote:

quote:

1.6 Cıları Sevmiyorum.

CSSource Oynamayan Bir Millet Bunuda Oynamaz.

Dikine Giden Bir Milletiz.

+1907
    1.6 da neymiş

Anlamadığınız için böyle konuşmanız normal. CS oynayan kimse bunu grafikleri için oynamıyor. Ben dahil bir zamanlar ciddi şekilde oynamış olan kimsenin grafik beklentisi olmadı bu oyundan. Çoğu makineden akıcı oynamak istedik ve 1.6 ve önceki sürümlerde bu oldu. Source'da ise kasma arttı.

Hız istiyoruz yani, grafik için MW3 var BF3 var.

Başkası ne der bilmem ama benim gibilerin gönlünde CS bambaşkadır.

bilgisayarın sourcede kasacak kadar eski ise senin sorunun MW3 ve BF3 de grafikler daha iyi ve kasma da olmuyor zaten cs:go MW ve BF serisine rakip olabilmek için çıkacak grafikleri önemsemiyorsan git dandik bilgisayarında maryo oyna
    ortalığı karıştırmaya gelmiş cs:go konusunda 1.6yı savunuyor

Geç gördüm ama içimde kalmasın.

Lenovo Y570 laptopum var, Cod da BF3 de takır takır çalışıyor?

Var mı problem anten?

Bir insanın gidipte eski ve kötü grafikli oyunu oynamak isteyeceğine inanmıyorum. Bence sorun CSSye alışamamandadır ya da istediğin şekilde oynayamaman. Ya da hile yapmanın daha da güçleştiğindendir. Sonuçta 1.6da cfg ile bile hile yapılabiliyor ve "ben de hile yok cfg vaaarr" diye millete "hile yapmıyorum ki ben" diyen bir zihniyet var. Hadi bunları geçtim bu yalana inanan da var.
    CS 1.6, ekran kartımın bozulduğu 1 aylık dönem içerisinde benim için tamamen bitmiştir. Hile yuvasından başka bir şey değildir. sXe bile kırılabiliyorsa rahatlıkla o oyundan medet ummak bana göre saçmalıktan öteye gidemez.
    Dersin ki ben Steamde oynuyorum o zaman tamam. En azından Steamde hile yapabilecek kişi sayısı çok azdır.

CS GO tanıtıldığı andan itibaren CSS benim için bitme noktasına geldi. Ortalamanın çok üstünde bir performans sergilememe rağmen CSS oynamak artık bana zevk vermiyor. Çünkü grafik olarak CS: GO daha ileride olduğu için CSSyi gözümde bitirdim.

Bir insan nasıl olur da kötü grafikli oyunları oynamayı sevebilir aklım almıyor. Hoş bu ülkede Metin2 bile oynayan var. Sen de haklısın kendince.

"Bir insanın gidipte eski ve kötü grafikli oyunu oynamak isteyeceğine inanmıyorum"

sırf şu yorumuna kıl olduğum için geldim ve yorum yazıyorum.
    görsellik fetişisti bir insansın..

o cs 1.5, cs 1.6, quake3, unreal99 gibi küçümsediğin görsellikteki oyunlar senin cod mw3'ünden de bf3'ünden de 50 gömlek daha fazla yetenek ister ve 50 gömlek daha iyi oynanışa sahiptir.. o yüzden onlar uzun yıllardır oynanmıştır ve o yüzden uzun ömürlülerdir senin tüketim manyağı cilalı parlak kısa ömürlü ergen doyurgacı oyunlarından değildir. battlefield2 kat kat üstündür bf3'ten ve bf3 öldüğü-serverları boşaldığı zaman göreceksin bf2 serverları tıkır tıkır işliyor olacak..

kötü grafikli oyunlar bik bik bik..

yemişim iyi grafikli oyunlarını..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 14 Nisan 2012; 22:43:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1.6 Cıları Sevmiyorum.

CSSource Oynamayan Bir Millet Bunuda Oynamaz.

Dikine Giden Bir Milletiz.

+1907
    1.6 da neymiş

Anlamadığınız için böyle konuşmanız normal. CS oynayan kimse bunu grafikleri için oynamıyor. Ben dahil bir zamanlar ciddi şekilde oynamış olan kimsenin grafik beklentisi olmadı bu oyundan. Çoğu makineden akıcı oynamak istedik ve 1.6 ve önceki sürümlerde bu oldu. Source'da ise kasma arttı.

Hız istiyoruz yani, grafik için MW3 var BF3 var.

Başkası ne der bilmem ama benim gibilerin gönlünde CS bambaşkadır.

bilgisayarın sourcede kasacak kadar eski ise senin sorunun MW3 ve BF3 de grafikler daha iyi ve kasma da olmuyor zaten cs:go MW ve BF serisine rakip olabilmek için çıkacak grafikleri önemsemiyorsan git dandik bilgisayarında maryo oyna
    ortalığı karıştırmaya gelmiş cs:go konusunda 1.6yı savunuyor

Geç gördüm ama içimde kalmasın.

Lenovo Y570 laptopum var, Cod da BF3 de takır takır çalışıyor?

Var mı problem anten?

Bir insanın gidipte eski ve kötü grafikli oyunu oynamak isteyeceğine inanmıyorum. Bence sorun CSSye alışamamandadır ya da istediğin şekilde oynayamaman. Ya da hile yapmanın daha da güçleştiğindendir. Sonuçta 1.6da cfg ile bile hile yapılabiliyor ve "ben de hile yok cfg vaaarr" diye millete "hile yapmıyorum ki ben" diyen bir zihniyet var. Hadi bunları geçtim bu yalana inanan da var.
    CS 1.6, ekran kartımın bozulduğu 1 aylık dönem içerisinde benim için tamamen bitmiştir. Hile yuvasından başka bir şey değildir. sXe bile kırılabiliyorsa rahatlıkla o oyundan medet ummak bana göre saçmalıktan öteye gidemez.
    Dersin ki ben Steamde oynuyorum o zaman tamam. En azından Steamde hile yapabilecek kişi sayısı çok azdır.

CS GO tanıtıldığı andan itibaren CSS benim için bitme noktasına geldi. Ortalamanın çok üstünde bir performans sergilememe rağmen CSS oynamak artık bana zevk vermiyor. Çünkü grafik olarak CS: GO daha ileride olduğu için CSSyi gözümde bitirdim.

Bir insan nasıl olur da kötü grafikli oyunları oynamayı sevebilir aklım almıyor. Hoş bu ülkede Metin2 bile oynayan var. Sen de haklısın kendince.

"Bir insanın gidipte eski ve kötü grafikli oyunu oynamak isteyeceğine inanmıyorum"

sırf şu yorumuna kıl olduğum için geldim ve yorum yazıyorum.
    görsellik fetişisti bir insansın..

o cs 1.5, cs 1.6, quake3, unreal99 gibi küçümsediğin görsellikteki oyunlar senin cod mw3'ünden de bf3'ünden de 50 gömlek daha fazla yetenek ister ve 50 gömlek daha iyi oynanışa sahiptir.. o yüzden onlar uzun yıllardır oynanmıştır ve o yüzden uzun ömürlülerdir senin tüketim manyağı cilalı parlak kısa ömürlü ergen doyurgacı oyunlarından değildir. battlefield2 kat kat üstündür bf3'ten ve bf3 öldüğü-serverları boşaldığı zaman göreceksin bf2 serverları tıkır tıkır işliyor olacak..

kötü grafikli oyunlar bik bik bik..

yemişim iyi grafikli oyunlarını..

O kadar gelmişsin ama ne demek istediğimi kavrayamamışsın.

Ayrıca ne BF3 ne MW3 oynamışlığım var.
    CS 1.5 ve CS1.6 oynanmasını anlamıyorum. Anlamak zorunda değilim milleti. Ama hem vuruş hissi olarak hem de görsel olarak çok daha iyi bir versiyonu olan CS GO varsa giderim 1.5, 1.6 yerine CS: GO oynarım.

Üslubuna da dikkat et!

Ekleme: Cs1.6 oynayanların %70i bilgisayarlarının diğer oyunları kaldırmamasından, istediği şekilde hilesini yapamadığından veya başka saçma sapan nedenlerden dolayı oynarlar. %30luk kesim High-End PCsi olduğu halde CS1.6 oynarlar onlar da zaten Hardcore oyuncudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim Bey -- 14 Nisan 2012; 23:33:07 >

• bende grafikci arkadaşa katılıyorum. Benim pc güzel olcak ben 1.6 1.5 oynayacağım var mı böyle bir mantık?
  • Birşey soracağım şuan ki beta denilen versiyon deneme sürümü mü yok full oyun mu?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.