Şimdi Ara

Counter-Strike:GO oynamak için yardım? CS:GO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim bilgisayar biraz eski. Hiç oyun oynayan biri değilim. Geçen gün Steam'den "Counter-Strike: Global Offensive" indirdim. Oyun kasıyor, slow-motion gibi hareket ediyor mouse. Bu konuyla ilgili Türkçe-İngilizce yardımı olacak forumları okudum, yaptım ama bir işe yaramadı.

Sonra ben sınırlı olan bilgisayar bilgimle çok adi olan ekran kartım sebebiyle böyle bir sorun yaşadığımı düşünmeye başladım. Aşağıya oyunun ve bilgisayarımın bilgilerini ekledim. Sizce doğru mu düşünüyorum?

Eğer ekran kartıyla bu iş çözülürse, bana benim bilgisayarala uyumlu fiyat/performans ürünü bir şey önerir misiniz? Bütçe 200 tl civarı olur en fazla sanırım. Ama tüm tavsiyelere açığım

Oyun için gerekli olan donanım bu:
    http://store.steampowered.com/app/730/:

MINIMUM:
    İşletim Sistemi: Windows® 7/Vista/XP
    İşlemci: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 processor or better
    Bellek: 2 GB RAM
    Ekran Kartı: Video card must be 256 MB or more and should be a DirectX 9-compatible with support for Pixel Shader 3.0
    DirectX: Sürüm 9.0c
    Depolama: 8 GB kullanılabilir alan

Benim bilgisayar bu:

• Windows derecelendirmesi 3.3
    Ekran kartı mi yoksa HDD mi bakar misiniz?
    İşlemci ve RAM fazlasıyla yeterli. Eksiğiniz ekran kartı.
    http://www.hepsiburada.com/msi-amd-radeon-r7-240-2gb-128bit-ddr3-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-r7-240-2gd3-lpv1-pm-bd305180

R7-240
    Bütçenize gore en iyi ekran kartı bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PimpMyRide P kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ben mesajını geç gördüm. Bu mesajı başka bir yerde yazmıştım oradan daha önce cevap vermişlerdi. Aynı şekilde ekran kartı almamı tavsiye ettiler. "Asus R7 240 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2" aldım. 2 gündür CS:GO oynuyorum. Tüm grafikler "low"da. Ama 15-20 dakikada bir kasıyor oyun, moralim bozuldu :( Nedendir bir fikrin var mı?
    Daha iyi bir ekran kartı mı lazım, yoksa başka bir nedeni mi vardır? 7 gün geçmeden değiştirebilirim kartı, varsa tavsiyen varsa yapayım hemen.

Ekran kartını değiştirdikten sonra Windows notu 5.9 oldu. Ben pek anlamıyorum sen bir bak istersen abi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninja34 -- 26 Nisan 2016; 20:01:05 >

• Ya birisi yardım etsin lütfen soru falan nasıl yazabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merhabalik -- 26 Nisan 2016; 20:00:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ninja34 kullanıcısına yanıt
    250 300 TL ye bir ekran kartı alabilirsin pc nin geri kalanı gayet iyi durumdadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninja34

Merhaba,

Ben mesajını geç gördüm. Bu mesajı başka bir yerde yazmıştım oradan daha önce cevap vermişlerdi. Aynı şekilde ekran kartı almamı tavsiye ettiler. "Asus R7 240 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2" aldım. 2 gündür CS:GO oynuyorum. Tüm grafikler "low"da. Ama 15-20 dakikada bir kasıyor oyun, moralim bozuldu :( Nedendir bir fikrin var mı?
    Daha iyi bir ekran kartı mı lazım, yoksa başka bir nedeni mi vardır? 7 gün geçmeden değiştirebilirim kartı, varsa tavsiyen varsa yapayım hemen.

Ekran kartını değiştirdikten sonra Windows notu 5.9 oldu. Ben pek anlamıyorum sen bir bak istersen abi.

Ucuza kaçmışsın hocam. 40-500 segmenti bir ekran kartı takman lazım. Hdd nin öyle ahım şahım bir etkisi yoktur. Ayrıca ram inde öyle ciddi bir etkisi yoktur. İşlemci ve ekran kartı performansına bakar oyunlar.

• Peki abiler, hangi kartı alayım? Benim kasa 500W Cooler Master. Şu anki sistem toplam kaç Watt yapıyor bilmiyorum. Zahmet olmazsa bana uyacak bir iki kartın Vatan Computer'ın sitesinden linkini atabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninja34 -- 26 Nisan 2016; 22:30:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sistemin nedir. sistemi bilmeden uygun ekran kartı seçmek olmaz ;)
  • O ekran kartı fx8xxx işlemci ile imkânı yok lowda kasmaz bu oyun. Başka bir sıkıntı var sisteminde.15-20 dakikada bir kasmasi çok sacma. Kasanın içi temiz mi?

• Csgo fps isteyen bir oyun. Sadece bir iki parça değiştirmek ile csgoda istediğin o rahatlığı yakalayamazsın bence

• abi, sistemin tüm detaylaryny ilk mesaja eklemi?tim. Orada dosya olarak ekli bir görüntü var.
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    hocam, fps'i takip ettim ortalam 100 fps'le oynuyorum. Ama yine de ara ara görüntü donup donup normale dönüyor.
  • PimpMyRide P kullanıcısına yanıt
    bir iki arkada? da ayny yorumu yapty. Kasayy temizle dediler. Benim kasa temiz de?il. Sa? olasyn tavsiye için. Ylk fyrsatta onu elden geçirece?im.
  • ninja34 kullanıcısına yanıt
    100 az hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

Csgo fps isteyen bir oyun. Sadece bir iki parça değiştirmek ile csgoda istediğin o rahatlığı yakalayamazsın bence

Fx8xxx işlemci
    8 GB RAM
    R7-240 ekran kartı ile imkânı yok kasmaz.
    Ben Q8300 işlemci 3 GB RAM 3850 1 GB 256 bit ile her şey high 1024*768 sıkıntısız oynuyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.