Şimdi Ara

Counter-Strike:GO oynamak için yardım? CS:GO (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ninja34

Aynen evet. Şimdi bir vidyo izledim fps ile ilgili. Onu şöyle sınırlandırın, ısınmayı azaltır diyordu eleman bunu yazdım: "fps_max 64".

Acaba daha iyi bir kart alsam iyi olur mu? Benim kasa 500W. Onun kaldırabileceği başka bir kart mı baksam?

o zaman ekran kartında sorun yok,kasıyor dediginden kastın nedir,mermilerin gitmiyor mu,sen takılarak mı gidiyorsun ?

kastıgı zamanlar bile fps 100 ise ekran kartında sorun yok,farklı ekran kartı alsanda aynısı olacak. diger arkadasın dedigi gibi yapın isterseniz,kasayı açıp iyice bir temizleyin.
  • Benzer sorun bendede var. FPS 120 ama oyun kasıyor. En son buldum görev yöneticinde "svchot.exe" işlemlerinden biri %100 kullanıyormuş işlemciyi. Onu sonlandırınca normale dönüyor. Hatta işlemlerde görünmüyordu ama işlemci %100 deydi. "Tüm kullanıcılara ait işlemleri göster" kutusunu tıkladığımda görünüyor sadece. Öyle bir şey olabilir bak istersen.
  • kajmeran89 kullanıcısına yanıt
    Abi kasayı 3 yılda 1-2 kez elektrik süpürgesiyle üstünkörü çektirmiştim. Dediğini fırsat bulduğum ilk anda yapcam. Sağ olasın tavsiye için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninja34 -- 28 Nisan 2016; 20:00:33 >
  • Geç cevap yazabildim, pardon abi.

Kasıyor dediğim. Görüntü 1 saniye donuyor 2 saniye normal akıyor. SOnra yine 1 saniye donuyor, 3 saniye normale dönüyor. Bu böyle 30 saniye filan devam ediyor.
    Eğer fps ekran kartının düzgün çalıştığına işaret ediyorsa ekran kartında sıkıntı yok çünkü ortalam 100 fps cidden. Benim sanırım gereksiz bilgisayarı meşgul eden, CPU yiyen şeyleri ayıklamam lazım. Ayrıca ilk fırsatta kasayı da bir temizleyeceğim.
    Sonuçları paylaşırım yine sizinle.
  • HuRGeNeR@L kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için çok te?ekkür ederim abi. Böyle ?eyleri arayaca?ym bakalym bende de var my. Ekran kartynda sykynty yoksa böyle bir durum vardyr kesin.
  • çok klasik bi başlık şu ama baktın mı bilmiyorum.
    oyun içi ve dışı unsunlardan bahsediyor bakmadıysan belki yardımcı olur.

https://steamcommunity.com/groups/CounterStrikeGOTR1/discussions/0/598198356164244284/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.