Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.436
Cevap
115
Favori
766.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HoLyZomBie

quote:

Orijinalden alıntı: osmaniac

http://steamcommunity.com/id/osmaniac/stats/730

Beta sonuçta bedava ama betanın amacı oyunu deli gibi oynamak değil yapımcılara yardım etmek ah benim milletim azıcık şunu anlasa yapımcılar oyunlara Türkçe destek bile koyardı ama işte anca .....

Hocam bana verseler bildirimlere boğacam o Valve'i ama vermiyorlar işte.
    Key alabilmek için illa ki CSS falan oynamak şart. CSS gözümde bitti yapacak bir şey yok

O kadar çekilişlere katıldım sonuç sıfır

Ayrıca bir kaç arkadaş listemdeki oyuncularda var oyun. Ama neredeyse hiç oynamıyorlar. Ah ben de olacaktı.

Oyunu edinene kadar öyle oluyor ama edindikden sonra insan 5-6 saatden fazla oynayamıyor nedense

Beta olduğu için olabilir, bazı eksiklikler var gibi. Beni en çok delirten oyuncu modelleri. Kim t, kim ct anlamak zor. Bazı haritalarda T'ler nerdeyse hiç görünmeyecek o derece zor seçiliyor gözle.

• Bir arkadaş indirmek için link atabilir mi mamunda'da falan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: osmaniac

http://steamcommunity.com/id/osmaniac/stats/730

Beta sonuçta bedava ama betanın amacı oyunu deli gibi oynamak değil yapımcılara yardım etmek ah benim milletim azıcık şunu anlasa yapımcılar oyunlara Türkçe destek bile koyardı ama işte anca .....

Hocam bana verseler bildirimlere boğacam o Valve'i ama vermiyorlar işte.
    Key alabilmek için illa ki CSS falan oynamak şart. CSS gözümde bitti yapacak bir şey yok

O kadar çekilişlere katıldım sonuç sıfır

Ayrıca bir kaç arkadaş listemdeki oyuncularda var oyun. Ama neredeyse hiç oynamıyorlar. Ah ben de olacaktı.

Oyunu edinene kadar öyle oluyor ama edindikden sonra insan 5-6 saatden fazla oynayamıyor nedense

Beta olduğu için olabilir, bazı eksiklikler var gibi. Beni en çok delirten oyuncu modelleri. Kim t, kim ct anlamak zor. Bazı haritalarda T'ler nerdeyse hiç görünmeyecek o derece zor seçiliyor gözle.

ben ciddi ciddi oynarım ya. Oyun oynamak istiyorum ama tonla oyunum olduğu halde hiçbirini oynayasım yok.
    Mecburen CSS giriyorum yine arada işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmetBaba07gs

quote:

Orijinalden alıntı: SchweinsBöhjizrich

Menülerin olduğu yer gelince oyundan atıyor

skidrow*games.net ("*" ı sil ) e gir ,arama kutusuna Counter-Strike Global Offensive C*r*a*c*k ("*" ı sil) diye arat.
    Kısacası *c*r*a*c*k yok.

Hocam orda 6 GBlık oyunu verio. Ben sadece crack istiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

skidrow*games.net ("*" ı sil ) e gir ,arama kutusuna Counter-Strike Global Offensive C*r*a*c*k ("*" ı sil) diye arat.
    Kısacası *c*r*a*c*k yok.

Dostum Malesef Bulamadım

eğer Couter-Strüke Global Offensive Skidrow sürümünü indirmiş birisini bulabilirsen şu dosyaları iste

csgo\bin\client.dll
    csgo\bin\server.dll
    csgo.exe
    Skidrow.ini
    Skidrow.nfo
    steamclient.dll

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kısacası *c*r*a*c*k yok.

Dostum Malesef Bulamadım

eğer Couter-Strüke Global Offensive Skidrow sürümünü indirmiş birisini bulabilirsen şu dosyaları iste

csgo\bin\client.dll
    csgo\bin\server.dll
    csgo.exe
    Skidrow.ini
    Skidrow.nfo
    steamclient.dll

Neyse hocam zaten yazın çıkıcak heralde? O zaman ayarlarız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kısacası *c*r*a*c*k yok.

Dostum Malesef Bulamadım

csgo\bin\client.dll
    csgo\bin\server.dll
    csgo.exe
    Skidrow.ini
    Skidrow.nfo
    steamclient.dll

Neyse hocam zaten yazın çıkıcak heralde? O zaman ayarlarız.

Sözde yazın çıkacak deniyor ama, valve bu. belli olmaz. uzayabilir yani.

• Skidrow'da botlar var mı?

Pardon ya önceki sayfaya baktım multi oynanıyomuş sanırım da nasıl oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 5 Nisan 2012; 17:50:30 >
  • CS GO Betayı oynamanın bir yolu var.

CS GO Beta sahibi birisinden Teamviewer ile kendi PCnize bağlanmasını ve kendi steam hesabına girmesini isteyebilirsiniz.
    Böylelikle oyunu kendi PCnize indirecek, daha sonra indirme tamamlanınca oyuna o hesapla bir kez giriş yapıp, ana menüyü gördükten sonra oyundan çıkın ve sonrasında Steam'i tamamen kapatın.
    Daha sonra oyunun kurulu olduğu

Steam/steamapps/common/Counter Strike global offensive klasörü içindeki csgo.exe ile (Steamin kapalı olduğuna emin olun) oyunu başlatabilirsiniz.

Ben bu şekilde şu an oyunu oynuyorum

Kanıt:
    Aşağıdaki Steam hesabı benim ve görüldüğü üzere CS: GO Betası yok.
    http://steamcommunity.com/id/PsychoQuad

Bu da facebook hesabım ve oyunda çektiğim SSler
    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3636673513016.2165848.1159568772&type=1

Not: Oyun sadece botlarla oynanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim Bey -- 10 Nisan 2012; 15:36:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: grn00b

Skidrow'da botlar var mı?

Pardon ya önceki sayfaya baktım multi oynanıyomuş sanırım da nasıl oluyor?

Counter-Strike Source , v70 non-steam patch ile nasıl online oynanıyor ise aynı şekilde oynanıyor.

İçerisindeki c*r*a*c*k Steam emulator u, iki çeşit c*r*a*c*k var 1- CD doğrulaması ile 2-Steam ile

1-Oyunun steamsız cd ile oynanan sürümü var bu tüm source kaynak kodlu oyunlarda var ama satılmıyor. Bu sürüm de ki steam.dll cd yi görünce oyuna başlat diyor ama find servers e girince steam den oyunu başlat diyor.

2-Steam emulator u. Steam.dll dosyasını ana exe nin içerisine yükleniyor ve steamclient.dll olan bir steam dosyası yükleniyor. bu şekilde oyun steam den başlatılıyor gibi gözüküyor Bu şekilde Fİnd servers e girebiliyoruz. Başarımlar ve istatislikleri görüntüleyebiliyoruz.

özetle oynanıyor.

• quote:

CS GO Betayı oynamanın bir yolu var.

CS GO Beta sahibi birisinden Teamviewer ile kendi PCnize bağlanmasını ve kendi steam hesabına girmesini isteyebilirsiniz.
    Böylelikle oyunu kendi PCnize indirecek, daha sonra indirme tamamlanınca oyuna o hesapla bir kez giriş yapıp, ana menüyü gördükten sonra oyundan çıkın ve sonrasında Steam'i tamamen kapatın.

Steam/steamapps/common/Counter Strike global offensive klasörü içindeki csgo.exe ile (Steamin kapalı olduğuna emin olun) oyunu başlatabilirsiniz.

Kanıt:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3636673513016.2165848.1159568772&type=1

Hocam size kim yardımcı olduysa bana da olabilir mi ya oyunun adam gibi versiyonunu bulamadım anca anlattığınız gibi olacak galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: grn00b

quote:

Kanıt:

Hocam size kim yardımcı olduysa bana da olabilir mi ya oyunun adam gibi versiyonunu bulamadım anca anlattığınız gibi olacak galiba.

Bana Serhat diye bir arkadaş yardımcı oldu.

Bu forumda Osmaniac nickli arkadaşda da CS GO vardı. Ona bir sorabilirsiniz.

• quote:

Kanıt:

türk zekası yine kendini ıspat etti

• quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

quote:

Kanıt:

türk zekası yine kendini ıspat etti

Açıkçası ben şimdikten CS: GO için harita yapabilmek için indirdim. Amacım oydu ama tabi oynuyorum da

• An itibari ile Css oynama süreleri ile alakalı olmadığını gördük
    500 saatlik oynama süresi olan
    son 2 haftadır sadece 1 saat oynayan bir arkadaşa beta key çıktı.Çok ilginç işler gabe amca.Hemde çok!!!!
  • ya daha çıkmadı mı bu beta sürümü sıkıldık ama.
    keyimiz yok oynıyamıyoruz.

bari biri teamviewer dan yardımcı olsun :D
  • An itibariyle CS Go oyununu indiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnoXviLLe87

An itibari ile Css oynama süreleri ile alakalı olmadığını gördük
    500 saatlik oynama süresi olan
    son 2 haftadır sadece 1 saat oynayan bir arkadaşa beta key çıktı.Çok ilginç işler gabe amca.Hemde çok!!!!

Sen onu geç nöksvil :D

Steam hesabı banlı adama CS GO keyi gelmiş asıl ilginç işler burada
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orijinalden alıntı: DosutWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orijinalden alıntı: DosutWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

1.6 Cıları Sevmiyorum.

CSSource Oynamayan Bir Millet Bunuda Oynamaz.

Dikine Giden Bir Milletiz.

+1907
    1.6 da neymiş

Anlamadığınız için böyle konuşmanız normal. CS oynayan kimse bunu grafikleri için oynamıyor. Ben dahil bir zamanlar ciddi şekilde oynamış olan kimsenin grafik beklentisi olmadı bu oyundan. Çoğu makineden akıcı oynamak istedik ve 1.6 ve önceki sürümlerde bu oldu. Source'da ise kasma arttı.

Hız istiyoruz yani, grafik için MW3 var BF3 var.

Başkası ne der bilmem ama benim gibilerin gönlünde CS bambaşkadır.

bilgisayarın sourcede kasacak kadar eski ise senin sorunun MW3 ve BF3 de grafikler daha iyi ve kasma da olmuyor zaten cs:go MW ve BF serisine rakip olabilmek için çıkacak grafikleri önemsemiyorsan git dandik bilgisayarında maryo oyna
    ortalığı karıştırmaya gelmiş cs:go konusunda 1.6yı savunuyor

Geç gördüm ama içimde kalmasın.

Lenovo Y570 laptopum var, Cod da BF3 de takır takır çalışıyor?

Var mı problem anten?

Bir insanın gidipte eski ve kötü grafikli oyunu oynamak isteyeceğine inanmıyorum. Bence sorun CSSye alışamamandadır ya da istediğin şekilde oynayamaman. Ya da hile yapmanın daha da güçleştiğindendir. Sonuçta 1.6da cfg ile bile hile yapılabiliyor ve "ben de hile yok cfg vaaarr" diye millete "hile yapmıyorum ki ben" diyen bir zihniyet var. Hadi bunları geçtim bu yalana inanan da var.
    CS 1.6, ekran kartımın bozulduğu 1 aylık dönem içerisinde benim için tamamen bitmiştir. Hile yuvasından başka bir şey değildir. sXe bile kırılabiliyorsa rahatlıkla o oyundan medet ummak bana göre saçmalıktan öteye gidemez.
    Dersin ki ben Steamde oynuyorum o zaman tamam. En azından Steamde hile yapabilecek kişi sayısı çok azdır.

CS GO tanıtıldığı andan itibaren CSS benim için bitme noktasına geldi. Ortalamanın çok üstünde bir performans sergilememe rağmen CSS oynamak artık bana zevk vermiyor. Çünkü grafik olarak CS: GO daha ileride olduğu için CSSyi gözümde bitirdim.

Bir insan nasıl olur da kötü grafikli oyunları oynamayı sevebilir aklım almıyor. Hoş bu ülkede Metin2 bile oynayan var. Sen de haklısın kendince.

Hocam size kesinlikle katiliyorum . Fakat 1.6 yi geciyorum CS:S den oyuncularin gecisi bu kadar kolay olmayacaktir . Oturmus bir oyuncu kitlesi var . Bazilarina sorsan CS:GO nedir diye o ney lan d2 ac admin diye cevap verirler . Gundemi takip eden kisimsa Steamde indirim olmasini bekler . Ben de GO ya gecme taraftariyim . Fakat once bir oyuncu kitlesi olusmasini ve oyunun eksiklerinin tamamen giderilmesini bekleyecegim .

Not : Beta surum olmasina ragmen o nasil bir AK-47 didir !

• quote:

Orijinalden alıntı: Mario Puzo

Hocam size kesinlikle katiliyorum . Fakat 1.6 yi geciyorum CS:S den oyuncularin gecisi bu kadar kolay olmayacaktir . Oturmus bir oyuncu kitlesi var . Bazilarina sorsan CS:GO nedir diye o ney lan d2 ac admin diye cevap verirler . Gundemi takip eden kisimsa Steamde indirim olmasini bekler . Ben de GO ya gecme taraftariyim . Fakat once bir oyuncu kitlesi olusmasini ve oyunun eksiklerinin tamamen giderilmesini bekleyecegim .

Not : Beta surum olmasina ragmen o nasil bir AK-47 didir !

Aslına bakarsan Betayı oynarken AK-47 kullanmaya özen gösteriyorum denemek için. O kadar da kötü değil bence. Recoil evet daha iyi olabilir ama pozisyon olarak çok iyi. Sadece recoilde düzenleme yapılmalı.

Diğer silahların çoğu gayet iyi.
    Hele Deagle, AWP, Scout ve P90 çok iyi. Mümkünse dokunmasınlar onlara.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.