Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU] (593. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.436
Cevap
115
Favori
766.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 591592593594595
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nova 3-4,MG rütbelerine sahip,dust 2 oynamak isteyen aimine güvenen +20 arkadaşlarla oynayabiliriz.
    https://steamcommunity.com/id/cgtysty/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Force -- 16 Mart 2019; 4:28:9 >
  • Faceit için bedava csgonun kullanıldığı bir steam hesabını kullanabilir miyiz? Kız arkadaşım kontrol ediyor, hesabımdan oynayamıyorum bu arada. Hiç bilgim yok açıklarsanız minnettar olurum.
  • Hackten geçilmez oldu oyun. Ne zaman oyunu açsam reportladığım kişiler ban yedi diye mesaj geliyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Force

nova 3-4,MG rütbelerine sahip,dust 2 oynamak isteyen aimine güvenen +20 arkadaşlarla oynayabiliriz.
    https://steamcommunity.com/id/cgtysty/
    Vay cagatay seni burada mi gorecektim :))

• quote:

Orijinalden alıntı: 36

Vay cagatay seni burada mi gorecektim :))

Alıntıları Göster
    Nasip belki buralardadır dedim dostum :)
  • Dostlar en son 3 yıl önce cs go ya girdim. O gün bugündür oynamıyorum. 1 yıl önce steam hesabımıda sattım zaten. O zamanlar çok low kitle ve aşırı hile kullanımı vardı. Şimdi yeniden dönmek istiyorum oyun ne durumda? Rekabetçilerde troll ve hile oranı nedir? Akşamları işten gelince 2 veya en fazla 3 rek atar çıkarım oyunun güncel durumu nedir.
  • Ben Cs:go videoları çekiyorum ama emeğimin karşılığını alamıyorum videolarıma göz atar mısınız?
    Podinaeyoutube
    CS:GO Rekabetçi Vuruşlarım #2
    https://www.youtube.com/watch?v=8QXyn8NeGdI&t=19s

• Şu an daha çok low kitle ve daha çok hile kullanımı var hiç bulaşma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thema

Şu an daha çok low kitle ve daha çok hile kullanımı var hiç bulaşma
    Kaç yıl oldu valve hala bir çözüm bulamadı anlaşılan. Ya da işine geliyor bulmak istemiyor
  • lobi odaları hiçbir şekilde gözükmüyor ben de 2gündür böyle sizde durumlar nedir? doğrulama vs yaptım işe yaramıyor
  • 4Vagrant kullanıcısına yanıt
    şuan durum herkeste öyle forumda bahsedilmiş. bugün oyuna güncelleme gelmesine rağmen sorun çözülmemiş maalesef
  • Arkadaşlar bi kaç gündür fps düşme problemi yaşan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: f1rıncı

Arkadaşlar bi kaç gündür fps düşme problemi yaşan var mı ?
    50 60 eksik var dogru
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neeo

Cs 1.6 ve öncesinden beri oynuyorum bu oyunu. 2-3 ay kadar bıraktım oyunu aşırı hile artmasından dolayı. (Ücretli görünümlü ücretsiz olduktan sonra). Birkaç gün önce girdim belki düzelmiştir diye ama eskisinden daha beter olmuş. Öyle bir hal almış ki, ya hile ya troll geliyor. Adamın envanterine baksan milyarlık ama adam haritada geziyor oyun bile oynamıyor. Anlayacağınız oyun bitmiş ama bakmayın biz de zaman kaybı diyip dayanamayıp arkadaşlarla 5 olunca maç atıyoruz napalım😂Umarım oyun yetkilileri ivedilikle durumun çözüm yolunu bulurlar da efsane oyun kestane olmaz.
    Aklıma hep şu geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paetzold -- 11 Mayıs 2019; 20:14:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Force

Nasip belki buralardadır dedim dostum :)

Alıntıları Göster
    aksamlari seni goremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paetzold

Aklıma hep şu geliyor

Alıntıları Göster
    bune be

• 8k'lık envanteri sattım kurtuldum şu illetten oh be
  • quote:

Orijinalden alıntı: 36

aksamlari seni goremiyorum

Alıntıları Göster
    Bir süredir sıkıldım oyundanda,dönerim tekrar haberi gelir :)
  • Son güncellemeden sonra rekabetcide kasma yaşayan var mı?

• 10 gün önce 77 liralık prime paketini satın aldım. 10 gündür rekabetçi giremiyorum. Tüm maplerin seçili olmasına rağmen maç bulmuyor. Bu nasıl bir dümendir deli oldum. Pingim yüksek değil bir sıkıntım yok. Rek. maç bulmuyor nedir bunun çözümü. 500 bin anlık aktif oyuncunun hepsimi prime olmayan free oyuncudan oluşuyorda maç bulmuyor sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 19 Mayıs 2019; 12:14:10 >
  • 
Sayfa: önceki 591592593594595
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.