Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU] (591. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.436
Cevap
114
Favori
766.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 589590591592593
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yukarıda bahsettiğim sorun Radeon ayarlarını biraz değiştirince düzeldi. Optimum ayarları internette birinden görüp denedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermancati -- 11 Aralık 2018; 16:16:15 >

• Çarşamba günü bişeyler olacak gibi
  • Oyun başlangıç seviyesi için ücretsiz hale geldi fakat sonrasında prime yani seçkin yapmak 78tl ücretli hale getirildi. Bu seçkin maçlardaki hile miktarını azaltacaktır diye düşünüyorum.
  • bundan sonra sadece parayı basanlar prime olabilseydi primeda hile yok denecek hale gelirdi. ama şu anki halde bi değişim olmaz.
  • Merhaba arkadaslar. Benim evdeki internet hizi çok yavaş. Is yerinde hizli internet var. Pc masaustu oldugindan is yerine tasiyamiyorum. Ve cs go indirmek istiyorum. Yani cep telefondan cs go dosyalarini is yerinde indirmenin imkani varmi. Ya da sadece bilgisayardan indirilirmi. Yardim ederseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar. Benim evdeki internet hizi çok yavaş. Is yerinde hizli internet var. Pc masaustu oldugindan is yerine tasiyamiyorum. Ve cs go indirmek istiyorum. Yani cep telefondan cs go dosyalarini is yerinde indirmenin imkani varmi. Ya da sadece bilgisayardan indirilirmi. Yardim ederseniz sevinirim.

• çok uzun süre ara verdikten sonra gümüş rütbesiyle başlattı. ne kadar maç kazansam da gram yükselmiyor, hileden de geçilmiyor bu seviyeler. ne yapmam gerekiyor arkadaşlar ? maç kazanmaya devam etmekten başka bir çözümü yok değil mi, bug felan değildir yani.
  • MGE'yim Mirage-İnferno-Cache oynuyorum.Küfür etmeyen arkadaşlardan eklemek isteyen olursa birlikte girelim.MM'deki adamlarla bir yere kadar gidiyor malesef.
  • Nuke atayım dedim düştüğüm takıma bakar mısınız?

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU]

Bu nasıl bir eşleştirmedir kendimi aptal gibi hissettim maç esnasında adamların reflekslerine yetişemedim.
  • Bir haftaya bende geliyorum aranıza. Pc topluyorum az kaldı az

Birlikte oynamak isteyen varsa oynayabiliriz. Şuan kullanıcı adımı hatırlamıyorum

• sssemih24 kullanıcısına yanıt
    Bu aralar öyle saçma eşleştirmeler denk geliyorki kafayı yememek elde değil, Full kartal takıma karşu çifte keleşler mi dersin silver3 ler 4 ler mi dersin, birde öyle bi oynuyolarki sanki karşı takım bordo bereli bizim takım ilk defa oynayan kişiler. LEM den DMG ye kadar düştüm, DMG LE arası gidip geliyorum şuan
  • 2019 pini geldimi ?
  • Beyler gülmeyin ama sensitivy ve dpi tam olarak ne oluyor mesela ben Msi mause kullanıyorum tekerinin orda tuş var ona 2 defa basınca mause çok hızlı hareket ediyor öyle alıştım, ama Csgo oynarken rakiple karşılaşınca çömelip sıkıyorum adam sağ sol yaparak 2mermide hs atıyor oyun diyorki çömelmek nişan hassasiyeti artırır e bende onu yapıyorum önce ben görüyorum adamı adam tek mermide hs atıyor bu imkansız bir durum değil mi benmi çok abarttım yoksa oyunu neyse bu ayarları napalım şimdi sorum o.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba herkese iyi oyunlar dilerim,

Şuan rankım silver 2 maalesef her kesinlikle 1. Veya 2. Olmama rağmen bir türlü bu ranktan çıkamıyorum,ps4 ve pc arasında platformlar arası çok değişiklik yaptığım için baya bi ara vermek zorunda kaldım CS ye haliyle NOVA 3 olan rankım düştü.

Yaşım 19,beraber seviyeli bir şekilde güzel sohbet eşliğinde benimle birlikte düzenli ranked girecek arkadaş veya arkadaşlar arıyorum hem bu ranktan çıkmak hemde arkadaş ortamı oluşturmak için.Saygılar.

İsteyen arkadaşlar pm atabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen gün overwatch izledim.Şüphelinin hiçbir suçu yoktu gayet normal kendi halinde oynuyordu.
    Bende suçsuzdur diye karar verdim sonraki gün doğru karar verdiniz diye ödül geldi.

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU]

Yani overwatcha sadece hile yapanlar düşmüyor sırf gıcıklık olsun diye masum biri defalarca reportlanırsa onunda overwatcha düşüp ban yeme ihtimali var.

• devulations kullanıcısına yanıt
    Dpi ve sensitivity mouse hızı oluyor. İkisinden birini artirirsan mouse hizlanir. O mousedaki tus da dpi tuşu oluyor. O tuş ve eğilmeni tam anlayamadim ne demek istedin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 6 Ocak 2019; 6:31:20 >
  • selamlar,

bir şey soracaktım. Kendi bölgemdeki kişilerle girince ping genelde 15 ile 50 arası oluyor ancak Türkiye'de bulunan arkadaşlarımla girince çok değişken, genelde ortalama 140-150 oluyor. Bir de sürekli azalıp artması, drop vs can sıkıcı oluyor.

İnternetim iyi ona eminim. Şu matchmaking server gibi yöntemleri denedim ancak pek çözüm bulamadım. Bilgisayarda da 1060 var ekran kartı olarak, orta hâlli bir makina işte.

Ne yapsam ne etsem, var mı çözümü olan?
  • devulations kullanıcısına yanıt
    DPI ve Sensivity fare hassasiyeti ve hızını belirler. Bu ikisini ne kadar yükseltirsen, fare imleci o kadar hızlı hareket eder. Önce kendine uygun olan DPI bulmaya çalış ardından oyun içi sensitivy den kendine göre bir ayar seç. Genel de oyuncular düşük sens ve dpi da oynarlar. Çünkü çoğu kişiye göre dpi ve sens. ne kadar yüksek olursa merminin sekme oranı o kadar artar. Evet oyun da çömelerek ve tek tek sıktığında daha isabetli olur ancak senin aim'in kötüyse önce görsen bile karşındaki seni avlar her türlü. Youtube da nasıl doğru aim (hedef, nişan) alınır taktikleri var izlemeni tavsiye ederim. Aslında bunu oynayarak ve deneyerek geliştirmen gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru1ns -- 11 Ocak 2019; 4:57:0 >
  • 
Sayfa: önceki 589590591592593
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.