Merhaba, ben Global Offensive'de silahların şansa düşdüğünü biliyorum fakat Rekabetçi modunu oynuyordum bizim takım kazandı ve takımımızdaki herkese silah düştü bir tek bana düşmedi ve ben takımımızın sonuncusu da değildim. Ölüm Maçı oynadım ve birinci oldum 2., 3., 4. ve diğer bazı kişilere silah düştü fakat bana düşmedi ve tekrar aynı modda 3. oldum 1., 2., 4.'ye silah düştü bana düşmedi. Yıkım modunu oynadım birinci oldum 3. ve 2.'ye silah düştü bana düşmedi. Anlayamıyorum, bu benim şanssızlığım mı, yoksa bana silah düşmesi için yapmam gereken, etkinleştirmem gereken bir şey falan mı var?
Ve bir sorum daha olacak. Adamların isimlerinin sağında rozetler oluyor onlar nasıl elde ediliyor, Rekabetçi mod da mı? ( Oyuna başlayalı daha 4 gün oldu da...) Cevaplarsanız çok sevinirim. Aynı zamanda daha fazla kart nasıl düşürebilirim? Bir videoda görmüştüm adam AFK bir Server'a giriyor ve kart düşüyordu.
FurkanEroolF
kullanıcısına yanıt
Rozetler görev paketi ile alınıyor.şuan aktif olan öncü operasyonu gibi bişey var onu aldığın zaman rozet gelir.kasa silah işide şans yani 5. olanada gelir 1.olanada gelir
1. olmak ile dropların alakası yok sizde yazmışsınız şansa düşer. Haftalık drop sınırı vardır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme